- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.187
- 548
Ayy evet dimi)))Bunu yazarak sende kaliteni belli ettin !!!
Ama bu işlerin şakası olmaz ki ablacım. İsterse seni site sahipleri ifşa edebilirler. Üzüldüm bak şimdiHerçek bir olayı ti ye almanıza kızdım
Sağol konuyu alıntılamışsın, yoksa konu sahibi silmiş ve triplenmiş üstüne. Merak etmiştim konuyu, gerçi okumasam da olurmuş, beyin kullanmadan yazılmış bir konuymuş.
Ama bu işlerin şakası olmaz ki ablacım. İsterse seni site sahipleri ifşa edebilirler. Üzüldüm bak şimdi
Bu arada sperm içine girmeden seni hamile bırakmaz,için rahat olsun. Kuş gelip vajinana sürtünse bile bırakamaz,içine girmesi gerekir. Elinde kuruyan sperm de seni hamile bırakamaz çoktan işlevselliğini yitirmiştir. Kısacası hamile değilsin ama bu olmayacağın anlamına gelmez
Alintiladigin icin minnettarim :) siliyolar konularini sonra bekle dur geri gelsinSagolasin cantanesi
Çamaşır suyuyla gebelik testi ile başlayabilirOyle deme kus sperminin ne kadar saat canli kaldigi da onemli simdiyine de bi kan testi yaptirmakta fayda var
Kimseyle polemiğe giremiycem olaya real yaklaşıp bilgi paylaşımı yapmak isteyenler dm den ulaşabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?