Bir kadın bu kadarmı tembel olur?

tamam bez olmayabilir vakitte olmayabilir .. ama bizim babalarımızın , annelerimiz hatta dedelerimizin zamanında kadınlar köle gibi çalışırmış resmen ama asla böğle birşey yapılmazmış eski elbise ve kumaş parçaları ile bezlerlermiş bahane değil asla bu o yörenin geleneği bu ..

ee beşıge baglarlar zaten cocuğu.
ule adı aklıma gelmedı. bı adı vardı onun.

caputla iple besige baglicagina beline baglasa daha iyi ne olursa olsun isi gücüde olsa sartlar öyle istesede gözünden ayirmamali bir hatt gözünden bile sakinmali iki allah korusun baglamis kücüge carede düsünmüs ama kendini kiprastirsa bi yere bi yeri takilsa SIKISSAnolur o yavrucagin hali
cok üzüldüm valla ya

erkek çocuğaa çözümm kolay
peki kızz bebeğee napıcakk acabaa şakkıdı

ay yazık kıyamam ben ona ya.nasılda bakıyor cocuklarımızda bızde cooook sanslıyız.her ımkan elımızın altında

olamaz böyle bişey :1shok:
yorumları okumaktan resme bakmaya en son sıra gelmişti ne çıkacak diye merakla bekledim ama inanamıyorum yaaaaa:1shok::

iğrenç bir görüntü ...içimi acıttı.......kim bunu hakeder ki,hele ki masum bir bebek ....yazıklar olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…