• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kuş'dan Hamilemiyim? Acil kodlu konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimseyle polemiğe giremiycem olaya real yaklaşıp bilgi paylaşımı yapmak isteyenler dm den ulaşabilir.
Aaa birde dm den ulaşın diyor yahu iyice uçtu bu..uçmak deyince olsun ya hamile ol negzel uçan bebeleriniz olur,böyle cıvıl cıvıl minik minik..
Sakin kürtaj olayım deme ha..Yumurtaya can veren rabbim nelere kadir ahh..

Oyle deme kus sperminin ne kadar saat canli kaldigi da onemli simdi :rapci::KK70: yine de bi kan testi yaptirmakta fayda var :KK24:
10 gün sonra bir kan testi yaptırsın bakalım,acaba yumurtlama döneminde falan mıydı takvimine baktı mı bunları da bilmemiz lazım :D

resmen midem bulandı yemin ederim... abartmıyorum, sahiden midem bulandı.

yani sapıklık da bir yere kadar. kendinizi akıllı sanıp güya burada açılan konularla alay etmeye çalışıyorsunuz. ama bunları yazmaya insanın eli nasıl gider? benim midem bulandı, siz bu satırların (alay etmek maksatlı bile olsa) sahibi olmaktan hiç mi utanmıyorsunuz ya da mideniz bulanmıyor. bu neyin kafasıdır? pes diyorum artık.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Son düzenleme:
Insan ve Hayvanın dna sı farklı olduğu için biyolojik olarak mümkün değil.

Screenshot_20181127_214807.jpg

dm den ne gibi bir bilgi paylaşımı yapacağız ki? yumurtlayınca üstüne oturacaksın hepsi o kadar :KK53:
Ay bak bu bilgi eminim konu sahibinin çok işine yarayacak..)
Birde ekleyelim o yumurtalar için şimdiden dal mal artık kuşlar nassi yapıyorsa bir yuva yapması lazım.. malum yuvayı dişi kuş yapar.:KK49:

Elimi yıkamaya gidecekken bir anlık tv ye dalışım ile birlikte elimdeki spermi unutup genital bölgemi kaşıdım

Öğğğğğ pis :KK53:
Ana fikre yorumum bile yok
Kuşa acıdım o evde yaşadığı için:olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back