• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ömür evlilik azalıyor mu?

Bir ömür evlilik zor mı

• Evet

OY: 2 40,0%
  • Hayır

OY: 3 60,0%

• Ankete Katılan
    5

derinn95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
374
179
33
29
Suan ki devirde çevreme bakıyorum çok güzel evlilikler bir süre sonra bitebiliyor 5 yıllık 10 yıllık evlilikler bazen de diyorum evlenirsem mutsuz olur muyum yıllar sonra neden devir böyle oldu bir yastıkta kocasın devri annelerimizin zamanında mı kaldı ?

Artık hersey salaş,çoğumuz elalem ne der diye yaşamıyoruz.
Evimizi aman hırsız girerse pis bulmasın diye toplanıyoruz mesela .
Ya da yan komsu ne der diye sevgilimizle ayni evde yaşamamazlik yapmiyoruz
Veya oruç tutmadığını ogrenirlerse kafir derler kıyıda bi yer bulayım bari bir damla su içeyim demiyor degil mi ?
Toplumsal normlar biraz daha kırıldığı için artık huzursuz evlilikler sürmüyor neden eskiden ayıplarını cunku dul demek sanki ölümcül hastalığa tutulmuş gibi bakılırdı kadına simdi bi nebze de olsa bu da kırıldı kadınların daha güçlü durdugunun ispati sosyal platformlar destekler vb. Kadının hep arkqsı değil tabi ki aynı zamanda erkeğe de yapılan siddet vs seylerde var tabi ki .

Yani anlayacağın rahatlık serbestlik artınca ve bunun yanında zina aldatma geçimsizlik daha çok maddiyat aklina gelebilecek birsuru şey boşanmaların tabi ki artıyor.

Ama şundan emin ol kimse dört duvar arasında neler olur neler biter bilmez.
O yüzden kimisi mubah kimisi degil.

Allah iyiler ile karşılaştırsın 🙏🏻

Suan ki devirde çevreme bakıyorum çok güzel evlilikler bir süre sonra bitebiliyor 5 yıllık 10 yıllık evlilikler bazen de diyorum evlenirsem mutsuz olur muyum yıllar sonra neden devir böyle oldu bir yastıkta kocasın devri annelerimizin zamanında mı kaldı ?
Merhaba evlilik olgusuna tümdengelim yani genelden özele bakamayız!Çünkü herkesin tercihleri bireyseldir.Kimisio
Merhaba evlilik olgusuna tümdengelim yaparak yani genelden özele bakmak yanlıştır!Çünkü evlilik bireysel tercihtir

Back
X