• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Namaz meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size bir tavsiyem yok maalesef , evet dini konu bdv de yasak ama sizin konunuz bence bu yasagi delen bir konu degil , boyle bir soruda da polemik cikmasin mumkunse , sadece tavsiye istemissiniz , dileginiz gercek olur insallah en kisa surede
Hay yaşayın!
Yasak diye diye kapattıracaklar zaten.
Burda konunun dini olmasını detay olarak nitelendirebiliriz.
Üye istikrar, irade diyor. Tavsiye istiyor sadece.
Ben sanmıyorumki birileri terslesin,terslenecek bir konu değil çünkü.

Benimde anlamadığım burda cinsellik +18 konusu var orda herşey paylaşılıyor, Tarot bölümü var ama bu kardeşimiz derdine çare ararken yasak. Çok enteresan doğrusu
Neyse ben sana özelden yazayım kardeşim
Baksana yasakmış.
Allah rızası için çaresi varsa bana da yazın

Evet sitede birçok bölüm var da peki bdv neleri kapsıyor?
Bakın birisi evcil hayvanıyla ilgili konu açmış banlanmış.
Geçen birisi kilo veremediği ile ilgili konu açtı banlandı.
Din zaten yasak.
Burası sadece kocaları kayınvalideleri elitleri çekiştirmek için mi var peki?
Başka birşey kalmıyor çünkü.
Ve bdv nin açıklamasında "bugun canınız mı sıkkın, belki sebep var belki yok" diyerek Mevlana gibi "ne olursan gel" dercesine yumuşak bir giriş yapılıyor. E hani ne derdimiz varsa gelecektik?
Kaldı ki diğer bazı bölümlerde bdv kadar fazla yorum yapılmıyor diye buraya yöneliyorlar.
Öyle diyorlar yani.

Sizi alıntıladım ama size denk geldi.
Yeri geldi diyeyim😉

Neyse kurallara karşı kıldan ince olan boynumu da alıp gidiyorum 🙋🏻‍♀️
Bende aynı düşüncedeyim eskiden bende kılardım neden garip geldi şuan inançsızım?
Bende aynı düşüncedeyim eskiden bende kılardım neden garip geldi şuan inançsızım?
Eskiden namazını güzel kılan olmanız ve sonrasında bütün inancınızı yitirmenize sadece üzüntü duydum.elimde olmadan icimde bir sızı oldu.ne diyeyim..sizi kırmak değildi niyetim.kusura bakmayın.

Eskiden namazını güzel kılan olmanız ve sonrasında bütün inancınızı yitirmenize sadece üzüntü duydum.elimde olmadan icimde bir sızı oldu.ne diyeyim..sizi kırmak değildi niyetim.kusura bakmayın.
Ben halimden çok memnunum üzülmenize gerek yoktu kendiniz mümin bir kul olun sonra sıra bana üzülmeye gelir

Şeytanı tek tabanca olarak düşünmeyin :) sonuçta onun da insan ve ruhani varlıklardan taraftarları var. Dolayısıyla şeytana pabucunu ters giydirenler var. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
Görmeden inan
İşte dini paylaşım yapılacak kategori yok. Dua bölümünü kastetmiyorum, belki müslüman müslümanla istişare etmek isteyecek. Bu kardeş ne güzel bi soru sormuş nefsini yenmenin yollarını arıyor bu onun için bir dert olduğundan bdv'ye açmış doğal olarak. Gidipde ermeniye mi soracak, müslümansa müslümana soracak.Herkesde gayet güzel önerilerde bulunmuş
Müslümanız nasıl olsa kimse sesini çıkarmayacak gayrete bu platformda sorusunu sorabilir söyleminizi doğru bulmadım.
Tabiii ki gidip Ermeni’ye bir hinduya soracak değil ?
Bu din ile ilğili bir soru bile olsa sitede yasak arkadaşım ...
Örnek veriyorum bir ateist bura da konu açsa soru sorsa
Eee tabi ki Ateist ateistte soracak tabi ki diyemeyiz..
Bu sitede çoğu dine mensup insanlar var bu platformlara sadece müslüman arkadaşlarımız yok.

Ama bura da bir ateist konu açsa hemen kırmızı el işareti yapılır kimse saygı göstermez...

Ama ben size saygı gösteriyorum :KK52:

Size bir tavsiyem yok maalesef , evet dini konu bdv de yasak ama sizin konunuz bence bu yasagi delen bir konu degil , boyle bir soruda da polemik cikmasin mumkunse , sadece tavsiye istemissiniz , dileginiz gercek olur insallah en kisa surede
Amiin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
Bdv’de yasak. Dualarımız sizinle bölümü var orda paylaşabilirsiniz. O da kışkırtıcı konular olmamak şartıyla.
Arkadaşlar şu yasak olayını geçsek mı artık tamam anladım yasak ve yanlış yere konu açmışim ama oldu bir kere şimdi bunun için herhangi bir tartışma vs çıksın istemem ben zaten yasak olduğunu kabullendim yanlis yere konu açmışim ama en çok bdv ziyaret ediliyor buda benim.icin bir dert böyle düşünelim olur mu :)
Cinsellik istesende istemesende hayatın bir kuralı ve olmak zorunda... bilmeni istedim
Aslına bakarsan canım benim.inancima göre de namaz hayatın bir kurali ve olmak zorunda işte bu zorunlulukla başa cikamadigim için olsa gerek tavsiye istemek için konu açtım aslına bakarsan dinle alakalı mı evet alakalı ama herhangi bir saygısızlık vs olmadigi için bir sakincs görmedim burda acmaya vede gerçekten dini bir bölüme bağlı herhangi bir bölüm goremedim :)

Ben halimden çok memnunum üzülmenize gerek yoktu kendiniz mümin bir kul olun sonra sıra bana üzülmeye gelir
Evet katılıyorum size çokta doğru söylüyorsunuz..maşallah size..üzülmek elimde olan bir durum değildi waterlily..sadece belkide bazı şeyleri düşünmeme ve sorgulamama sebep oldu..bizler güzel yaşasak ve her mümin kendine olan görevini hakkıyla yerine getirse bu dünya biraz daha temiz olurdu.belki kimsede inancını yitirmezdi.

Görmeden inan

Müslümanız nasıl olsa kimse sesini çıkarmayacak gayrete bu platformda sorusunu sorabilir söyleminizi doğru bulmadım.
Bu sitede çoğu dine mensup insanlar var bu platformlara sadece müslüman arkadaşlarımız yok.

Ama bura da bir ateist konu açsa hemen kırmızı el işareti yapılır kimse saygı göstermez...

Arkadaşım ben şahsen kendi adıma herhani bir ateist arkadaş bir konu açsa saygısızlık etmediği sürece yadirgamam da kınamamda.. ki burda bir çok konuya yorum yaptım yargılamadan yadirgamadan dinime ters düşen birşey bile olsa saygısızlık yapmadım yani evet sitede yasak ama bölümu bulamadım en çokta buras ziyaret edildiği için buraya yazdm :)

Evet katılıyorum size çokta doğru söylüyorsunuz..maşallah size..üzülmek elimde olan bir durum değildi waterlily..sadece belkide bazı şeyleri düşünmeme ve sorgulamama sebep oldu..bizler güzel yaşasak ve her mümin kendine olan görevini hakkıyla yerine getirse bu dünya biraz daha temiz olurdu.belki kimsede inancını yitirmezdi.
Belkide...

Arkadaşlar şu yasak olayını geçsek mı artık tamam anladım yasak ve yanlış yere konu açmışim ama oldu bir kere şimdi bunun için herhangi bir tartışma vs çıksın istemem ben zaten yasak olduğunu kabullendim yanlis yere konu açmışim ama en çok bdv ziyaret ediliyor buda benim.icin bir dert böyle düşünelim olur mu :)
He baci ortali karistir sonra ben kabullendim de daha seni gomecekler dur gelirler birazdan bekle 😂😂😂😂 saka bi yana benim de en buyuk derdim bu gercekten Allah hepimize o aski versin imanla olmeyi nasip etsin dualarimizda birbirimizi unutmayalim kardesi kardese yaptigi dua en makbul olanidir ins rabbim birimizin sesini duyarda sabah icimizde namaz aski anlimiz secde de oluruz

Arkadaşım ben şahsen kendi adıma herhani bir ateist arkadaş bir konu açsa saygısızlık etmediği sürece yadirgamam da kınamamda.. ki burda bir çok konuya yorum yaptım yargılamadan yadirgamadan dinime ters düşen birşey bile olsa saygısızlık yapmadım yani evet sitede yasak ama bölümu bulamadım en çokta buras ziyaret edildiği için buraya yazdm :)
Tmm güzel arkadaşım bura da bir Yahudi arkadaşımız gelse bize 41 emiri sorsa ezberliyrmiyorm siz nasıl ezberliyorsunuz derse yasak }Bir ateist gelse tanrı gerçekte var mı yok mu diye sorsa yine yasak ...
Ve bir müslüman namaz kılamıyorum
Hep üşeniyorum siz nasıl kılıyorsunuz derse yine yasak...

Müslümansın diye bir ayrımcılığın olamaz ...

Bunu anlatmak istedim..
Kırdıysam affola.

Görmeden inan

Ben ateist birinin açtığı konuyu okumamki çünkü beni ilgilendirmeyen konu hakkında yorum yapmam. Herkesi bir tutmayın.
Bu bayan zaten ilgili kişilere sormuş sorusunu
bilmeyen, ilgilenmeyen niye yorum yapsın? Bu da kendisinin derdi neticede. Bazen öyle dertler okuyoruzki bu nasıl dert dedirtiyor insana. Yorumlar gayetde yerinde olmuş güzel güzel yazmış herkes

Böyle çok bilen tipler var ya onlara bir açıklama yapayım. Sözde bu sitede site yönetimi bu tür konuları yasakladı ya sebebini hiç düşündünüz mü neden yasak diye ? Keşke bizde ki zerre düşüncenin yarısı sizde olsa da böyle günaha girmeseniz.

Allah adını anıyorsunuz, Kuran-ı Kerim diyorsunuz, peygamberimizi anıyorsunuz. Aynı sayada çıkan reklamda ne çıkıyor hiç dikkat etmiyorsunuz. Kutsal değerlerimizi neden bunlarla aynı sayfada yer almasına sebep oluyorsunuz ? Çok biliyorsunuz ya hadi buna cevap verin ! Bir tarafta kutsal değerler bir tarafta reklam içeriğinde meme estetiği reklamı.

Yahu hiç mi düşünmüyorsunuz bunları? Neymiş güzelce sormuş, güzelce cevaplar gelmiş. Sende o sayfaya ayet yaz solda da meme estetiği reklamı.

Ayıp, biraz düşünceli olunda site kuralları neden konmuş diye düşünün. İnanın yeter.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X