Walla bana da cok geldi tüm bunlar.. ben bir de bu tarz şeylerin evdeki oda sayısına ve evin kışın ne kadar ısındıgına bağlı olarak değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. yani aynı anda 2 tane çiftten fazla yatıramayacaksanzı evinizde kendi nevresimleriniz hariç 2 den fazla almak bence cok mantıklı değil. ya da eviniz çok ısınıyorsa 3 tane yorgan da anlamsız olabilir. bence evinizde maksimum kaç kişi nasıl yatırılır ona bakın ve öyle belirleyin sayıyı. benim evim gayet geniş ama çift olarak geldiklerinde ben anca 2 tane çifti yatırabilirim ayrı ayrı, onda da bi tane yer yatagı yapmam lazım. onun dısında tek kişilik yerim daha fazla..
bendekiler şöyle yanlış hatırlamıyorsam:
3 tane nevresim takımı (sarev-pamuk saten: inanılmaz memnunum, ayrıca eger sırf değişiklik olsun farklı farklı kullanayım diyorsanız 3 tane alın yoksa 2 tane de yeter)
4 tane çift kişilik misafir nevresim takımı (çok olduguna bakmayın 2 tane yeter normalde ama bekar evimden getirdim mecburen. misafirim gittiğinde eger 1 gece yattıysa 15 dakikalık kısa programa atıp hemen kurutuyorum ve aynı gün kaldırıyorum dolaba tekrar, bu arada bende çift-tek ayrımı yok o yüzden de yetiyor)
2 tane çift kişilik yorgan (birisi misafir)
3 tane battaniye (tek-çift farketmio bence)
6-7 tane yastık ve kılıfları
baska da bi şeyim yok gayet yetio..