Bir kereligine burs verebilecek kurumlar biliyor musunuz ?

roselinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
8
0
29
Üniversite ögrencisiyim calisiyorumda fakat bi kursa yazilmam gerekiyor 200 tlsi eksik kaldi burs verebicelecek kurumlari biliyor musunuz ?

Üniversite ögrencisiyim calisiyorumda fakat bi kursa yazilmam gerekiyor 200 tlsi eksik kaldi burs verebicelecek kurumlari biliyor musunuz ?
Nerede yasiyorsunuz, mesela memleketinizin koyunuzun bir dernegi var mi?
Ben okurken ihtiyacli olmamama ragmen koyumun derneginin is adamlari burs verdigi icin bende almistim.
Sizde durumunuzu soylerseniz yardimci olurlar.
Hangi sehirde oldugunuzu soylerseniz bir kurum daha soyleyecegim.

Nerede yasiyorsunuz, mesela memleketinizin koyunuzun bir dernegi var mi?
Ben okurken ihtiyacli olmamama ragmen koyumun derneginin is adamlari burs verdigi icin bende almistim.
Sizde durumunuzu soylerseniz yardimci olurlar.
Hangi sehirde oldugunuzu soylerseniz bir kurum daha soyleyecegim.
Konyada okuyorum

Nüfusunuzun bağlı olduğu köy yada ilçenin derneği yok mu ?
Varsa ordan talep edebilirsiniz

Oncelikle Konya Buyuksehir Belediyesi ne git, egitim birimleri oluyor orayla gorusun.
Kaymakamlik ya da ilce milli egitim gibi yerlerden de destek olabileceklerini dusunuyorum.
En kotusu bulundugun yerde muhtarlik vardir, bazi insanlar muhtarliga para birakiyor ihtiyac sahiplerine verilsin diye sansinizi deneyin.

Kurs yeri beklemiyor mu universitelerde bile odemeleri biraz geciktirebiliyorlar, kursun isletmesiyle bir gorusun.

Ayni seyi soyledim ama bir cevap gelmedi.
Cunku hemsehri desteklemesi oldugundan ihtiyaci olup olmadigina bakilmiyor cokta. Hemen veriyorlar.
Burs vermek isteyenler özellikle kendi memleketinden olana vermeyi tercih eder.
Bu yüzden derneklerle iletişime geçerler ihtiyacı olan öğrenci varmı diye
Konu sahibi şansını denemeli bence

Oncelikle Konya Buyuksehir Belediyesi ne git, egitim birimleri oluyor orayla gorusun.
Kaymakamlik ya da ilce milli egitim gibi yerlerden de destek olabileceklerini dusunuyorum.
En kotusu bulundugun yerde muhtarlik vardir, bazi insanlar muhtarliga para birakiyor ihtiyac sahiplerine verilsin diye sansinizi deneyin.

Kurs yeri beklemiyor mu universitelerde bile odemeleri biraz geciktirebiliyorlar, kursun isletmesiyle bir gorusun.
Toplu bir şekilde anlasma yapmistik arkadaslarimda gidecekti o yuzden uygun fiyatli olacak o yuzden pek bekleyeceklerini sanmiyorum ama dediklerinizi arastiracagim tesekkurler

X