Öööfff Kılıçdaroğlu artık bıraksın böyle açıklamalar yapmayı sıktı artık
Ssk müdür olduğu zamanlar neler döndürdüğünü hepimiz biliyoruz
artık eski Türkiye ve salak insanlar yok yemezler
Küçük duruma düşüyor başka birşey değil
O kadar bilmeden konuşuyorsun ki... Lütfen söyle SSK muduruyken ne olmuş???Öööfff Kılıçdaroğlu artık bıraksın böyle açıklamalar yapmayı sıktı artık
Öööfff Kılıçdaroğlu artık bıraksın böyle açıklamalar yapmayı sıktı artık
Kendisinin cvp yazmasını bekliyorum merakla. Ben ne olduğunu biliyorum çünkü.... Bir insana iftira atmak nasıl ciddi bir olaydır.. Allah korusun.
ay biliyorum da çatladım artık, anlatmıycam, nasılsa tekrar sorarlar, bir ara toptan yazarım
Chp yi gördük lidere lüzum yok..zihniyet ve icraatin hiccc degismeyeceginden adim gibi eminim..camurlu sokaklar ..kuyruklar..hortumlar..krizler..dıs borclar..bati yalakaligi..kendi insanini ve inancini kücümseme. daha neler nelerrr..hiç tek başına ikdtidar olamamış bir lider için ağır konuşuyorsunuz...13 yıl değil bir 4 yıl deneseydiniz diyorum...
Chp yi gördük lidere lüzum yok..zihniyet ve icraatin hiccc degismeyeceginden adim gibi eminim..camurlu sokaklar ..kuyruklar..hortumlar..krizler..dıs borclar..bati yalakaligi..kendi insanini ve inancini kücümseme. daha neler nelerrr..hiç tek başına ikdtidar olamamış bir lider için ağır konuşuyorsunuz...13 yıl değil bir 4 yıl deneseydiniz diyorum...
çok tatlı ve çok sabırlısın.ay biliyorum da çatladım artık, anlatmıycam, nasılsa tekrar sorarlar, bir ara toptan yazarım
bak yine biri geldi SSK battı falan diyor. bıraktım artık, açıp internetten 2 bilgi öğrenmek yerine kulağına üflenenleri şiar edinenlere benim tek bir lafım yok. yazsınlar istedikleri kadar.çok tatlı ve çok sabırlısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?