Hiç sorma.... Bende ne sormuşsam forumda bile bana takıntılı olanlar var her msjımı alıntılayıp hiç üşenmeden neyseki bloke etmek gbi Bi güzellik var.. Keşke gerçek haysttada böyle engelliyebilsek...
Ben formda yeniyim, görmezden gelme özelliği gerçekten çok iyi bir özellik. Polemiğe girmekten kurtarıyor. Evlilik meselesini kafaya çok takma derim. Öyle şeyler geldi ki başıma aşkımdan ölsem gidip evlenmeyi hatta bir sevgili ilişkisi yaşamayı bile düşünmüyorum artık. 30'umdayım bu arada.
Ben formda yeniyim, görmezden gelme özelliği gerçekten çok iyi bir özellik. Polemiğe girmekten kurtarıyor. Evlilik meselesini kafaya çok takma derim. Öyle şeyler geldi ki başıma aşkımdan ölsem gidip evlenmeyi hatta bir sevgili ilişkisi yaşamayı bile düşünmüyorum artık. 30'umdayım bu arada.
Bnde 30..ama bebekleri çok seviyorum, ve üvey Lik var ailemde, yNi bu evde çok da rahat değilim... Zaten kafaya taksam da olucağı varsa olur herşeyi oluruna bıraktım..
Bnde 30..ama bebekleri çok seviyorum, ve üvey Lik var ailemde, yNi bu evde çok da rahat değilim... Zaten kafaya taksam da olucağı varsa olur herşeyi oluruna bıraktım..
Evde kaldın, tabi pek de güzel sayılmazsın, artık 30 oldun, bu yaştan sonra zaten kimse istemez seni, niye yani niye birini incittiğiniz de elinize ne geçiyor, hemcinslerinizi kırınca elinize ne geçiyor..
ABlam 40 yaşında evlendi o kişi çok konuşmasın bi zahmet senin hayatın senin kararların insanların laflarıyla bir yere varılmıyor insanları takmamak gerek hayat senin hayatın boş yapan insanları takma her şey evlilik değil
ABlam 40 yaşında evlendi o kişi çok konuşmasın bi zahmet senin hayatın senin kararların insanların laflarıyla bir yere varılmıyor insanları takmamak gerek hayat senin hayatın boş yapan insanları takma her şey evlilik değil
Herşey evlilik değil, evet ama herşey olmasada sevgi bir ihtiyaç, ablan gibi şanslı olabilirim umarım, ben küçüklüğümden beri babam sevmedi aramadı bana nefreti o kadar belliydiki, sonra büyüdüm 20 li yaşlar belki bir erkek beni sever içimdeki boşluğu doldurur... Ama yok yıllar geçti gitti ben oldum 30 tüm çevrem kendilerini seven ellerini tutan birine sahip oldu, ve çoğu baba sevgiside görmüş gerçekten çok şanslılar, kıskanıyorum onları her türlü sevgiyi görmüşler... Ben bu dünyadan belki hiç sevilmeden göçüp gidicem umarım kalbimi kıranlar o zaman daha mutlu olur..
Valla Bi cvp veremiyorum, haklılar gibi sanki... Erkek olsam bende kendime bakmam... Konu güzellik çirkinlik dem ziyade, bazı kadın güzel değildir ama bir çekiciliği vardır ben bariz itici bir tipim..
Lutfen kendinle boyle konusma. En iyi arkadasina nasil davranirsan kendine de oyle davran. Daha iyi, daha merhametli, daha anlayisli ve gelismeye tesvik edici olsun sozlerin
Size bunları söyleyen kişilerin gizli ajandaları vardır - sizi incitmek istiyorlar çünkü sizde olan ve onların deli gibi istediği ama sahip olamadığı birşeye sahipsiniz. İnanın bana yoksa hiç bir kadın başka bir kadına bunları söylemez - O sebepten ötürü size böyle şeyleri söyleyenlere gülümseyerek naizkce karşılık verin 'siz de çok kibarsınız' gibi.
Hiç takılmayın böyle şeylere ve size böyle şeyler söyleyen insanları da hayatınızdan çıkarın.
Artık evlilik yaşı 30 ve üstüne çıktı zaten. Okul iş ekonomik sıkıntılar.. Kimseyi takmayın ama kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın. Saçınızı boyayın,yeni elbiseler alın, kilo varsa zayıfkayın siz kendini iyi hissederseniz kimsenin dediğini takmazsınız ve birşeyler kendiliğinden olur..
Ne kotu insanlar var. Sanane be kardesim. Sana mi kaldi derdi! Ayrica isteyen evlenir, isteyen bekar yasar. Herkes hakkimizda soz sahibi ya noluyosa bu insanlarin baska isi yok, konusacak konulari da yok sanirim. Zaten kalp kirmislar falan umurlarinda degil.
Ne kotu insanlar var. Sanane be kardesim. Sana mi kaldi derdi! Ayrica isteyen evlenir, isteyen bekar yasar. Herkes hakkimizda soz sahibi ya noluyosa bu insanlarin baska isi yok, konusacak konulari da yok sanirim. Zaten kalp kirmislar falan umurlarinda degil.