Bir kadın bebek sahibi olmak için daha ne yapmalı sizce?

allah hakkından hayırlısını versin tatlım merak etme yaşadığın şeler son derece normal.şu anda bütün enerjini bu önde olduğu için.dualarım seninle umarım allah sana nur topu gibi yaramaz bi veledi kucağına verirde öfff dersin.buda bedduanın pozitif olanı :))))

Canim benim, sorununu okuyunca cok uzuldum, ben de yeni katildim bu gruba, burdaki hamis anneleri okudukca icim bi tuhaf oluyordu. cevremdeki herkes herseyi cok iyi biliyor gibi akil veriyordu. 3 yillik evliyim ben de, su anda 2 aylik hamileyim, ve hamile oldugumu doktorlar ilk basta inkar etti, ama ben hissediyordum.. Ben daha oncesinde bir enfeksiyon gecirdim, doktor ilac kullan dedi ama hamileligi engeller dusuncesiyle kullanmadim.. Sogan kuru hic duydun mu bilmiyorum...Bir hafta bunu yaptim ve o ay hamile kaldim :)
Canim benim esinin umursamazligina kafana takma, cunku erkekler bizimle ayni dusuncede degiller, onlar bazi duygulari icinde yasarlar, kendini yetersiz goruyor olabilir, sana anlatamadigi icin bu sekilde tepki veriyor olabiliyor, bunaldim, biktim demesi de bu yuzden, demek ki o da seninle beraber her ay beliyor ki bu kadar yoruldu...
Lutfen kendini uzme, olmazsa benim olmazdi, cunku esimin de hareketli spermleri cok azdi, ona her aksam keci boynuzu yedirdim, belki sans belki baska bir sey ama 1 ay icinde hamile kaldim..Ama hic bir zaman umudumu kaybetmedim..
Guzel haberlerini alacagiz insallah

slm

bende 2 senedir evliyim 1.5 senedir hamile kalmaya calışıyorum ama maalesef bir sonuç alamadım.....hsg bile cekdirdim herşey temiz cıkdı eşimdede bi problem yok....klomen...iğne hepsini oldum ama hep olumsuz...bende hamile birinini gördüğüm zaman üzülüyom elimde deyil...şu anda doğu görevindeyiz burda cok yalnızım ve çocuk isteyim aşırı derecede artı...allahdan eşim beni destekliyo...inş allah isteyene cocuk verir.....

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN...
Su içmeyi asla unutmayın ve 10-12 bardak su için.
İşlenmiş ve katkı maddeli besinleri tüketirken dikkatli olun.
Yeşil yapraklı sebzeleri sofranızdan eksik etmeyin.
Bolca meyve tüketin ve kabuklu yenilebileceklerin kabuklarını soymayın.
Zeytin yağ ve kuruyemişleri mutlaka tüketin ama miktarını iyi ayarlayın.
Sigara ve alkolden uzak durun.
Egzersiz yaparak yaşam kalitenizi artırın.
Mutluluğun içinizde olduğunu unutmayın ve strese karşı savaş açın.
Günde 2-3 fincan mutlaka bitki çayı için.
Güne kafeinli bir içecekle (kahve gibi) başlayabilirsiniz ama güne kafeinle son vermeyin.
Kahvaltıyı mutlaka yapın ve akşam öğünlerinizi hafif geçirin.

Taylan Kümeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…