Bir kadın bu kadarmı tembel olur?

çocuga bakamamış baglamış beşige yaa
yuh be kadın madem bakamıcan nie yapıyosun

hadi tamam küçüğe çare bulmuşta büyük yapınca ne olucak klava:klava:CADIARZU

siz buna tembellikmi diyorsnuz bakalım okadının çocukla ilgilenecek vakti varmı kim bilir neişler peşinde koşturuyor biz pc başında oturarak ahkam kesmeyelim lütfen

bakalım orda hazır bezler varmı yada kadının alacak parası varmı eskiden türkiyede öyle hazır bezler yoktu canım tembellikten değil başka çaresi olmadığı için orda öyle yatırıyorlardır beşiğe babaannemin zamanındada öyleymiş tavan arasında eski beşik vardı ama havruz diyorlar o zaman altında kova gibi bişey beşiğin altında çocuk kakasını çişini oraya yapıyomuş çişi gitsin diyede sazlıklardan bağlayıp koyuyolarmış tembellik değil yani hangi ülkeyse işte orda öyledir

bencede tembellıkten degıl cünkü ınanın bazı yerlerde sabah böle besige baglayıp aksam anca kucaklarına alabılen anneler var ve bizim köyde eskıden bebekler böle baglanırdı ve buna benzer farklı bır sey takılırdı erkek coocuklara :1no2: senağlama

Anne ne durumda olursa olsun böyle birsey yaptigi icin kendinden utanmali isin sakasi kacmis yani sinirimden agladim ya yavrum zavalli dünyadan habersiz yatiyor öyle
bazi arkadaslar yazmis bez belki yoktur diye
eskiden bezmi varmis ki var sayalim bez yok altina baska bisey bagliya bilirdi eskiden pampersmi varmis....

Kim ne derse desin ister anneya hak verin ister vermeyin ben çok sinirlendim doğrusu
yazık değilmi bebişe

aman allahım bu çocuk büyüğünü nası yapacak peki onada bi çözüm varmı :roflol:

gülsem mi ağlasam mı bilemedim
ama çok açık bir şey var ki oda kadının yaratıcılığı
kırk yıl düşünsem aklıma böyle bir şey gelmezdi :jeyyar::jeyyar:

Kıyamam ben ona canım herşeyden habersiz nasıl bakıyor öyle.Yapılacak şey değil doğrusu klava:

cok yaratıcı kadın cagız tarladamı calışıyor bagdamı calışıyor zavalı cocugu bırakmış gıtmiş demek cocuga bakcak kımsesı yok bızler gıbı bakıcı tutcak krese yolayacak parası yok anası kaynanasındanda hayır yok caresizlik:1no2: kuzum benim nasıl duruyor oyle kıyamam

Ne tembeli kırsal kesimde işi gücü bitmek bilmeyen çileli kadınları buluşu.Daha ne olsun ki?

siz buna tembellikmi diyorsnuz bakalım okadının çocukla ilgilenecek vakti varmı kim bilir neişler peşinde koşturuyor biz pc başında oturarak ahkam kesmeyelim lütfen

Valla işkence gibi ,çocuğun elini kolunu bağlayarak, işini gücünü yapacaksa, bence vicdanını sorgulaması lazım..

Çiş olayına yaratıcı(!) çözümler bulunabilir belki de, bağlamak da neyin nesi?

Malesef böyle durumlarda Pc başında ahkam('!) kesilmeden olmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…