Bir lazer epilasyon meselesi

cakiltasi061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
303
180
53
Merhaba komple buz lazere gidiyorum işlemden önce tüylerde kısaltma yapmamı istiyolar elimden geldiğince yapmaya çalışmama rağmen genital ve popo arasında az biraz tüyler oldugunda seansta işlem yapmiyolar kendileri de asla temizlemiyolar aranızda lazere giden varmı varsa siz popo arası ve genitali nasıl temizliyosunuz ?

Ben jilet yapmıyorum gerci ama orada bir makine ile kısaltıyorlar böyle erkeklerin kullandığı tıraş makinelerine benzeyen bir sey ile

Alaturka tuvalet e oturur gibi bir pozisyon da dur ve jiletle dikkatlice yap kesme kendini oralar aceleye gelmiyor bide jilet olduğu zaman ağzını açmadan yap ki kesikler olmasn tüm vücut u o şelide alın. Düzenli giderseniz zaten azalma oldukça jilet atmak da kolay olur

Maalesef onları temizlemesi gibi bişey söz konusu değil ve aynı dertten ben de muzdaribim. Görebildiğim, elimin yetişebildiği kadar yani. Ama ama bi ayna yardımcınız olabilir

Bir de tavsiyem buz lazere gitmeyin boşuna paranızı çöpe atmayın hicbir ise yaramıyor :/ etrafımda buz lazere gidip memnun kalan bir kisi bile görmedim bence para tuzagı
Aa ben çok memnun kaldım belki cihazdan cihaza değişiyordur. Şimdiye dek sadece üç seans gittim ve şimdiden gözle görülür bir azalma var

Aa ben çok memnun kaldım belki cihazdan cihaza değişiyordur. Şimdiye dek sadece üç seans gittim ve şimdiden gözle görülür bir azalma var
Ben de gitmeyi dusundum ama kimse tavsiye etmemisti o kadar cok insan kötüledi ki ben de vazgeçtim normal lazere başlamıştım inşallah siz memnun kalırsınız o zaman

Ağdaya gitseniz seanslardan önce olmuyor mu?
Jiletle mi temizlenmeli mutlaka?
Olmuyor tabiki jiletlemek gerekiyor. Kökü görmeli ki işe yarasın lazer.

Jiletle temizliyordum ben yaklaşık 1.5 yıldır düzenli gidiyorum. Bacakta tek tük görürse jiletliyor ama bikini bölgesi için jilet yapmıyor direk lazer işlemi uyguluyor.. Yine de yapıyor

Siz hangisine gidiyorsnz acaba hiç buza girmedim hep leda epi diodla yaptım ama kollarım olduğu gibi çıkıyor diğer bölgeler de yüzde 60 70 azalma var bu sonda yani 2 3 gün öncerobotiks diye yeni bir cihaz gelmişti onunla yaptım ama
Bir de tavsiyem buz lazere gitmeyin boşuna paranızı çöpe atmayın hicbir ise yaramıyor :/ etrafımda buz lazere gidip memnun kalan bir kisi bile görmedim bence para tuzagı

Ben de hic buz yaptırmadım, normal yaptırdım benim kollarım dört bes seansta bitmişti ama üstlerini makine görmez ince dedikleri için yaptırmamıştım, bu sene basladım ustlerine bir seans gittim fena degil gibi, ama benim gittiğim yer biraz pahalı ve asla indirim yapmıyorlar o kadar suredir gitmeme rağmen o yuzden en son sefer kavga ettim ve tekrar oraya gitmek istemiyorum bundan dolayı yeni bir yere baslıcam, yüz icin de gitmeyi düşünüyorum kesin bitiriyorlarmıs. ama hic isim falan bilmiyorum makinenin

Bende merhaba bende daha önce sizin gittiğiniz yere ve cihaza girdim asla memnun kalmadım sonra başka Bi yere buz lazer dioda girdim ve çok memnun kaldım boşuna paranizi oraya vermeyin derim

Varsa eşine temizletcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…