- 31 Mart 2020
- 303
- 180
- 53
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Yok ağda olmaması lazım, jilet yapması gerekiyor seanstan bir hafta önceAğdaya gitseniz seanslardan önce olmuyor mu?
Jiletle mi temizlenmeli mutlaka?
Maalesef onları temizlemesi gibi bişey söz konusu değil ve aynı dertten ben de muzdaribim. Görebildiğim, elimin yetişebildiği kadar yani. Ama ama bi ayna yardımcınız olabilirMerhaba komple buz lazere gidiyorum işlemden önce tüylerde kısaltma yapmamı istiyolar elimden geldiğince yapmaya çalışmama rağmen genital ve popo arasında az biraz tüyler oldugunda seansta işlem yapmiyolar kendileri de asla temizlemiyolar aranızda lazere giden varmı varsa siz popo arası ve genitali nasıl temizliyosunuz ?
Aa ben çok memnun kaldım belki cihazdan cihaza değişiyordur. Şimdiye dek sadece üç seans gittim ve şimdiden gözle görülür bir azalma varBir de tavsiyem buz lazere gitmeyin boşuna paranızı çöpe atmayın hicbir ise yaramıyor :/ etrafımda buz lazere gidip memnun kalan bir kisi bile görmedim bence para tuzagı
Ben de gitmeyi dusundum ama kimse tavsiye etmemisti o kadar cok insan kötüledi ki ben de vazgeçtim normal lazere başlamıştım inşallah siz memnun kalırsınız o zamanAa ben çok memnun kaldım belki cihazdan cihaza değişiyordur. Şimdiye dek sadece üç seans gittim ve şimdiden gözle görülür bir azalma var
Olmuyor tabiki jiletlemek gerekiyor. Kökü görmeli ki işe yarasın lazer.Ağdaya gitseniz seanslardan önce olmuyor mu?
Bir de tavsiyem buz lazere gitmeyin boşuna paranızı çöpe atmayın hicbir ise yaramıyor :/ etrafımda buz lazere gidip memnun kalan bir kisi bile görmedim bence para tuzagı
Ben de hic buz yaptırmadım, normal yaptırdım benim kollarım dört bes seansta bitmişti ama üstlerini makine görmez ince dedikleri için yaptırmamıştım, bu sene basladım ustlerine bir seans gittim fena degil gibi, ama benim gittiğim yer biraz pahalı ve asla indirim yapmıyorlar o kadar suredir gitmeme rağmen o yuzden en son sefer kavga ettim ve tekrar oraya gitmek istemiyorum bundan dolayı yeni bir yere baslıcam, yüz icin de gitmeyi düşünüyorum kesin bitiriyorlarmıs. ama hic isim falan bilmiyorum makineninSiz hangisine gidiyorsnz acaba hiç buza girmedim hep leda epi diodla yaptım ama kollarım olduğu gibi çıkıyor diğer bölgeler de yüzde 60 70 azalma var bu sonda yani 2 3 gün öncerobotiks diye yeni bir cihaz gelmişti onunla yaptım ama
merhaba bende daha önce sizin gittiğiniz yere ve cihaza girdim asla memnun kalmadım sonra başka Bi yere buz lazer dioda girdim ve çok memnun kaldım boşuna paranizi oraya vermeyin derimSiz hangisine gidiyorsnz acaba hiç buza girmedim hep leda epi diodla yaptım ama kollarım olduğu gibi çıkıyor diğer bölgeler de yüzde 60 70 azalma var bu sonda yani 2 3 gün öncerobotiks diye yeni bir cihaz gelmişti onunla yaptım ama
Varsa eşine temizletcenMerhaba komple buz lazere gidiyorum işlemden önce tüylerde kısaltma yapmamı istiyolar elimden geldiğince yapmaya çalışmama rağmen genital ve popo arasında az biraz tüyler oldugunda seansta işlem yapmiyolar kendileri de asla temizlemiyolar aranızda lazere giden varmı varsa siz popo arası ve genitali nasıl temizliyosunuz ?
Yok kesinlikle ağda yasak sadece jilet ya da kısaltma cihaziAğdaya gitseniz seanslardan önce olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?