Et Yemekleri Bir meantrees spesiyali :) Canım sevgilim sponsorluğunda :))

Ellerine emeğine yüreğine sağlık Aybükecimm bakıyorum yarışmaların müdavimi oldun eskiden pegasusumuz sulofemiz de katılırdı özledikk kulakları çınlasın bu yüzden uzaktan takip ediyorum ben harika görünüyor canım yarışmada başarılar dilerimm Üstelik yarısında sonunu merak edip sen son sayfasını okuduğum kitap eşliğinde Yüreğim seni çok sevdi Aybükecimm

çok teşekkür ederim canım çınlasın bizim tanışmamız kısmet olmadı efser de söyledi
ahaha tabi canım aybüke yarışmalara katılıyor sonra aybüke neden kilolu bazen kendime böyle diyorum da
beğenmene sevindim banucum senin yorumların benim için her zaman ayrı bir önem taşıyor
evet yeni bitirdim arada yemeği beklerken güzel bir kitap kahveyle daha da güzel oluyor duygularımız karşılıklı canımm

Ahhh ahhh kuzum sorma yaşımdan bu yana mutfaktayımmm hala yapmayı çok seviyorum nefsime öyle bir terbiye verdimki gıkı çıkmıyor

Ahhh ahhh kuzum sorma yaşımdan bu yana mutfaktayımmm hala yapmayı çok seviyorum nefsime öyle bir terbiye verdimki gıkı çıkmıyor

tabi canım ya kilolar zor veriliyor o kadar emek o kadar çaba bir daha almamak için iyi yapıyorsun gir yine de sen de katılmaz mısın yarışmalara eğlenceli oluyor ben de yemediğim yemeği yapmam diyorum artık bayadır pasta börek hiç bir şey yapmadım eve misafir de almıyoruz diyetteyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…