• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kez de kul hakkı yemeyen yönetsin

bak yine biri geldi SSK battı falan diyor. bıraktım artık, açıp internetten 2 bilgi öğrenmek yerine kulağına üflenenleri şiar edinenlere benim tek bir lafım yok. yazsınlar istedikleri kadar.
defalarca defalarca yazdın ama daha önce de yazdığım gibi çay sohbetlerinde dinledikleri işlerine geldiği için doğrusunu öğrenmek istemiyorlar.:KK43:

O kadar bilmeden konuşuyorsun ki... Lütfen söyle SSK muduruyken ne olmuş???
O dönemde Süleyman Demirel 5000 işgününü dolduran herkesi yaş sınırına bakılmadan emekli edildi. Mesela bizim bir komşumuz 38 yaşında emekli olmuştu. Bu durum SSK BAĞKUR ve Emekli Sandığını büyük zararlara uğrattı ve sürekli hazineden desteklenmesini gerektirdi. Maden hırsız neden cezalandırmadınız? Cezalandırmayan da hırsız kadar suçludur.

O dönemde Süleyman Demirel 5000 işgününü dolduran herkesi yaş sınırına bakılmadan emekli edildi. Mesela bizim bir komşumuz 38 yaşında emekli olmuştu. Bu durum SSK BAĞKUR ve Emekli Sandığını büyük zararlara uğrattı ve sürekli hazineden desteklenmesini gerektirdi. Maden hırsız neden cezalandırmadınız? Cezalandırmayan da hırsız kadar suçludur.
o yasanın mimarı Özal'dır Demirel tarafından da uygulanmış.

Bence siyaset ve tarih bilgisi zayıf olan,elinin altındaki internetten araştırıp öğrenmeyi de beceremeyen cahiller için şu bilgilerin yazıldığı sabit bir konu açılsın bu bölümün başına:
-Ssk nedir?Neden batmaz?
-Ezan ve din yasaklandı mı?
-Ekmek kuyrukları ne zamandı?
-Chp en son ne zaman tek başına iktidardı?
ve benzeri...
Siyaset konularına dalmadan önce bu başlıklara bir göz gezdirsinler,böylece gereksiz polemikler de azalmış olur

Senden umudu kesmişler Sayın Kılıçdaroğlu, şimdi hesap blok hesabı..

O kadar bilmeden konuşuyorsun ki... Lütfen söyle SSK muduruyken ne olmuş???
Eskiden a takımı diye bir program vardı
Orda bizzat kendisi anlattı zaten
Açda izle bir zahmet
Kılıçdaroğlu a takımı yaz çıkar ;)

Cahil cühelalar çıkmış yine kılıçdaroğlu ssk yı batırdı ağzımı bozmak istemiyorumda senin cumhurbaşkanın ne yaptı? Ülkeyi soydu soğana çevirdi ayeıca kılıçdaroğlu ssk yı batırdıysa dönemin başbakanı erbakandı o ne yaptı mercimek mi ayıklıyordu o ara?

Siyasetçi ancak yalan söyler saf olanlarda inanır , hepsinin cepleri doluyor çocukları yurtdışında okuyor , artık karnımız tok bu laflara bilesiniz

İşin bir bu tarafı var, bir de sosyal bir devlet, yani vatandaşının her türlü arkasında duran bir devletin sosyal sigorta kurumu ASLA kâr etmez! Hep açık verir, normali budur. Bana ' aç A Takımı programını izle' diyen arkadaş bu tür konuları anlayamaz işte.... Sen de git araştır bakalım İsviçre'de sosyal hizmet kurumu yüzde kaç açık veriyor her yıl......

İşin bir bu tarafı var, bir de sosyal bir devlet, yani vatandaşının her türlü arkasında duran bir devletin sosyal sigorta kurumu ASLA kâr etmez! Hep açık verir, normali budur. Bana ' aç A Takımı programını izle' diyen arkadaş bu tür konuları anlayamaz işte.... Sen de git araştır bakalım İsviçre'de sosyal hizmet kurumu yüzde kaç açık veriyor her yıl......
enem, bir bölümdaş mı gördüm acaba?
gözlerim parladı resmen

Öööfff Kılıçdaroğlu artık bıraksın böyle açıklamalar yapmayı sıktı artık
Ssk müdür olduğu zamanlar neler döndürdüğünü hepimiz biliyoruz
artık eski Türkiye ve salak insanlar yok yemezler
Küçük duruma düşüyor başka birşey değil
Neler dönmüş, resmi belge istiyorum.

Doğru söylüyorsunuz. Onlar devlet kurum ve kuruluşlarını BİM veya ülker bayiliği gibi görmekteler.
Eğer Kılıçdaroğlu nun yolluluğu veya yolsuzluğu varsa neden kendisini bugüne kadar yargılatmadılar?

Doğru söylüyorsunuz. Onlar devlet kurum ve kuruluşlarını BİM veya ülker bayiliği gibi görmekteler.
Eğer Kılıçdaroğlu nun yolluluğu veya yolsuzluğu varsa neden kendisini bugüne kadar yargılatmadılar?
Eveeeeet, bu da ayrı bir konu. Kılıçdaroğlu'nun böyle bir açığı olsa vay vay vay....

Misty Day Misty Day ahahhah çok güzel fikir :D Bence klavye otomatik tanısın ezanı, dini yasakla...derken yasaklamadılara tamamlasın o cümleyi. Ssk'yı batır...batırmadı.

Kim uyduruyor Kilicdaroglu sskyi batirdi yalanini. Bu cok mantiksiz bir okadarda sacma bir sav. Buna inanmis oldugunuza inanamiyorum.SSK devletin bir kurumu, genel mudurde alt tarafi bir memur. Bir memurun bir kurum batirdigi hangi ulkede gorulmus. Devletin varligina aykiri bir defa. Farzi misal oyle bir sey oldu bir memur sskyi batirdi.Milyonlarca kisi emekli ayligi aliyor soylermusiniz kim maas alamadi. en azindan boyle bir sonucu olabilmeli batti diyebilmek icin. Sskyi iyi yonetememis ulkeyimi yonetecek deseniz anlayacagimda batirdi demek kusura bakmayin ama gercekten cok komik.

konuya gelecek olurrsak ben Kilicdaroglunun simdilik calmayan, o anlamda temiz bir lider oldugunu dusunuyorum. Gucu elinde bulundururs, gucun ve paranin sicak yuzuyle karsilastiginda o da degisir mi bilmiyorum. Gecmisteki diger chp liderlerine gore cok daha ilimli bir siyaset anlayisi var. Bu yonunude begeniyorum. Yoneticilik vasfi biraz zayif ama ilk basladigi zamana kiyasla oldukca iyi.Giderek daha iyi olabilir.Ben bir sans verilmesi gerektigini dusunuyorum.

Back