ah canım yaa üzüldüm
bebeğinin en önemli dönemi gelişimi için
bence eşini bi şekilde ikna etmelisin ve bakıcı tutmalısın ki için rahat olsun
ayol onun kusmuğundan ne olur ne tiksinmesi mis koku yahuu ne sinir bozucu
çaktırmadan eve kamera koysanda eşin görse acaba nasıl olur ??
ah canım yaa üzüldüm
bebeğinin en önemli dönemi gelişimi için
bence eşini bi şekilde ikna etmelisin ve bakıcı tutmalısın ki için rahat olsun
ayol onun kusmuğundan ne olur ne tiksinmesi mis koku yahuu ne sinir bozucu
çaktırmadan eve kamera koysanda eşin görse acaba nasıl olur ??
burda koptum kanım dondu resmen...el kadar bebek altı pis yada açık beklermi...hergün banyosu var, ek gıda çorbası yoğurdu v.s. birsürü şey var.kadın kendi çocuğuna bakmamış sizinkine hiç bakmaz. eşinizin ısrarıda yanlış...bence eşinize karşı kesin tavır alın...iyi bir bakıcı babaanneden çok daha iyi bakar. gönülsüz yapılan işten hayır gelmez. çocuğu yatağın kıyısına bırakmış. ilk bıraktığınızda çocuğun biryerden düşeceği kesin...benimde ikiz kızlarım var 6 aylık .ben şu an ücretsiz izindeyim. yardımcı ablamız var..kızlar doğmadan önce bizle çalışmaya başladı yani kızlarım onun eline doğdu..o yüzden sonradan bulunmuş birinden çok farklı...ve ben ona asla bakıcı demiyorum benim kızlarımın ablası o...öyle kabul ediyoruz..kızlarımı okadar seviyorki bazen benden bile daha özenli oluyor. kızlarımda onu çok seviyorlar sabah geldiğinde bir neşeleniyorlar ki...annem ve ablamız hariç hiç kimseye güvenip bırakamam...bence bakıcı konusunda eşinizi ikna edin...yada ne yaparsanız yapın ama babaanneye bırakmayın...Bir karar vermem gerkiyor ama nasıl???
herkese selamlar ...
ama bakamıyacağından adım gibi eminim denemek için maması yedir dedi eşim beceremedi hemn alın alın dedi oğlum çok az kusmuştu. kusmuktan tiksindi gitti üzereini değişti. dünde altı değişicek ssen değiş dedik ay nasıl yaparım ben yapmayım annesi yapsın dedi eşimde kızdı o işteyken ne olucak dedi kayınvalidemde o gelene kadar durur dedi
bende dedim onun cildi çok hassas ve alerjık 2 saat kaldığında bile pişiyor kızarıyor dedim ve
bağlayamadı . sen gelene kadar altı acık durur ne varki dedi bişi diyemedim çünkü çok sinirlenmiştim.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?