Bir karar vermem gerkiyor ama nasıl???

banyosunda felan değiilim canım onu yine haalederim çorbasını yemeğinide yapar bırakırım ama yedirmesz korkar yarısını yese yarısını yemedi der cabalamaz.

ne guzel ücretsiz izindesiniz benım o hakkım yok....

ikizleriniz bence çok sanşlılar.

bakamıyorsa emanet etmeyin kustu diye tiksindiyse Allah korusun yedirirken boğazına kaçsa ne yapacak müdahale edebilcekmi yoksa senin gelmeni mi bekleyecek

hay allah yaa ne diyeceğimi bilemiyorum..
arkadaşım şöyle doğru düzgün bi bakıcıdan başka bi çareniz yok gibi görünüyor..
herkes anneannesi babaannesi baksın ister çocuğuna ama olmayınca olmuyor işte..
hakkaten üzüldüm durumunuza. allah yardımcınız olsun..

canım, yanlış anlama; ama aklıma geldi, söylemeden edemeyeceğim. acaba eşin maddi olarak da bakıcıya bu kadar karşı olabilir mi? çünkü kayınvalidenin yaptıklarını görüyor, onun da tedirgin olması lazım. bence de, arkadaşların dediği gibi, bir bakıcı bulun; ama kayınvaliden de bakıcıya eşlik etsin. kendini üzme... bebeğin Allah' a emanet olsun. annene de geçmiş olsun.

canım maddi bi sorunumuz yok eşimde o yönden sıkıntı yaratacakbiri değil sadece bakıcı hırpalar belki döver ağlamasına dayanamaz şiddet uygular diye düşünüyor.
ama annem bunları yapmaz diyor.

smile sen bana ben sana teselli verelim bari

canım durumuna üzüldüm, kayınvalidenin bakmaya gönlü olsa böyle yapmaz..torunudur sever ama bakmak istemez en doğal hakkı zorunda da değil aslında ki bunu belli etmiş eşin de ısrar etmesin bence ikna etmelisin..innuk a katılıyorum bakıcıya eşlik etsin bu onunda hoşuna gider ama tabi her şeye müdahale edecekse anne sen yapamam edemem dedin bakıcı tuttuk sadece yanında dur güvende olsun karışma o bilir işini diyeceksiniz..canım sen kararlı ol bebeğimin kusmuğundan tiksinen babaanesine bırakırsam gözüm arkada kalacak de ve bakıcı bulmaya çalış vaktin azalmış..eşinde senin kararlı olduğunu düşünüp peşinden gelir sen merak etme..yolda bulmadın sen yavrunu..Allah yardımcın olsun..

Canım benim burada birbirimizi en iyi anlayan bizleriz herhalde. Yemeğini yedirmeye korkan, altını değiştirmekten, kusmuğunan tiksinen bir kadın kayınvaliden bile olsa bırakma derim. Madem maddi sıkıntınız da yok, bakıcı için eşini ikna etmeye çalış. Eşin bakıcıya güven sorunu yaşıyorsa. Annesi bakıcının yanında durur, karışmadan izler onu. Bu şekilde eşini ikna edebilirsin. Hem eşin de vardiyalı çalışıyormuş. O da yardımcı olur. Benim eşim de bazı zamanlar vardiyalı çalışıyor. Vardiyalı çalıştığı günler yarım gün eşim bakacak yardımcı olacak sağolsun. O da babası tabii:)) Kayınvaliden altını açık tutup her tarafı batıracak ya da çocuğu üşütüp hasta edecek. Hahah şaka yapıyor olmalı. Eşim bile oğlumun altını değiştiriyor. Babanne nasıl ben açamam altını der benim aklım almıyorklava:

bu kayinvalideden size hayir gelmez..en basta niyetini belli etmis zaten..niyetsiz yapilan as ya karin agritir ya bas..suc esinizde bence.guvendiginiz birilerine haber yollayip onlardan bakici bulmalarini rica edin..hem cocugada yazik bakimsizliktan ne hale gelir yavrucak..nacizane benim fikrim:cocuklara kayinvalidelerin bakmamasi taraftariyim..sonradan adi ben buyuttum oluyor,sizin emeklerinizi kimse gormez..minnet altinda kalmayin da bence..

ırmako77 arkadasım eşim sadece 3 aylık vardiyalı calısacak .

hep evde olsa gözum arkada kalmaz inanın eşim bi erkek olarak kayınvalidemden daha ii bakıyor.

kayınvalidemmde seviyormuş ölüyormuş ayaklarında ama inandırıcı değil.

valla hep söyluyorum ama eşim ikna olmuyor tek avuntum işim yarım gun ama yıne gelmem en geç 2yı bulucak.

aklımda 2 kişi var valla olmazsa direk onları alıcam bende 2 hafta rapor alıp bırakıcam

kayınvalideme bi sans vericem ve bakıcam gercekten gönulsuzse ve bbebeğim madur oluyorsa kibarca bakma diycem o kesin alınır küsrer ama ne yapayom bu bebek benım

valla arkadasım çok i söylemişsin.

beni zan altında bırakıcaktır. ben baktım vsvsv ya bu s eneyi bi şekilde atlatalım seneye evde kıyamette kopsa bırakmam
hanım birde kendi gelemzmiş sabah eşim alıp sonrada bırakıcakmış sapa sağlam kadın git gellerle yorucak biizi

valla bakıcıya eş,ilk etmesinide ben istemem çünkü herseye karısır kadınıda bunaltır. bana bile karısıyor basit basit seyler
uyuz oluyorum örtme acma su verdinmi terledi acmı tokmu çok ağladı uyut

onun annesi benım neye ihtiyacı olacağını ben bilirm diyemedim bi kerecikte

hem sapa sağlam kadın kendi duruken bakıcı baktırdı diye millet ayıplar. onun derdi zamn kaybetmek gezmek tozmak varken neden eve kapansın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…