- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.008
- 73
Tek amacım bütün gün kk da prim yapmak , malum iyi prim yapana yönetim ay sonunda “prim ödemesi” yapıyorİşte gerçek bir cevap bunun üzerine konu kilit !
Teşekkür ederim.
Bu arkadaş hariç alayınız makara kukara peşinde nereden ne çıkarsamda ne espri yapsam da prim kassam diye düşünüyorsunuz bu da sizi ciddiyetsiz kılıyor. Hepiniz adına çok üzüldüm. Önce dönüp yazdığınız basit ve çirkin yorumlarınızı okuyun !!!
Ya sen dönüp şutlandığın konulara yorum mu yapıyosun şapşik?bennanlamadim neden korunmadiginizi madem cocuk istemiyordunuz
Nabiyosun kızbennanlamadim neden korunmadiginizi madem cocuk istemiyordunuz
Hay Allah razi olsun kinoa aklima gelmedi kimono deyip duruyordum jajajjasen git size bi kinoali cay yap bacim
Hay Allah razi olsun kinoa aklima gelmedi kimono deyip duruyordum jajajja
Yahu ben konu filan göremedim nerden okudunuz ki?Ben ne okudum simdi
Benim 3 tane muhabbet kuşum var şu konuyu açan rezil şahıstan 3 bin kat daha akıllılar bundan eminim.İğrenç sapkın zihniyetinize şu hayvanları alet etmeyin keşke herkese evcil hayvan satılmasa ya.O kadar acıyorum ki beyin fakirlerinin evinde bi kenarda kafeste bu hayvancıkları görünce.Daha yazardımda ban yemek istemiyorum.Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim.
Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim.
Değerli yanıtlarınızı bekliyorum kızlar.
EDİT: Videosu var dedik nedir bu tepki anlayıp dinlemeden küstahlar.
Bu kadar tepki vereceğinizi bilsem konuyu dile getirmezdim
İnsani yaklaşım bekledik sizden asıl trol siz ve sizin gibiler !!!
Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim.Yahu ben konu filan göremedim nerden okudunuz ki?
Evet alıntılayan bir üyeden okudum keşke okumasaydım çok sinirlendim..Selam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim.
Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim.
Bugun başıma aşırı saçma bir olay geldi bunu hem sizlerle paylaşmak hemde fikirlerinizi almak istiyorum.
Konuyu açıp açmama arasında çok kaldım site deki trollerden dolayı ve başıma gelen olay çok saçma olduğu için acaba o gözle bakarlarmı dedim ve nihayetinde bir risk almaya karar verdim.
Uzatmadan konuya gelecek olursak benim bir muhabbet kuşum var ama inanılmaz azgın adeta uçanı kaçanı bafiliyor kafes tellerinden tutunda üstümüze başımıza kadar yapıyor (videoları mevcut isteyene atabilirim yada buraya yükleyebilirim.) Asıl konuya geliyim bugun uçması için namı değer ismi behlül olan muhabbet kuşumu saldım evcil bir kuş olduğu için yine üzerime geldi iki kanadını açarak dizime sürtünmeye başladı 20-25 saniye bu eyleme devam etti ve sonrasında uçup gitmesiyle dizimde oluşan beyaz suya dokunmuş bulundum (kuş spermi) lütfen gülmeyin trol değil kuşlar nasıl yavru yapıyor ??? Elimi yıkamaya gidecekken bir anlık tv ye dalışım ile birlikte elimdeki spermi unutup genital bölgemi kaşıdım ve sonrasında farketmemle birlikte panikledim ve şuan çok korkuyorum bir kuş dan hamile kalırmıyım?
Değerli yanıtlarınızı bekliyorum kızlar.
Ben igrendim resmen insallah gercek degildirEvet alıntılayan bir üyeden okudum keşke okumasaydım çok sinirlendim..
Değil tabi.3 tane kuşum var hiçbirinde böyle bir şey görmedim.Evet kızışma zamanlarında her buldukları nesneyle çiftleşmeye çalışıyorlar ama yok dizine bir şey bulaşmışta bilmem ne de..bir de iğrençliklerine gelmiş o hayvancıkları alet ediyor..belli kayınpeder kayın hikayeleri okumak yetmemiş gelmiş buraya iğrenç iğrenç hikayeler yazıyor rezilBen igrendim resmen insallah gercek degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?