Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Bir kızınız olacak ismi ne olurdu ?
- Konu Sahibi Ted1li
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek isim isim arıyorum kız
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
krem peynir mi:)))
Guzel dimi :) yerim seni krem peynirimmm diye severiz artık
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Aslında isim ararken dikkat edilmesi gereken birşey daha var?
Tek seferde anlaşılması... Benim birine isminiz ne diye sorduğum da, atıyorum Helin
Ne anlamadım demek istemediğim için anlamış gibi içimden;
Helin mi Pelin mi? yok ya Selin dedi heralde
Bır daha soramıyorum ismini anlayamadan muhabet ettiğim ve hatırlamadığım kişiler olmuştur şahsen oğlumun yada kızımın bu hadiseyi yaşamasını istemem ismini her söylediğinde ney anlayamadım diye sorulması sinir bozucu olur. Anlaşılır bir isim ŞART bence!!!!!
Tek seferde anlaşılması... Benim birine isminiz ne diye sorduğum da, atıyorum Helin
Bır daha soramıyorum ismini anlayamadan muhabet ettiğim ve hatırlamadığım kişiler olmuştur şahsen oğlumun yada kızımın bu hadiseyi yaşamasını istemem ismini her söylediğinde ney anlayamadım diye sorulması sinir bozucu olur. Anlaşılır bir isim ŞART bence!!!!!
- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
benim ismim öyle mesela 10 kez söylüyorum anlamiyolar. hatta yok ya sen yanlis biliyosun o ismin asli böyledir diyenler bile cikti karsima. Kafasina göre bana baska bi isim kullananlarda cabasi.Aslında isim ararken dikkat edilmesi gereken birşey daha var?
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Evet canım sen yaşayan biri olarak daha iyi anlıyorsun başka isimler bulmalarıda son nokta oluyor heralde hadı anlamış bide iddalaşıyorlar mı ?benim ismim öyle mesela 10 kez söylüyorum anlamiyolar. hatta yok ya sen yanlis biliyosun o ismin asli böyledir diyenler bile cikti karsima. Kafasina göre bana baska bi isim kullananlarda cabasi.
- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 35
- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 173
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
Bilge nene pek olmadı sanki :) ama güzel bir isim bilgeBilge... İsrarla istiyorum esimde israrla kabul etmiyor... Gayet sevimli bi isim değil mi.. Anlamı apaçık ortada her yas grubuna uygun... Bilge bebek bilge hanim bilge teyze bilge nene..
- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
Bizde eşimle sevgiliyken kızımız olursa adını buse koyacaz diye kararlaştırmıştık. Buse isimli bebekler hep sarışın tombiş oluyor yada bana öyle geliyor ve kısmet olurda kızım olursa tek bir ismi olacak ikinci isim karmaşasına gerek yok bence. Benimde ikinci bir ismim var ama kimse kullanmıyor resmen yük oluyor o isim
Bilge guzel bir isim. Adiyla yasasin. Bilge nine neden olmasin. Zaten kimse dedesine anneannesi yada babaannesine ismiyle hitap etmiyor. Bilge nine demiycekler torunlari direk nine diyecek. Agir bir isim koydam bu sefer bebekliginde agir olur zaten ortasi yok. Gencken isimle hitap edilir .Bilge... İsrarla istiyorum esimde israrla kabul etmiyor... Gayet sevimli bi isim değil mi.. Anlamı apaçık ortada her yas grubuna uygun... Bilge bebek bilge hanim bilge teyze bilge nene..
Son düzenleme:
Bilge nine olmadi sanki demissin buse nine hic olmaz oyle isimle oldugunda senin gibi dusunursek :))))) Bilge daha agir buseye gore. Buse soylenis olarak guzel ama opucuk anlami erkekler buse buse hitap edecek o yuzden sevmiyorum o tarz isimleri. Balim , buse aşkin , askim karsi cinste hitap edecek . Adiyla yasasinBizde eşimle sevgiliyken kızımız olursa adını buse koyacaz diye kararlaştırmıştık. Buse isimli bebekler hep sarışın tombiş oluyor yada bana öyle geliyor ve kısmet olurda kızım olursa tek bir ismi olacak ikinci isim karmaşasına gerek yok bence. Benimde ikinci bir ismim var ama kimse kullanmıyor resmen yük oluyor o isim
Sahra da cok hos bir isim.Aklımda o kadar çok isim var ki.. 10 tane kızım olmalı "sahra" diyeyim
- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
Tabi canım buse teyzede olmuyor bebekken güzel buse bak aklımı karıştırdın şimdiBilge nine olmadi sanki demissin buse nine hic olmaz oyle isimle oldugunda senin gibi dusunursek :))))) Bilge daha agir buseye gore. Buse soylenis olarak guzel ama opucuk anlami erkekler buse buse hitap edecek o yuzden sevmiyorum o tarz isimleri. Balim , buse aşkin , askim karsi cinste hitap edecek . Adiyla yasasin
Buse ismini begenirim cok havali geliyor bana . Ama kendi kizima koymam. Erkekler opucuk opmek diye seslenmis olacak . Bir buse aliyim falan . O yuzden vermemTabi canım buse teyzede olmuyor bebekken güzel buse bak aklımı karıştırdın şimdi
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- 6 Şubat 2017
- 35
- 24
- 3
- 33
Kızlarr merhaba,
Bende eşimle evlenmeden önce bi kitapta görüp Hüma ismini çok sevmiştim..eşimide ikna ettim.. ama sonra nasıl olduysa ağzımdan zeynep ismide olabilir aslında diye kaçtı meğerse eşimin babannesin ismimiymiş eşim vuruldu bu fikre zeynep hüma deyip duruyor ikiside güçlü isim.. birnden vazgeçmem lazm sanırım..
Zeynep naz nasıl sizce?
Bende eşimle evlenmeden önce bi kitapta görüp Hüma ismini çok sevmiştim..eşimide ikna ettim.. ama sonra nasıl olduysa ağzımdan zeynep ismide olabilir aslında diye kaçtı meğerse eşimin babannesin ismimiymiş eşim vuruldu bu fikre zeynep hüma deyip duruyor ikiside güçlü isim.. birnden vazgeçmem lazm sanırım..
Zeynep naz nasıl sizce?
Zeynep ismini cok severim. Her zaman modasi asla gecmez ama cok var. 2016 en cok konulan isimmis. Ben ailede ikiser ucer ayni ismi sevmiyorum. İsmi deyince kimi diyorsan o anlasilmali. İsim bolluginda hele. Huma yi ilkkez duydum bilmiyorum ama . Senin yerinde olsam humayi tercih ederdim. Zeynep koyarsanda tek koy bence. Naz ecegibi isimler ismin agirligini aliyor. Sonuna ek olarak zoraki koyulmus gibi. Ece naz diger isimlere gore basit. İki isim istiyorsan baska bul. Zeynep Sare, Zeynep Serra , Zeynep Neva gibi. İkinci isim kisa olsunKızlarr merhaba,
Zeynep naz nasıl sizce?