BIR KORKU ALDI BENİ🤦🏼‍♀️

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.748
348
Evet arkadaşlar başlıktan da görüldüğü gibi bir korku aldı beni.
Bugün doktorumun telefonuyla o korku,panik,heyecanı üzerimden atamıyorum.
Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi. :(
Yarın sabah 7de yatışım yapılacak.
Dualarınıza,tesellilerinize ve pozitif doğum hikâyelerinize ihtiyacım var. Bu başlık altında gelişmeleri yazmaya devam ederim inşallah :skandal::rolleyes:

Benim hiç doğasım yokmuş. Neredeyse 10 ayı tamamlayacakmışım. Doktor anneme artik pazartesi gel de doğur su çocuğu okul cagina gelmeden demiş. Sanirim iki iki buçuk saat icinde suni sancıyla doğmuşum. Hic sorun yaşamadım, annemde yasamamis kardesim sezaryan o daha zor geçti der annem. Allah bir kerede saglikla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah.

Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi. :KK43:
Dualarınıza,tesellilerinize ve pozitif doğum hikâyelerinize ihtiyacım var. Bu başlık altında gelişmeleri yazmaya devam ederim inşallah :skandal::rolleyes:
Allah yardımcin olsun canım❤. Ben sezaryenli olduğum için malesed yardimci olamayacağım. Sen normal doğuma gireceksin herhalde. İnşaallah bir avazda dogar ❤

Ya ne guzel his'tir.
Yarın Cocugunuz olacak mis gibi. Sızın parcanız.
İnsan heyecandan uyuyamaz.
Yarın yeni hayatınızın ilk gunu ne mutlu size.

Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin, hayırlı ugurlu saygılı akıllı mutlu huzurlu bir evlat olsun ınsallah ♥️🧿

Bebeğinizi bekleyiş olaylarınızı, onun hareketli oluşunu anlatırken yüzlerde bıraktığınız tebessümü unutmayacağım çünkü çok tatlıydınız😆🤣
Allah miniğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💞 doğduğunda da çok hareketli olacak mı buraya yazarsınız inşallah yine 😍

Hiç endişelenmeyin, Allah’ın izniyle sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🙏🏼 Ben de suni sancıyla Doğum yapmıştım, 2018 Haziran anneleri grubunda paylaşmıştım, faydalanırsınız umarım 😇 Allah bir avazda kurtarsın 🙏🏼

Arkadaşlar ben doğum yaptım.. 4 haziranda doğdu kızım.. 41+1 deydik, sancım, kasılmam falan yoktu. Kasılmam oluyordu ama sadece rahim sertleşiyordu, ağrı yoktu, uzun zamandır böyle zaten. Artık daha fazla beklemek istemedim, muayenede de 1 cm açıklık çıktı, ama ben onun da farkında olmamıştım hiç. Doktorum beklemek mi istersin doğum yapmak mı istersin diye sordu, kendisi normal doğum taraftarı, ben de öyle istiyordum zaten.. ben de artık olsun ama direkt sezaryene girmek istemiyorum dedim. Doktorum keyfi sezaryen yapmaz ancak ben Herpes atakları geçirdiğimden sezaryen yaptırmak istesem olacaktı. Ama aktif lezyonum olmadığı için ezbere sezaryene girmek istemedim, suni sancının sonunda sezaryen olma ihtimalini riske ederek suni sancı istedim. Suni sancı takıldı, başta ufak ufaktı. Doktorum kontrole geldi 1 saat kadar sonra, ben eşimle koltukta oturuyordum, oo sende daha bi şey yok mu oturuyorsun dedi :) kontrol etti açılmam 2 cm olmuştu, hatta beklemiyordum demek sen de açılabiliyormuşsun diye şaka yaptı :) Sancının dozunu arttırdı ve bende o saatten sonra film koptu.. epidural de almak istemiyordum, başta kendini hissettiriyordu sadece, adet sancısı çekmezdim ben noluyoruz dedimm. Bu arada suni sancı serumu 11buçukta takılmıştı, arada lavmandan dolayı tuvalete falan gittiğimde serumu kapatmıştım. Suni sancının dozunu 1 1buçuk gibi arttırmaya başladılar tahminen. Bi ara ebe geldi, doktorun talimatıyla suyumu patlattı, Doğum hızlansın diye, o sırada da muayenen iyi deri ama açıklığı söylemedi. Sancılar sıklaşıp şiddetlendiler Eşim bi yandan, ablaları bi yandan ellerimi tuttular güç vermek için, ama eşim sancılara tepkime şok olmuş, daha önce hiç sancı çeken birini görmediğinden :) arada yatağın başlığını tekmeledim, bağırdım, derin nefes alıp vermeye çalıştım. 5e doğru doktorum geldi muayene etti, açıklığı söylemeden muayenen iyi epidural istiyor musun dedi, aslında istemiyordum ama epidural almazsam dayanamayıp sezaryen diye yalvaracam diye korktum, yapılsın dedim, o zaman doğumhaneyi hazırlatıyorum dedi. 5i 5 geçe beni doğumhaneye götürmek için aldılar. İndim epidural iğnesi vuruldu, 10 15 dakikada etki edermiş, o sırada da sancı çektim. Etki ettikten sonra da sancı hiç hissedilmiyor değil ama daha katlanılabilir tabiki. Ebe geldi muayene etti, açıklığın iyi dedi. Ağrı kesici de vuruldu epiduralden sonra, biraz gözüm karardı, midem bulandı, uyukladım hatta. Ama olacağını söylemişlerdi. Sonra doktorum geldi açıklığın 6 cm e ulaşmış, sancın geldiğinde nefesini tut ıkın, geçince dinlen dedi. Başlarda yapabiliyor muyum, ben yapamıyorum, ben çok kötü oldum, iyi değilim diye mızmızlandım :) sonra doktorum ben bebeğini görüyorum şu an diyince bi şevk geldi, dedim ki ben bu sancıyı boşa almadım. 18:07de bebeğim doğdu, 3175 gr, 51 cm :) onu temizleyip giydirirken benim dikişlerim atıldı, temizliğim yapıldı. Kesi yapılırken de dikiş atılırken de hiçbir şey hissetmedim. Sonra kızımı kucağıma verdiler ve emzirdim.. ilk doğduğunda ağlayışını duymak, onu kucağıma almak, kucağıma aldığımda susması, emzirmek.. bunlar her şeye değerdi.. şimdi sadece alt tarafımda baskı ve dikişlerin kaşıntısını hissediyorum, çok dikişim de yokmuş, onun dışında iyiyim. Kaşıktım dolaştım, kızımı emzirdim, öptüm, kokladım.. demem o ki suni sancının kötü bir şanı olsa da her zaman korkulan gibi sonuçlanmıyor, ve bebeğinizi kucağınıza aldığınız an hepsini unutuyorsunuz.. darısı isteyen herkesin başına :)

tıo
Bebeğinizi bekleyiş olaylarınızı, onun hareketli oluşunu anlatırken yüzlerde bıraktığınız tebessümü unutmayacağım çünkü çok tatlıydınız😆🤣
Allah miniğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💞 doğduğunda da çok hareketli olacak mı buraya yazarsınız inşallah yine 😍
ay böyle şeyler okumak şu doğum arefesinde aşırı duygulandırdı beni nedense çok teşekkür ederim ya 🌷🙏🏻😍
darısı sana olsun inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin.

Sancılarım ne yazık ki beklenen performansı sergileyemedi. Suni sanci almayayım diye bekleyişlerim de boşa gitti gibi. :KK43:
suniden korkma nurcum sanci sancidir sadece nefesini guzel alio ver sanci o kadarda abartacak bisey yok her sancida nefesini burnunn al agzindan ver boyle boyle 3 tane suni dogum yaptim evet ilk dogumda cok zorlandim cunku dusmustum dogum oldugunu anlayamamistim ve bebegim cok iriydi ama son 3 tanesini cok rahat dogurfum

tıo

ay böyle şeyler okumak şu doğum arefesinde aşırı duygulandırdı beni nedense çok teşekkür ederim ya 🌷🙏🏻😍
darısı sana olsun inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin.
Amin canım teşekkür ederim ❤️ Tüm gebeler ve gebe olacaklar sağlıkla doğum yapsın inşallah. Sağ salim kavuşsunlar yavrucaklarına.
Sen rahat ol, hiç korkacak bir şey yok Annesin artık bir kere. 😻 bebeğine sarılacağın anı düşün rahatlarsın. Kokusunu duyunca hepsi geçermiş ❤️

Ben anlatmak.istyrm umarm sag Salim.kucagina alirsin cok heyecanli cok guzel korkma. Bende Suni sanci almamak.icin direndim.ama Kirk hafta dolunca :) Sabah sekiz yatisim.yapildi on ikide dogdu dusun hic korkma Dua et bolca onu kavusacagini dusun. Bebegim bir yasinda Ikinci cocugu bile dusunur oldum.hersey unutuluyor

Back
X