Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayinpeder kayin hikayesini bilmiyorum amn bilmekte istemiyorum bosverDeğil tabi.3 tane kuşum var hiçbirinde böyle bir şey görmedim.Evet kızışma zamanlarında her buldukları nesneyle çiftleşmeye çalışıyorlar ama yok dizine bir şey bulaşmışta bilmem ne de..bir de iğrençliklerine gelmiş o hayvancıkları alet ediyor..belli kayınpeder kayın hikayeleri okumak yetmemiş gelmiş buraya iğrenç iğrenç hikayeler yazıyor rezil
Buraya sürekli değişik değişik kullanıcı adıyla gelen görümce,kayınpeder vs. hikayeleri yazan bir ruh hastası var bunu da o yazmıştır diye tahmin ediyorum.Gerçi bizim toplumuzda böylelerinden çok var.Bu da başka bir sapık zihniyetlinin biridir belkide.Hepsini Allah ıslah etsin.Kayinpeder kayin hikayesini bilmiyorum amn bilmekte istemiyorum bosver
Kuşu pişiriyosun sandım bi anYesil sogani ince ince dograyip soteleyin. Uzerine ince dogranmis yesil biberi ekleyin. Biberler sotelendikten sonra dogranmis domatesi koyun tavaya. Birakin pissin. Guzelce salsin suyunu. Tuz karabiber pul biber elbette konacak. Pismeye yakin uzerine kasar dilimleri yerlestirin. Kasarlar eriyince tamamdir. Kapya biber ve mantarla da muhtesem olur.
Afiyet olsun.
Ha unutmadan evet eltiniz sizi kayingorumcenizle aldatiyor.