Ooo ellerine sağlık başarılar dilerim , çok leziz duruyor
Tabakta kalcak gibi de değildi haniiÇok teşekkür ederimyedik bitirdik
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel görünüyorYarışmada başarılar dilerim
ahaha evet canım öyle olduTabakta kalcak gibi de değildi hanii
Tamam canım inşaallahTeşekkür ederim canımgönlümden geçen başka bir yemekti ama onu da yarışma dışında bir gün yapar öyle eklerim artık
çok sağol canım bakan gözlerin güzelliği onlarTamam canım inşaallahBu tarifinde çok güzel
ellerinize sağlık, başarılar dilerim
öylece kavrulmuş etler ya da sos bile süper görünüyor,
şöyle ekmeği bi batırıp kaçasım geldi
teşekkürler canım bugün bütün yarışmalara yetiştimeline sağlık cnm çok hoş görünüyor:)
hahahhhah aynenn bendeeeeteşekkürler canım bugün bütün yarışmalara yetiştimmakyaj yarışması ,yemek yarışması başka yarışma varsa haberim olsun ona da katılırım şimdi
çok teşekkür ederim , beğenmenize sevindimEllerinize sağlık çok leziz görünüyor
Kendi spesiyalim beğenmene sevindim adraDeğişik bir tarif.Çok güzel görünüyor.Olsa da yesem.Pilav da harika.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Evet çok lezzetli görünüyor.Patlıcana bayılırım zaten.İnşallah denerim bir gün.Benim yerime yemişsiniz.Size afiyet olsun.Kendi spesiyalim beğenmene sevindim adrabence tarifi sen de denemelisin bitirdik yemeği dün olsa gel derdim , teşekkür ederim canım
çok sağol canım sen de dene mutlaka tarif defterine bir yenisi eklenir belki şimdiden afiyet olsunEvet çok lezzetli görünüyor.Patlıcana bayılırım zaten.İnşallah denerim bir gün.Benim yerime yemişsiniz.Size afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?