- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- Konu Sahibi Life Death
Evde makyajla durulur mu? Yüzünü mahvedeksin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makyajla guzel olunuyo diye bi sey yok ki evin icinde cogu kadin makyajsiz. Profesyonel makyaj haric zaten cok degisen bi sey yok guzelsen guzelsin degilsen degil
Tskler cnm. Evet fondoten kullanmam zaten.Hayattaki makyaj anlayışım göz kalemi ve ruj.. Zaten eşin seni öpemez ki makyajlıyken. Gerek yok yani o kadarına. Önemli olan gözler ve dudaklar bence..
Fondoten, allık falan makyaj değil maske tamamen :) Doğal ol.. Hem mini hem de rahat bi elbise ya da şortlu takım giy tamamdır yani, bide parfüm mis
Namazın bittikten sonra yap.Sürekli abdestli mi dolaşıyorsun.Oje çıkarmka 2 dakkalık iş.Ya da adetliyken yap.24 saat süslü bakımlı durulmaz.Ya da yatsı erken okunuyor.Ytsızdan sonra sür sürüştür.Selamun aleykum hayirli geceler kizlar.
Sizlere sorum olacak yani sizlerden fikir istiyorum..
Biz kizlar sevdigine, kocasina,sevgilisine nasil hergun veya cogu zaman guzel gorunebilir?
Ha onemli olan burda bende yapiyorum bazen makyaj fln ama soyle soyleyim..gun icinde bi iki defa abdest alip sonra farz olan namazlarimi kiliyorum kilmaya calisiyorum ve bazen makyaj yapip esime guzel gorunmek istiyorum ama abdestide bozmayim namazimida kilmam gerekiyo fln diye aklimda hep..
Yani bi makyaj dgl mesela cok istiyorum manikur french tirnak yaptirmak yapmak ama abdeste olmuyo iste.. disarda tesettrluyum ama evde acik..bazen saclari fon cekerim bazen maşa.. ama zor geliyo iste butun bunlari yaparken abdestimi tekrar almam gerekince fln. Yani oyuzdende suslenmeyi erteliyorum cogu zaman. Sadece namazlar bitince yapmakta olmuyo biliyosunuz.
Okuyup zaman ayirip fikirlerini verenlere simdiden tsk ederim kizlar. Cansiniz. Umarim anlatabilmisimdir.
Bence regl olduğun zamanlar oje sür tırnaklarına bakim yaptır. normal zamanlarda saçına kalıcı fön ya da maşa yaptrabikirsin bir arkadaşımın 1 yıl boyunca durmuştu o şekilde banyo yapsanda geçmiyordu. güzel koku sürünün kalıcı makyajda var tabi biraz pahalı olabilir. eşiniz gelince güzel şeyler giyinin yani makyajdan daha çok sizin güzel sozlerinjze giyinisinize fln dikkat eder sanırım ama göz kalemi çekmek de güzel gösterir.Selamun aleykum hayirli geceler kizlar.
Sizlere sorum olacak yani sizlerden fikir istiyorum..
Biz kizlar sevdigine, kocasina,sevgilisine nasil hergun veya cogu zaman guzel gorunebilir?
Ha onemli olan burda bende yapiyorum bazen makyaj fln ama soyle soyleyim..gun icinde bi iki defa abdest alip sonra farz olan namazlarimi kiliyorum kilmaya calisiyorum ve bazen makyaj yapip esime guzel gorunmek istiyorum ama abdestide bozmayim namazimida kilmam gerekiyo fln diye aklimda hep..
Yani bi makyaj dgl mesela cok istiyorum manikur french tirnak yaptirmak yapmak ama abdeste olmuyo iste.. disarda tesettrluyum ama evde acik..bazen saclari fon cekerim bazen maşa.. ama zor geliyo iste butun bunlari yaparken abdestimi tekrar almam gerekince fln. Yani oyuzdende suslenmeyi erteliyorum cogu zaman. Sadece namazlar bitince yapmakta olmuyo biliyosunuz.
Okuyup zaman ayirip fikirlerini verenlere simdiden tsk ederim kizlar. Cansiniz. Umarim anlatabilmisimdir.