- 10 Ekim 2014
- 32.499
- 146.053
- 798
Oyun arkadaşı olmasını kastetmiştim yanlış telaffuz etmiş olabilirim. Öyle alalım olmazsa burakırız gibi bir şey söz konusu değil. Sorunum şu kızım daha küçük kediye zarar vermesinden korkuyorum. Biraz daha bekleyip en az 2 yaşı görmesi mi daha doğru yoksa şimdi sahiplenip ona alışması mı bilemiyorum.
Köpek konusunda da şöyle eşimde ben de çalışıyoruz köpeğin çıkması gezmesi lazım. Kendimi gezdiremiyorum daha![]()
Kiziniz hareketli olduguna gore kediye illa zarari olacaktir,. Kediler uyumayi cok sever gunde 10 saatten fazla uyurlar bebek kediler daha da fazla uyur ve bunu daha cok gunduz yaparlar.
Devamli rahatsiz edilen hayvan bu acidan bile zarar gorur elbet.
Dedigim gibi kediler devam mincirilmayi rahatsiz edilmeyi sevmiyorlar. Bu duruma bazi kediler agresif tepkiler verebilir, agresiflesebilir tirnak atma durumlari vs olabilir bunu bilemezsiniz. Her kedi ayni huyda degil.
Ben kediyi cocuklara oyun arkadasi olarak uygun gormuyorum.
Ha derseniz kizimin rahatsiz etmemesini saglarim, kedi de kendi halinde takilan evimizin bireyi olur arada sever oynar o ayri. Ama kedinden beklentiniz kizinizla gunun cogunu oynayarak gecirmesiyse dogru olmaz.