Bir kitabı kaç günde bitirirsiniz?...................

o kitabı beğenmişsem ve sınav vs yoksa 3 gün yada 5 gün ama sevmedysem zorlasamda genelede yarım kalırboshayallersmile

kitabı 2 günde bitiririm normalde ama artık
sindire sindire satır aralarını daha bir ayrıntılı okumaya karar verdim
okuduğum kitapların hepsi çok değerli benim için
ve iki günde bitirip rafa kaldırmamnın büyük haksızlık olduğunu düşüüyorum artık
o yüzden içime işleye işleye okumak daha iyi geliyor bana

Her kitap için değişir.
2 haftada bitirdiğim de olur 2 günde de.
Sindire sindire okumayı tercih ediyorum.

eğer kitap güzelse 1 gün bile sürmez sıkıcıysa zaten baştan belli ediyo şöyle bi karıştırıyorum kitabı baktım hoşuma gitmedi onar onar ratlayıp bitiriyorum

okuduğum kitaba ve o anki kitap okuma hevesime göre değişir.
bir günde de bitiririm, bi kaç haftada da.

arkadaşlarında dediği gibi kitabın akıcılığına bağlı ama 1 haftadan fazla kalmaz elimde bir kitap çok beğendiysem eğer beni alıp götürüyosa kaç sayfa olursa olsun 1 günde biter uyuyamam yoksa birde çok komiktir okuduğum kitapları rüyamda görürüm bi hafta okursam bir kitabı eğer dizi halinde izlerim rüyamdadelikafadulden tabi gözlerim bozuldu bu yüzden doktor ara vermemi istedi:dilcikar:çok fazla dinleyemiyorum doktorumu

3-4 günde bitiririm. Ama bazen 1 aydır elimde süründüğü de olur mesela şu best-seller Olasılıksız bir ayda bitirdim, herkes çok sevdi bense çok sıkılmıştım..

Gnelde ortalama 1 haftada bitririm.
Tabi benim diğer arkadaşlar gibi birkaç saatte bitirdiğimde olur, birkaç ay süründürdüğümde.
Mesela bu yıl formdan düştüm 3 kitap okudum 3 ünüde aylarca süründürdüm.

KK erişemediğim zamanlarda 2 - 3 günde.
KK erişebildiğimde ise 9 ayda

en az 2 gün , en çok günlerimin ve yapmam gereken işlerin yoğunluğuna bağlı kesin birşey söyleyemeyeceğim.

akıcı olan kitabı 24 saat dolmadan bitiririm.aslında kitap okuyunca hayat benim için durduğu için bi kaç saatde bile bitirebilirim.ama bitmesini istemediğim zamanlarda :) mahsus elime almam.misal şu çılgın türkler kitabını elime ne zaman aldıysam okumak içimden gelmedi...sadece onu okumadım.kitaplığıı bekleyip duruyor :)

sayfa sayisi ve surukleyici olmasi cok onemli tabii ki ama en fazla 3 gunde bitiriyorum bir kitabi , ogrencilik zamanlarimda kitap okumadigim tek zaman vize ve final donemleriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…