• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Minnoş Kedi Meselesi

Sadece zarar vermedi değil

Eve hiç büyümeyecek bir bebek gelecek

Kedim geldi aradan yıllar geçti komşular takılır bebek olsa büyüdü artık derdin bu aynı diye

Yemesi içmesi tuvalet temizliği tüyü düzenli aşısı bitmez

Alışma sürecinde zarar verebilirler karşılıklı ama o her aşamada da olabilir

Oğlum yazlıkta çıplakken kediyi kucağına almış geliyormuş, ben de süpürgeyi çalıştırdım o da çok gürültü yapınca kedi korkup kaçarken oğlumun göbeğinde dört çizik bıraktı

Benzer çok hikaye var

Evden bir iki gece giderken bile organizasyon yapmak gerekiyor bir keresinde kapıya paspas sıkışmış açılmamış kedi içerden bağırıyor vs anahtar bıraktığımız yakınımız çilingir çağırmış

Kedili yaşam uzun bir süreç ve iyi planlamak lazım bence çocuk biraz daha büyümeli yani bizimki 2. sınıfta geldi idealdi

Anaokulu vs de olabilir ama küçük yaşta evde hep sevgi isteyen bir kişi daha oluyor kıskançlık nasıl olur bilemedim

Bu arada kedi öyle gün boyu koşturmaz uyur geceleri koşturur yani çocuk ve kedi ters

Kedi canı isterse gelir canı istemezse gelmez küçükken oyuncu olur ama büyüyünce tınlamaz
Büyüyünce tınlamaz olayı aynen çok doğru tam kedinin karakteri gülmeden edemedim. Çok doğru bilgiler.

Kedi sahipleneceklere selamlar 😌

Bugün uyandigimda ayagımı bişeye ( ! ) bastığımı farkettim. O da ne ? Tabi ki sevgili kedim kakası arka popo tüylerine yapıştigı için mutfak,oturma odası , koridor ve çocuk odasına poposunu sürerek tüm halılara kakasını bulaştırmıs 😣

Tüm halıları domestosla sildim kaç saat bununla ugrastim hatirlamiyorum 😐

Islak pamuk ve islak mendille bide poposunu temizledim tabi kedimin oda baya zamanimi aldı
Bir ay önce popoya yakın tüyleri traş edip kesmiştik yine uzamış tekrar kestik umarım tekrar ayni sorunla karşilaşmayız

Kedi sahiplenmenin nasil bir sorumluluk oldugunu siz hayâl edin artık 😊👀

Kedi sahipleneceklere selamlar 😌

Bugün uyandigimda ayagımı bişeye ( ! ) bastığımı farkettim. O da ne ? Tabi ki sevgili kedim kakası arka popo tüylerine yapıştigı için mutfak,oturma odası , koridor ve çocuk odasına poposunu sürerek tüm halılara kakasını bulaştırmıs 😣

Tüm halıları domestosla sildim kaç saat bununla ugrastim hatirlamiyorum 😐

Islak pamuk ve islak mendille bide poposunu temizledim tabi kedimin oda baya zamanimi aldı
Bir ay önce popoya yakın tüyleri traş edip kesmiştik yine uzamış tekrar kestik umarım tekrar ayni sorunla karşilaşmayız

Kedi sahiplenmenin nasil bir sorumluluk oldugunu siz hayâl edin artık 😊👀
Efenim enine boyuna düşünüp değil kedi herhangi bir canlı sahiplenmeye karar verdim. Verdim diyorum eşim hala istiyor ama ben kesinlikle sorumluluk almayacağımı ve ilgilrnmeyeceğimi söylediğim için kendisi de şimdilik vazgeçti.
Sabır lazım azizim o da bende yok 😇

Back
X