bir kitap okudum

daisysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2014
485
170
Bir kitap okudum hayatım değişti, kendimi buldum, kendimin kim olduğunu anladım, hayata ve kendime bakış açımı değiştirmemde olumlu yönde katkısı oldu dediğiniz bir kitap varsa önerir misiniz?

Simyacıyı önerenler onu aldım okuyorum. 26. Sayfada olmama rağmen içerik dolu gidiyor sevdim.hele ki ottan ve sudan başka kaygısı olmayan şu koyunlar mevsimlerin değiştiğini geçtiğimiz gittiğimiz yerleri farketmiyor farkında değiller halbuki bzm kaygımız ne olursa olsun yaşamı farketmeliyiz diyen küçük çobanın tespitine hayran kaldım.
bir de kinyas ve kayra çok önerilmiş başka başlıkta ama o kitap çok pahalı :KK43: 35 tl olur mu bi kitap yaa :KK43:

Eddi anter kesmeşeker
Kitapta geçen olay insanın sinirini bozacak şekilde. Ancak olaylardan sürekli bahsedilmiyor. Daha çok insanın ruhunu özünü toparlayacak kişiyi kişiyi yapacak şekilde psikolojik özlü anlatımlar var. İnsanı rahatlatıyor kendine getiriyor. Hatta kitap bittiğinde kişisel özgüven sorunları olanlar değersizlik sorunu yaşayanlar arada kitabı açıp herhangi bir sayfasını yeniden yeniden okuyabilir. Ben arada yapıyorum :KK66:
Bu şekilde insanı inşâ eden başka kitap önerwbilecek olanlar yazar mısınız önerdiğiniz kitapları ?

2010 du lisedeydim ..:)
Elif Şafak 'ın Aşk kitabını okudum arkadaşımdan ödünç alıp ve o kitap vesilesiyle tasavvufa ilgim oluştu.
O kitap itibari ile bir arayışa girdim. Hayatın anlamını bulmaya çalıştım. Neden geldim? Neden burdayim ? Sorular vardi çok sorular ve 16 Aralık 2011 de cevabımı buldum :) yeni bir hayata başlamıştım.

Şu an Elif Şafak okumuyorum
Zaten bir o birde Araf ı okumuştum

Ama benim için başlangıç olmuştu o zaman...

Ali Şeriati- ibrahimle Buluşma kitabını okuduktann sonra gerçekten hayatım değişti
işte benim anlatmaya çalıştığım Allah inancı da müslümanlık da bu dediğim kitap olmuştu. O güne kadar dinden uzak bir insandım.. Ciddi anlamda hem düşüncelerimi hem hayatımı bu konuda değiştirdi

X