Bir komşu meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneniz mesafe koymuyorsa siz koyun o ev annenizin olduğu kadar sizin de eviniz…

Böyle komşu mu olur Allah aşkına.

Ben de annem yaşında üst kat komşum baktım başına buyruk kıçına kuyruk bi kadın, laftan sözden anlamayan, dedim oldu, yaptım olacak tip hemen mesafemi koydum.

Evimde hiçbir komşu huzurumu bozamaz.

Hanımefendi bu olay yıllar önce olmuş bir şey ve ben orada bile değildim ama ailem yalan söyleyecek değiller.Söylendiği ve hatırladığım kadarını anlattım annem hak hukuk gözeten bir kadındır.Bizim 2 üst katımızda oturup bizim üstümüze silkelemesine rağmen anneme böyle zorbaca konuşursa üstüne de yürür ablam başka şey de yapar.
Hadi ya oldu tamam bakalım senin annene de başından su dökelim desinler otur izle tamam mı kibariye hanım ?

Kimsenin zorbalık yaptığı yok kavganın oraya nasıl geldiğini bilmiyorum o yüzden daha fazla konuşmak doğru değil.Kaldı ki o lafı kadın söylemedi ablası söyledi .Ben ablamın şu an bu yakınlığını anlayamadığımı dile getirmek istedim sadece.Kadının bu olayda zaten suçu yoktu ki neden onu kötü göstermeye calısayım?

Terbiyesize bak sen. Anneniz, kardeşleriniz hiç biriniz suratına bakmayın. Evine gitmeyin o gelince müsait değiliz diyin. Ne demek eve girip makineyi almak ayyy çok sinirlendim. Bir kova su dokesim geldi kafasına :duduk::KK11:

Abla da anne de kadina fazlaca yuz vermis. O da astarini istemis durum bu. Ya sinir cizeceksiniz ya da bu boyle devam edecek. Sizlik bir durum yok.

Bu arada yil olmus 2025 halı silkmek aşırı varotik bir durum degil mi ya?
Varotik durum falan değil insanlar evindeki temizliği yaparken apartmanda yaşamayan sizin gibilere sormuyor .Ya derdiniz halı mı gerçekten konu bu bile değil sabır yahu.Topluca alınmıs bir karar sizi ilgilendirmez

Zaten kadının bebeği uyuyor diye eskisi gibi gitmiyorlar.Çok nadir yani şu an.Annem de halıları sürekli silkelemiyor ve yapmak isteyince apartmanca belirlenmiş saatte babam ve bende yardım ediyoruz tek yapmıyor.Babam cam da siler halı da silkeler yardım ediyor.

Terbiyesize bak sen. Anneniz, kardeşleriniz hiç biriniz suratına bakmayın. Evine gitmeyin o gelince müsait değiliz diyin. Ne demek eve girip makineyi almak ayyy çok sinirlendim. Bir kova su dokesim geldi kafasına
Ben zaten suratına bakmıyorum ablam da evlenecek annem de zaten mesafesini koydu ne mal olduğu belliydi zaten ben sevmediğimi hep söylerdim

Ben koysam ne yazar kadın yüzsüz işte ev bana ait olsa bir daha gelmeye cesaret edemez ama annemin evindeyim saygısızlık yapmak istemiyorum durduk yere ama patlayacağım az kaldı.

Halı silkeleme gününe ihtiyaç duyan bir apartmandan ancak böyle komşuluk ilişkileri beklenebilir zaten.
ahahah öyle mi olmuş evinizde ananız leğende yıkayarak büyüttü sizi neyin modern gözükme çabası bu ? biz ihtiyaç duyduk yapıyoruz sizi hiç alakadar etmiyor.Ayrıca diğer komşularımızla hiçbir sorunumuz yok her konuda yardımcı olurlar sizin bir ihtiyacınız olduğunda kapısını çalacağınız kaç kapı var acaba ? Gerçi profil resminizden bile ne nane olduğunuz belli bunu koyan insandan normal şeyler yazmasını bekleyemezdik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.