defalarca defalarca yazdın ama daha önce de yazdığım gibi çay sohbetlerinde dinledikleri işlerine geldiği için doğrusunu öğrenmek istemiyorlar.bak yine biri geldi SSK battı falan diyor. bıraktım artık, açıp internetten 2 bilgi öğrenmek yerine kulağına üflenenleri şiar edinenlere benim tek bir lafım yok. yazsınlar istedikleri kadar.
hayır bir de dalga alay konusu oluyoruz, istediklerine inansınlar.defalarca defalarca yazdın ama daha önce de yazdığım gibi çay sohbetlerinde dinledikleri işlerine geldiği için doğrusunu öğrenmek istemiyorlar.
O dönemde Süleyman Demirel 5000 işgününü dolduran herkesi yaş sınırına bakılmadan emekli edildi. Mesela bizim bir komşumuz 38 yaşında emekli olmuştu. Bu durum SSK BAĞKUR ve Emekli Sandığını büyük zararlara uğrattı ve sürekli hazineden desteklenmesini gerektirdi. Maden hırsız neden cezalandırmadınız? Cezalandırmayan da hırsız kadar suçludur.O kadar bilmeden konuşuyorsun ki... Lütfen söyle SSK muduruyken ne olmuş???
o yasanın mimarı Özal'dır Demirel tarafından da uygulanmış.O dönemde Süleyman Demirel 5000 işgününü dolduran herkesi yaş sınırına bakılmadan emekli edildi. Mesela bizim bir komşumuz 38 yaşında emekli olmuştu. Bu durum SSK BAĞKUR ve Emekli Sandığını büyük zararlara uğrattı ve sürekli hazineden desteklenmesini gerektirdi. Maden hırsız neden cezalandırmadınız? Cezalandırmayan da hırsız kadar suçludur.
Eskiden a takımı diye bir program vardıO kadar bilmeden konuşuyorsun ki... Lütfen söyle SSK muduruyken ne olmuş???
İşin bir bu tarafı var, bir de sosyal bir devlet, yani vatandaşının her türlü arkasında duran bir devletin sosyal sigorta kurumu ASLA kâr etmez! Hep açık verir, normali budur. Bana ' aç A Takımı programını izle' diyen arkadaş bu tür konuları anlayamaz işte.... Sen de git araştır bakalım İsviçre'de sosyal hizmet kurumu yüzde kaç açık veriyor her yıl......O dönemde Süleyman Demirel 5000 işgününü dolduran herkesi yaş sınırına bakılmadan emekli edildi. Mesela bizim bir komşumuz 38 yaşında emekli olmuştu. Bu durum SSK BAĞKUR ve Emekli Sandığını büyük zararlara uğrattı ve sürekli hazineden desteklenmesini gerektirdi. Maden hırsız neden cezalandırmadınız? Cezalandırmayan da hırsız kadar suçludur.
enem, bir bölümdaş mı gördüm acaba?İşin bir bu tarafı var, bir de sosyal bir devlet, yani vatandaşının her türlü arkasında duran bir devletin sosyal sigorta kurumu ASLA kâr etmez! Hep açık verir, normali budur. Bana ' aç A Takımı programını izle' diyen arkadaş bu tür konuları anlayamaz işte.... Sen de git araştır bakalım İsviçre'de sosyal hizmet kurumu yüzde kaç açık veriyor her yıl......
Neler dönmüş, resmi belge istiyorum.Öööfff Kılıçdaroğlu artık bıraksın böyle açıklamalar yapmayı sıktı artık
Ssk müdür olduğu zamanlar neler döndürdüğünü hepimiz biliyoruz
artık eski Türkiye ve salak insanlar yok yemezler
Küçük duruma düşüyor başka birşey değil
Merhaba Marilynenem, bir bölümdaş mı gördüm acaba?
gözlerim parladı resmen
evet ondan bahsediyorum, negzel ben de okumayı seviyom kariyer planım okuyup okuyup profesör olmak üzerine kuruluMerhaba Marilyn
Sanırım iktisadi idari bilimlerle alakalı bir bölümden bahsediyorsun. Hiç alakası yoktur asıl alanimla. Ben sadece okumayı araştırmayı seven biriyim
İşin bir bu tarafı var, bir de sosyal bir devlet, yani vatandaşının her türlü arkasında duran bir devletin sosyal sigorta kurumu ASLA kâr etmez! Hep açık verir, normali budur. Bana ' aç A Takımı programını izle' diyen arkadaş bu tür konuları anlayamaz işte.... Sen de git araştır bakalım İsviçre'de sosyal hizmet kurumu yüzde kaç açık veriyor her yıl......
Eveeeeet, bu da ayrı bir konu. Kılıçdaroğlu'nun böyle bir açığı olsa vay vay vay....Doğru söylüyorsunuz. Onlar devlet kurum ve kuruluşlarını BİM veya ülker bayiliği gibi görmekteler.
Eğer Kılıçdaroğlu nun yolluluğu veya yolsuzluğu varsa neden kendisini bugüne kadar yargılatmadılar?
Ahaha klavyeyi kırarlarMisty Day ahahhah çok güzel fikir Bence klavye otomatik tanısın ezanı, dini yasakla...derken yasaklamadılara tamamlasın o cümleyi. Ssk'yı batır...batırmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?