merhabalar 6 senelık evlıyım ;evlılıgımde cok srun yasadım bugune kadar cok bu noktaya geldık ama suan da kararlarımız net ve ben sureklı bu donemde mutsuzum acaba deyıp duruyorum ;kızın cok etkılendı ona uzuluyorum ama esımın bana yaptıgı cok haksızlıklar var affedemıyorum zaten o da bır caba harcamıyor bunun ıcın ;ama ben yanlızlıktan da koruyorum kendı kendıme yetebılıyorum aslında hep calıstım evlılıgımızde ;zaten olaylarda buralardan patlak verdı ben cok fedakardım o cok dusuncesızdı cımrıydı bana karsı aldıgım herseyı dert ederdı bır gun bana sen calısmak zorundasın dedı kavga halındeyken yanı dedım sen bana bakayacakmısın hayır yurtdısındaysak calısacaksın dedı ben de bosanma kararı olaylar ondan sonra daha kotu gelıstı turkıye ıcın bılet kestıgım gun esım kollarını kestı ustelık kactı sonrasında butun gece polıslerle aradık bulduk ama butun aıle benım ustume geldı hersey karmakarsık oldu işin içinden cıkamıyorum evımı tasıyacagımı soyledım sımdılık hıcbır ıtırazı da yok okdar kotu seylere ragmen yıne kaybetmek ıstemez bızı dıyorum ama cok umursamaz davranıyor asla adım atmıyor dıger bosanacagımız zamanlarda ben hep adım attım gıtmedım ılkdefa gıdıyorum