• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bır kızım var ve bosanmak uzereyım yardımcı olun

pempe35

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
40
8
1
38
merhabalar 6 senelık evlıyım ;evlılıgımde cok srun yasadım bugune kadar cok bu noktaya geldık ama suan da kararlarımız net ve ben sureklı bu donemde mutsuzum acaba deyıp duruyorum ;kızın cok etkılendı ona uzuluyorum ama esımın bana yaptıgı cok haksızlıklar var affedemıyorum zaten o da bır caba harcamıyor bunun ıcın ;ama ben yanlızlıktan da koruyorum kendı kendıme yetebılıyorum aslında hep calıstım evlılıgımızde ;zaten olaylarda buralardan patlak verdı ben cok fedakardım o cok dusuncesızdı cımrıydı bana karsı aldıgım herseyı dert ederdı bır gun bana sen calısmak zorundasın dedı kavga halındeyken yanı dedım sen bana bakayacakmısın hayır yurtdısındaysak calısacaksın dedı ben de bosanma kararı olaylar ondan sonra daha kotu gelıstı turkıye ıcın bılet kestıgım gun esım kollarını kestı ustelık kactı sonrasında butun gece polıslerle aradık bulduk ama butun aıle benım ustume geldı hersey karmakarsık oldu işin içinden cıkamıyorum evımı tasıyacagımı soyledım sımdılık hıcbır ıtırazı da yok okdar kotu seylere ragmen yıne kaybetmek ıstemez bızı dıyorum ama cok umursamaz davranıyor asla adım atmıyor dıger bosanacagımız zamanlarda ben hep adım attım gıtmedım ılkdefa gıdıyorum

Aslında çalışmanızı istemesi yanlis değil, ayrica bana bakamayacakmısın lafınızda tuhaf geldi. Belliki zorlanıyordu sizden destek bekledi.
Onun haricinde esinizin psikolojisi iyi degil belliki. Yardım alması gerekir

Çalışmanızı istiyor. Tamam güzel. Ama merak ediyorum temizlik ve çocuk bakımını ortak yapıyor mu.
kadını çalıştırıp parasını almaya gelince Avrupalı , ve tabiki çocuğa baktırmaya gelince, ev işi yapmaya gelince Anadolulu .
Bu arada Size yardım etmesi yeterli değil. Ortak olması lazım.
Onun dışında eşinize de size de üzüldüm. Eşinizin psikolojik destek alması lazım. Kendisine fiziksel zarar verecek durumda. eşiniz Atlatır bu günleri umarım. Akıl sağlığına kavuşur.
Ama eşinizin yaptığı şeyden dolayı herkesin sizin üzerinize gelmesi yine hoş değil. Kimin daha çok canının yandığını bilemeyiz. Her insanın aynı duruma vereceği tepki başka oluyor. Belki siz daha yıprandınız ama daha aklı başında tepkiler verdiniz. Eşinizin başına gelene çok üzüldüm ama bu durum onu olayların haklı tarafı yapmaz.
bir de Türkiye de çalışabilecek misiniz. İşsizlik burada çok fazla. Yabancı ülkeler gibi kolay değil iş bulmak.

Çözüm boşanmak mı bilemedim ama kendine zarar veren bir insanın tedaviye ikna olması lazım ikinci adımı size zarar vermek olabilir
Aile içinde size uygulanan baskı kadar eş kişisi içinde yapılmalı kontrolsüz bir insanı boş bırakılmaz
eşimde öfke kontrozlugu de var mesela en ufak kavgamızda evdekı esyaları kırarak benı incitiyor ondan oncekı ay utumu param parca etmıstı o gun kavga ettıgımız gunde gelıp calıstıgım bılgısayarımı kırmak ıstedı bır psıkologa gıdıyordujk ozman duzelmıstı ama sonra yarım bıraktı bu hareketlerı yaparak benı sındırıyrdu ;cocugum bugun ne kıracak anne ne olur bunu kırmasın deyıp agladıgı cok gunler oldu ..suan yenı bır ev tuttum kenıdme tasınma asamasındayım turkıye de bu yuku kaldıramam dul kadınlara bakıs yukunu ;onun zaten kendını ınsanlara haklı gosterecek bır yanını buldugu ıcın o kadar bencıl ve egoıstkı umrumda dahı degıl ama benım de gozum kara artık

Olaylar karsisinda tepkisi bileklerini kesmek olan adamla evli kalmaktansa yalniz olmayi tercih ederim. Ben boyle birinin akil sagligindan suphe duyar ve kendimi guvende hissedemem, sizi bilmem.
ben de ondan korkuyorum sınırlenınce gozu benı de gormeyecek fızıksel sıddet yok ama kırma parcalama el tehtıtlerı bırsuru

Olaylar karsisinda tepkisi bileklerini kesmek olan adamla evli kalmaktansa yalniz olmayi tercih ederim. Ben boyle birinin akil sagligindan suphe duyar ve kendimi guvende hissedemem, sizi bilmem.
evet bu ık hareketlerı degıl kucucuk bırseyı felaket durumlara getırebılıyor

eşimde öfke kontrozlugu de var mesela en ufak kavgamızda evdekı esyaları kırarak benı incitiyor ondan oncekı ay utumu param parca etmıstı o gun kavga ettıgımız gunde gelıp calıstıgım bılgısayarımı kırmak ıstedı bır psıkologa gıdıyordujk ozman duzelmıstı ama sonra yarım bıraktı bu hareketlerı yaparak benı sındırıyrdu ;cocugum bugun ne kıracak anne ne olur bunu kırmasın deyıp agladıgı cok gunler oldu ..suan yenı bır ev tuttum kenıdme tasınma asamasındayım turkıye de bu yuku kaldıramam dul kadınlara bakıs yukunu ;onun zaten kendını ınsanlara haklı gosterecek bır yanını buldugu ıcın o kadar bencıl ve egoıstkı umrumda dahı degıl ama benım de gozum kara artık
Hakkınızda hayırlısı olsun.evet Türkiye de çok daha fazla zorlanirsiniz.hem maddi anlamda hemde sosyolojik açıdan çok zorluk cekersiniz Türkiye'de. Allah yardımcınız olsun.

Çalışmanızı istiyor. Tamam güzel. Ama merak ediyorum temizlik ve çocuk bakımını ortak yapıyor mu.
kadını çalıştırıp parasını almaya gelince Avrupalı , ve tabiki çocuğa baktırmaya gelince, ev işi yapmaya gelince Anadolulu .
Bu arada Size yardım etmesi yeterli değil. Ortak olması lazım.
Onun dışında eşinize de size de üzüldüm. Eşinizin psikolojik destek alması lazım. Kendisine fiziksel zarar verecek durumda. eşiniz Atlatır bu günleri umarım. Akıl sağlığına kavuşur.
Ama eşinizin yaptığı şeyden dolayı herkesin sizin üzerinize gelmesi yine hoş değil. Kimin daha çok canının yandığını bilemeyiz. Her insanın aynı duruma vereceği tepki başka oluyor. Belki siz daha yıprandınız ama daha aklı başında tepkiler verdiniz. Eşinizin başına gelene çok üzüldüm ama bu durum onu olayların haklı tarafı yapmaz.
bir de Türkiye de çalışabilecek misiniz. İşsizlik burada çok fazla. Yabancı ülkeler gibi kolay değil iş bulmak.
hayır zaten tartısmamız ordan korktu ben evden onlıne calısyorum cocuk bakımı da ben de aynı zamnda temızlık yemek son sıstem ıster ızın gunumde yıne kızımı cıkarıyorum dısarıya onun persembe gunu ogleden sonrası bos kızınla ılgılen deyınce kıyamet koptu 6 senelık evlılıkte 1 ay bıle sana yardım etmemezlık yapmadım dedım sen neden bana yardımcı olmuyormusun bana dedıgı senı bılmem turkıyenın bu sehrınden almadım burdaysan caısmak zorundasın deyınce ben de koptu bırseyler ama herkese benım onu rencıde ettıgımı soylemıs oyuzden canına kıymak ıstemıs aılesınden gordugum hakaretler zaten bır dunya oldu ;o da buna ortam sagladı bır nevı ortak aldıgımız dukkandan ılk ısı benı men etmeklerı oldu cok saskınım yanı bunca zaman emek harcadıgım adamın tepkılerı benı ınanılmaz hayretlere dusuyorur ;zaten 2 senedır bıtmek tukenmez oyun hayatını da vardı pupgu oyunu zaten ılgı ve alakası bıtmıstı yanı dedıgınız gıbı yardıma gelınce avrupalı olmamı kendısının yardım ıstedıgımde anadulu erkegı takınması gercekten butun ozetımız bu .

Back