• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bir kızınız olacak ismi ne olurdu ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ted1li

Hiç Kimsenin Acısı Seninkinden Az Değil..
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
412
1.730
28
Kız bebeginizin ismini veya olmasini istediginiz ismi yazarmisiniz :)

Aslında insan önce şu olabılır bu olabılır diyor bebegın olunca bütün isimler anlamını yitiriyor.
O duruma gelince değişir yani
Güzel konu burdan çok çeşitlilik çıkar:KK73:
Simdiden dusunelim fikirlere bakalim dedim canim :)

Melisa ya da Melinda. Ama ikinci oğlum geliyor:KK200::anneadayı:. Erkek ismi dusunuyorum. Olunca farkli oluyor. Zor oluyor secmek.

Melisa ya da Melinda. Ama ikinci oğlum geliyor:KK200::anneadayı:. Erkek ismi dusunuyorum. Olunca farkli oluyor. Zor oluyor secmek.
Canım sen konu açmıştın kız isimleriyle ilgili, sonra cinsiyetin erkek olduğnu öğrendin değil mi hatırladım şimdi :KK58:
Erkek isimlerinden seçenek belirleyebildin mi ?

Emira Hafsa Berire isimlerini çok beğeniyorum :)

Canı nerede isterse orada yaşar. İsme göre mi yaşanıyor bir ülkede?

ha pardon bana yabancı isimler gibi geldi de. tabiki istedigi yerde yaşasın. Sakin olun ayrıca, takıldım biraz. Banane. Kız sizin, isim sizin, çocukla dalga geçerlerse acıklama yapacak olan gene siz .
Geri aldım şakamı. Gergin bayan.

Aybüke.

Insallah kizim olursa koyacagim isim.

Allah hayirlisini nasip etsin.

ha pardon bana yabancı isimler gibi geldi de. tabiki istedigi yerde yaşasın. Sakin olun ayrıca, takıldım biraz. Banane. Kız sizin, isim sizin, çocukla dalga geçerlerse acıklama yapacak olan gene siz .
Geri aldım şakamı. Gergin bayan.

Dalga gecilecek cok isim var sira gelmez muhtemelen benim kızıma zaten :) ayrica belki de hic kızım olmayacak o bile belli degil konu sahibi sormus ben de beğendiğim kiz isimlerini söyledim. Gergin filan da değilim bu arada.

Back