Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Bir kızınız olacak ismi ne olurdu ?
- Konu Sahibi Ted1li
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek isim isim arıyorum kız
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Simdiden dusunelim fikirlere bakalim dedim canim :)Aslında insan önce şu olabılır bu olabılır diyor bebegın olunca bütün isimler anlamını yitiriyor.
O duruma gelince değişir yani
Güzel konu burdan çok çeşitlilik çıkar
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Ogullarinin adini ne koydun canim :)Zeynep yada elif nasip degilmis ama ikinci ogluma hamileyim hayirlisi olsun
Birinin adi omer digerine karar vermedik dahsOgullarinin adini ne koydun canim :)
- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- 128
- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
Canım sen konu açmıştın kız isimleriyle ilgili, sonra cinsiyetin erkek olduğnu öğrendin değil mi hatırladım şimdiMelisa ya da Melinda. Ama ikinci oğlum geliyor. Erkek ismi dusunuyorum. Olunca farkli oluyor. Zor oluyor secmek.
Erkek isimlerinden seçenek belirleyebildin mi ?
- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
- 33
Emira Hafsa Berire isimlerini çok beğeniyorum :)
dubai'de mi yaşayacak bebiş
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
dubai'de mi yaşayacak bebiş
Canı nerede isterse orada yaşar. İsme göre mi yaşanıyor bir ülkede?
- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
- 33
Canı nerede isterse orada yaşar. İsme göre mi yaşanıyor bir ülkede?
ha pardon bana yabancı isimler gibi geldi de. tabiki istedigi yerde yaşasın. Sakin olun ayrıca, takıldım biraz. Banane. Kız sizin, isim sizin, çocukla dalga geçerlerse acıklama yapacak olan gene siz .
Geri aldım şakamı. Gergin bayan.
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
ha pardon bana yabancı isimler gibi geldi de. tabiki istedigi yerde yaşasın. Sakin olun ayrıca, takıldım biraz. Banane. Kız sizin, isim sizin, çocukla dalga geçerlerse acıklama yapacak olan gene siz .
Geri aldım şakamı. Gergin bayan.
Dalga gecilecek cok isim var sira gelmez muhtemelen benim kızıma zaten :) ayrica belki de hic kızım olmayacak o bile belli degil konu sahibi sormus ben de beğendiğim kiz isimlerini söyledim. Gergin filan da değilim bu arada.
- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
- 33
Dalga gecilecek cok isim var sira gelmez muhtemelen benim kızıma zaten :) ayrica belki de hic kızım olmayacak o bile belli degil konu sahibi sormus ben de beğendiğim kiz isimlerini söyledim. Gergin filan da değilim bu arada.
Allah gönlünüze göre versin inşallah.
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Amin cumlemize insallah. Saglikli sihhatli vatanina milletine ailesine hayırlı evlatlar olsunlar yeter...