• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ömür nasıl harcanırmış!

ihlamurcicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
7
0
86
Diğer
Neden bu başlığı açtığımı bende bilmiyorum....

Akıl almak desem? o yaşlarda değilim...olsa olsa..akılsızlığın itirafıdır....

Eşimle 14 yaşımda tanıştım..ortaokul yıllarında..o,lisedeydi...

17 de nişanlandık..18 de evlendik...yani ilk aşkımdı..onunailesinin yanına evlendik çünkü eşim öğrenciydi...aceleniz neydi diyeceksiniz ama,acele eden asla biz değildik..o zamanlar herşey bu günkinden çoook farklıydı...görüşmek yasak..konuşmak yasak..bırak cep telefonu,sabit telefon bile yok...okul yolunda birbirimizi uzaktan görür..iletilen mektuplarla konuşurduk.
Okul bitince o imkanlarda ortadan kalktı...hergün bizim evin oraya gelip beklerdi...fırsat yaratabilirsem eğer..evden çıkar..birbirimizi hiç tanımıyor gibi uzaklaşır...uygun bir yerde ayak üstü birkaç dakika konuşabilirdik...ama aşık insan etrafını dört duvar sanır ya...ailelerin duyması çabuk oldu.

Neyse...bu yüzden nişanlandık ve yine benzer sebeplerden evlendik.

Evliliğimiz..gerçekten masal gibiydi..yani,evlilikte ideal diye tabir edilen herşey eksiksiz hatta fazlasıyla yaşandı..

2 çocuğumuz oldu..büyüdüler biz ilk günlerdeki gibiydik haala...çocuklar bile bazı zamanlarda kıskanırlardı..kıskanmak dediysem..mesela..oğlum babasıyla birebir biyerlere gitmek..birebir bişeyler yapmak isterdi bazen...ama, eşim...annen olmadan asla olmaz derdi.

oğlum üniversiteye gidiyordu...hastalandı!

Hayatımız altüst oldu...yaşadıklarımızı anlatamam..çok kötü günler geçirdik...
İşte dönüm noktası bu oldu...ben,çocuğumun sağlığından başka hiçbir şey düşünemez oldum..geçici bir hastalık olmadığı gibi..geleceği belirsiz...her an tedirgin bir hayat başlamıştı.

Eşim daha güçlü duruyordu..biririmize kenetlenip o en kötü günleri atlattık...

Böylece birkaç yıl geçti...ama bizim sevgimizden,saygımızdan hiçbir şey değiştirememişti.

Aile olarak onca yıl..bir gecemiz bile ayrı geçmemiştir...yine bana hergün iltifatlar eder...sürprizler yapar...haftada enaz bir defa çiçekle gelir..
kısacası..her kadının hayal ettiği hepsi eşimdeydi...işinden 10 dakika dahi gecikmeyen..hiçbir şekilde gece hayatı olmayan biriydi.

Fakaaat...evet fakat birgün tesadüfen bir arkadaşım eşimi arabanın içinde bir kadınla gördüğünü söyleyene kadar....

Aslında bir kadın dediği bendim...yani bizi gördüğünü ama bizim onları görmediğimizi falan söyledi...o anda olabilir diye düşündüm..ama o gittikten sonra derin düşüneceğim tuttu...zamanı falan düşününce..o tarihlerde hiç o semte gitmediğimi buldum.

Akşam eşime sordum..falanca gün şu semtte arabadaki kim di diye...o da, gayet sakin...kim olduğunu söyledi.İş yerine gelen biri..iş çıkışı onu da bırakmış.Benim tanımadığım biri..ama çaktırmadan sohbet arası..gerekli bilgileri de almıştım.
Bir kaç gün kafama takıldı...sonra...şeytan dürttü mü! yoksa melek mi dürttü...
Çıktım..kadının bulunduğu yere gittim...amacım sadece ortamı görmekti. Sonuçta, orası da bir işyeri..herkesin gitmesi normal bir yer.
Adını biliyorum ya...nasılsa eşimi tanıyor..o kişi yi sordum...evet doğru adres var mış...
ve geldi...geldi ama geldiği gibi bana NE İSTİYORSUN??? demez mi....şok geçirmişim...ağzımı bile açamadım...hipnoz olmuş gibi kalakaldım.
Sadece sen kimsin diyebildim..KOCANA SOR..cevabından sonrasını hatırlamıyorum...

(KIZLAR ÇOK UZUN OLDU..ÖZÜR DİLERİM..DEVAMINI ŞİMDİ YAZAMIYCAM)

Ne Oluyoruz Ya?:53:
Hatuna Var Göğsünü Gere Gere Bir de Cevap Veriyor..
İyi Nane Yemiş Gibi..
Ne Diyeyim Bacım Allah Yar ve Yardımcın Olsun..
Eşin Şu An Ne Durumda ?
Ayrıldınız mı?

Konuya girişinden, eşinle ilişkini çok güzel anlatmandan sonunda lafın bir ihanet vakasına geleceğini hissettim.
Devamını da yaz da ona göre görüşümüzü yazarız arkadaşım, geçmiş olsun, sakin kalmaya çalış.

Seni ilk kez gören bir kadın var....
Sende ilk kez görüyorsun....
Hatta sadece adını biliyorsun...
O cesaretle iş yerine gidip kadını soruyorsun...

Ve sana gelip " ne istiyorsun kocana sor !" mu dedi....
Gerçekten inanılmazmış...!

Normal şartalarda bunu yaşayan kadın
Merak ederse bile uzaktan izler bakar...

Bu arada sen neden kadına
"Sen kimsin" dedin ki?
Kim olduğunu bilerek gitmedin mi oraya?

Eeee napcan yaaa...kotu olmus yaa..blki kadin sirnasiktor olamazmiii..derinden arastir yolum dustuydu de gttim de...sen deme o kadin kocana diene kdrrr bnce amma..sabir vversi. Allhim en dgru karari sen vverceksinn

Gercekten inanılmaz sasırdım bu kadar güzel anlatılan bir evliligin altından ne cıkacagını bekliyordum cünkü, esine bu kadar asık bir insan nasıl baska biriyle .... o kelimeleri yanyana getirmeye bile dilim varmıyor.. Kadın sizi tanıyor muydu ki, direkt ne istiyorsun diye sordu? Devamını dört gözle bekliyorum. Allah yardımcınız olsun artık aska, sevgiye, baglılıga da git gide inancım azalıyor.. :59:

okurken inanamadım bu kadar iyi giden bi evlilik birden nasıl tepetaklak olur
sana bu kadar düşkün saygılı bi adam ne oldu da bu hale geldi
yazının devamını bekliyorum
allah yardımcın olsun dayanma gücü versin

devamını merak ediyorum ya. sonra ne oldu? o kadın kimdi?

Bazı erkekler bu ihaneti örtmek için eşlerine böyle davranırlarmışş..

Daha bi ilgili alakalıı çok zekiler yaa

devamınıda yazsaydınız belki söyleyecek bişeyimiz olurdu...

peki eşiniz hangi ara bu kadınla ? ne biliyim var mışda bir terslik siz görememişsiniz demek ki devamını da yazsanız keşke biz de ona göre yorumumuzu yapsak. Ama heralde en büyük darbe bu olmalı. İnsan beklese o kadar kötü olmaz demek ki gerçekten hiç aklınızın ucundan bile geçirmemişsiniz bu düşünceyi. Ben hep temkinli yapar gözüyle bakarım ve gözüm hep üstünde. Erkeklere bu kadar güvenmemek gerek bence.

Back