Bu o mu döl kurutma büyüsü isteyen arkadaş mı
Iyi dadandılar bu ara kk ya..Ifsa şart bence ya neyseİki gündür beynim yandı kuşlar, vanalarçapkın kuş iyiydi bu arada
Konu sahibinin muhabbet kuşu varmis kendisini sürtünme yoluyla taciz etmiş sperm akıtmış birde utanmadan.Sonra konu sahibi eline sürülen spermi tv ye dalinca genital bölgesine sürmek suretiyle hamile kalmış sanırım.yada öyle risk varmis bilemiyorum..Ya pardon ama konu neydi ben baktığımda kaldırılmıştı sanırım
Valla kalabalık bi zümre bu galiba hangi birini ifşa edecekler :))) bi de değişikler evdeki vanaları bile maharetliIyi dadandılar bu ara kk ya..Ifsa şart bence ya neyse)
Hay Allah'ım ben onu kaçırmışım. Bi haber de vermiyorsunuz ki "aksiyon var, yetiş" diyeVanadan hamile kalma hikayesi bile daha realdi
Yarın da taharet musluğu başlığı açarsa şaşırmamo tabi.
vanadan hamile kalmak kesmedi
Yakında yumurtlarsın hadi hayırlı olsun
İyi de kuştan hamile kalmışsın insani yaklaşım bekliyosunSelam kızlar yıllardır sizi dışarıdan takip etmekteydim.
Çok fırsat bulamadığım için değerli yazılarınızı hep dışarıdan takip ettim.
Değerli yanıtlarınızı bekliyorum kızlar.
EDİT: Videosu var dedik nedir bu tepki anlayıp dinlemeden küstahlar.
Bu kadar tepki vereceğinizi bilsem konuyu dile getirmezdim
İnsani yaklaşım bekledik sizden asıl trol siz ve sizin gibiler !!!
o tabi.
vanadan hamile kalmak kesmedi
Insan ve Hayvanın dna sı farklı olduğu için biyolojik olarak mümkün değil.
Ve sen bunu bilmiyordun?İşte gerçek bir cevap bunun üzerine konu kilit !
Teşekkür ederim.
Bu arkadaş hariç alayınız makara kukara peşinde nereden ne çıkarsamda ne espri yapsam da prim kassam diye düşünüyorsunuz bu da sizi ciddiyetsiz kılıyor. Hepiniz adına çok üzüldüm. Önce dönüp yazdığınız basit ve çirkin yorumlarınızı okuyun !!!
Vana konusu hangisi,kacirmisim ben onu
Allah akıl fikir versin bu insanciklara ;-)Konu sahibinin muhabbet kuşu varmis kendisini sürtünme yoluyla taciz etmiş sperm akıtmış birde utanmadan.Sonra konu sahibi eline sürülen spermi tv ye dalinca genital bölgesine sürmek suretiyle hamile kalmış sanırım.yada öyle risk varmis bilemiyorum..
Ya iste böyle..
İşte gerçek bir cevap bunun üzerine konu kilit !
Teşekkür ederim.
Bu arkadaş hariç alayınız makara kukara peşinde nereden ne çıkarsamda ne espri yapsam da prim kassam diye düşünüyorsunuz bu da sizi ciddiyetsiz kılıyor. Hepiniz adına çok üzüldüm. Önce dönüp yazdığınız basit ve çirkin yorumlarınızı okuyun !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?