- 9 Şubat 2013
- 20
- 1
- 18
- Konu Sahibi ilhamperisii
-
buyrun benim
Okb nin alasi var bende
ne gibi aşabileceyini düşünüyormusun
canımm çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah..
Tesekkur ederimm
Hayatimi surekli planlarim ve bu planda bi aksaklik olursa resmen cildiririm
Her sey mukemmel olacak
Bu da beni cok yoruyor tabi
yorucu olduğunu biliyorum canım sende bir kaç şey var hayatın ne kadar zordur kimbilir..
mizah duygusu yok diyor ama sen gayet espirili bir bayansın canım. takip ettiğim kadarı ile söylüyorumObsesif-Kompulsif Kişilik Bozukluğunun tanı kriterleri nelerdir?
Hastalar, yapılan iş ve ya etkinliğin geneline ve asıl amacına değil ayrıntılarına takılırlar. Aşırı derecede katı, sabit, kuralcı, değişmez, düzenli ve rahatsız edecek derecede titizdirler. Kurallar, listeler, sıralamalar, ayrıntılar hayatlarını yönlendirir. Cimri, mükemmeliyetçi, katı ölçü ve sınırlarda yaşayan, belli hareketleri belli zamanlarda ve belli şekilde asla şaşmaksızın yapar, yapmadıkları zaman rahatsız olur ve ya bu durumu uğursuz bulurlar. Eski ve değersiz şeyleri dahi atmazlar. Resmidirler ve mizah duyarlılıkları yoktur. Onlara göre hayat ya siyah ya beyazdır. Tekrarcıdırlar, kurallarının bozulmasında toleransları yoktur. Eleştiricidirler. Titizlikleri günde 35 - 40 kere el yıkamaya gidecek kadar rahatsız edicidir.
Cimrilik haricinde beni anlatiyor
Cimri birisi degilim
mizah duygusu yok diyor ama sen gayet espirili bir bayansın canım. takip ettiğim kadarı ile söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?