• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ömür nasıl harcanırmış!

eğer ,fake bir konuysa bir ömür böyle harcanıyor işte...milletin birsürü derdi varken,böyle saçma sapan şeyler yaparak bir ömür harcanıyor işte..

yaşı da varmış küçük de değilmiş.acaba buradaki dertli gençlere mi özendi?hani monoton bir hayatı varsa.insan bir zaman sonra kendi yalanlarına inanırmış ya!değişik bir fantazi gerçekten.

eğer ,fake bir konuysa bir ömür böyle harcanıyor işte...milletin birsürü derdi varken,böyle saçma sapan şeyler yaparak bir ömür harcanıyor işte..

Yanılıyorsunuz arkadaşlar...pc de sorun var heralde...kaç defa yazdım..klavyenin ara verme tuşuna tıkladığım bir anda bütün yazdıklarım kayboluyor..

Bu akşam da sayfalarca yazdım..az önce tekrar öyle oldu...nereye gitti yazdıklarım çok üzüldüm..bir daha nasıl yazarım ben..

bir fikriniz var mı..diğer sayfa açık..geri getirebilirmiyim?

gelen cevaplara göre hikaye şekillenecek:34:

Keşke öyle olsaydı canım...hikayenin şekil alalı yılaar oldu...bende bu şeklin içinde sıkışıp kaldım...bazen okadar canımı

acıtıyor ki..konuyu açtığım gece gibi.. sınırları çatlıyor.

Gücümü topladığım bir gece devamını yazmaya çalışıcam yine....

Lütfen...yazana kadar..hakkımda negatif düşünmeyin.
.

Ama sen boyle yarim yamalak yazarzan, insanlar elbette negatif dusunur.Ayrica suan iki mesaj yollamissin, bunlari yazacagina konuyu anlatabilirdin.Bu mesajlarin silinmedide anlatacaklarin mi silindi?

kızlar belki kadının başına bişey geldi,belki aile bireylerine..Allah korusun tabide dünya hali hemen yalancılıkla,hikaye yazmakla suçlamayalım..çok fenasız valla :))

ama bende hikaye olmasını temenni ederim hem kimsenin başına bişey gelsin istemem hemde yokmu bu dünyada sadık adam diye isyanlardayım artık..hep bumu olmalı acı son..yani 30 sene 40 sene evli olupda birbirine sadakat besleyemiyorrmu insanlar ya..

Keşke öyle olsaydı canım...hikayenin şekil alalı yılaar oldu...bende bu şeklin içinde sıkışıp kaldım...bazen okadar canımı

acıtıyor ki..konuyu açtığım gece gibi.. sınırları çatlıyor.

Gücümü topladığım bir gece devamını yazmaya çalışıcam yine....

Lütfen...yazana kadar..hakkımda negatif düşünmeyin.
.

evet yalan konu ise sevinirim..
bir bayanın canı yanmamış diye..
pozitif düşünmeye çalışıyorumda:31:
bu kadar şeyi yazmak kolay ama konuyu anlatmakmı zor çözemedim :6:

:52::52:hala devamı gelmemiş

Konu sahibi geldiğinde yorum yazar bir iki tane gene konuyu anlatmadan gider

yazı bittiğinde (dikkat buyurunuz, yazı diyorum, konu demiyorum; zira bildiğin hikaye, deneme tarzı birşey bu) kanal d iç yapımlar tarafından iftiharla sunulacak dizi tadında birşey çıkacak ortaya, merakla bekliyoruz..

Back