- 20 Mayıs 2012
- 218
- 5
-
- Konu Sahibi yesilkoltuk
arkadaşlar 25 yaşında evli bir bayanım bebeğim yok ve yakın bi zamanda bebek planım yok(allah ın dediği olur tabi) meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum sol memede 1 bedenden fazla olduğunu düşündüğüm büyüklük de var. bi gün mutlaka bu ameliyatı olmak istiyorum ama mantıklı olan bebekten sonra olmak mıdır emzirme sorun olmuyor deniyor da deforme olması korkutuyor beni bi de yaşadığım şehirde böyle bir imkan yok istanbul dan doktor tavsiyeleri de olursa sevinirim ona göre karar vermek istiyorum artık, hiç mutlu değilim onlarla resmen sütyene tıkıyorum birbirine yapişıyor terliyor vs. beli ince bi bayanım ama belime göre kıyafet alacağıma memelere göre alıyorumm yardım kızlarrrrrrrrrrr
Meme küçültmede meme dokusundan ,deriden alındıgı için süt kanallarıda zarar görüyor diye biliyorum ben.Tabi bu hiç emziremeyecegin anlamına gelmez sanırımBenim sana tavsiyem bebekten sonra bu ameliyatı olman.Zira emzirmelerden sonra gögüs tekrar deforme olacak ve tekrar bir operasyon olmayı isteyeceksin.Sen bilirsin tabi,karar senin Istanbulda doktor çok ama ameliyattan sonra kontrollere gidip gelmek zor olur yaşadıgın şehirden başka bir şehirde ameliyat olmak zor olur bence..Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama istersen bulundugun Şehiride belirt,belki buradan bazı arkadaşların tanıdıgı bildigi doktor vardır,sana tavsiyede bulunurlar...
teşekkür ederim arkadaşım bence de mantıklı olan bebekten sonra olanı ama sabredemiyorum ssanki canım ben doğuda bir yerde şark görevini yapan bir öğretmenim((( burda öyle bir imkan yok malesef zaten bebeği beklersem daha ameliyata çok var
Canım,aklında kalmasın o zaman.. Bence ya bir devlet hastanesine yada özelde bir doktora git görüş.Bakalım ne tavsiye edecek sana.Ona göre degerlendirip bir karar verirsin sende
bakalım ya çok istiyorum ama küçülmelerini hayırlısı tabi. sonuçta ameliyat bu dile kolay.
teşekkür ediyorum arkadaşım daha mantıklı düşünmek gerek sanırım
şimdilik toparlayıcı ile idare edeyim diyorum ama onların da ya dikiş izi var yada uçları belli ediyor bu iki olumsuzluğu olmaayan bir toparlayıcı var mı ya?
Arzumcum selam tatlim... mesajini aldim ekledim seni:))
canım memetör meme problemimle ilgilendiğin için teşekkür ederim çoooooooooooooook
canım memetör meme problemimle ilgilendiğin için teşekkür ederim çoooooooooooooook
Bende gördüm ve kabul ettim canım
Teşekkür ederim tatlım. Görüşürüz inşallah Kendine ve Tontişlerine iyi bak
Görüşürüz tatlım..Bakarım tabiii,bakmaz olurmuyum hiççç..Ben onlara ne kadar zor kavuştumm..Bu güzelliklere bakılmazmı hiiççççAllahım kafayı yiyecegim
Ne demek,yardımcı olabildiysem ne mutlu banaGüzel şeyler var degilmi?? Hangisini begendin??