Bir kadın başka bir kadına neden bunu yapar!

ben bu insanlarin kendi ile sorunu olup negatif zehirlerini etrafa sacmaya calistiklarini düsünüyorum.
aklima baska olaylar geldi. egitim seviyemden ötürü hic tanimadigim bir ortamda ilk veya 2. karsilasmam olan bir kadin meslegimi ne ile mesgul oldugumu sordugunda ve irdeleyerk cevap almaya calistiklarinda, egitimimi sölyüorum ve ardindan cogu zaman kiskanlik dolu cümleler geliyor. bu durumdan nefret ediyorum. o cümleleri bosa sarfedene kadar git sende oku o kadar zoruna gidiyorsa.
baskasina laf sokma ihtiyaci duyan insan kendini o yönden eksik veya baska yönden eksik görüyordur. net.

Bende kıskanılacak h bir şey yok... Bunu diyenler genelde annemi kıskanan insanlar....

Evde kaldın, tabi pek de güzel sayılmazsın, artık 30 oldun, bu yaştan sonra zaten kimse istemez seni, niye yani niye birini incittiğiniz de elinize ne geçiyor, hemcinslerinizi kırınca elinize ne geçiyor..
Insan kendini tarif edermis boyle durumlarda.Duyma görme demekki yarası var veya ona da aynı şeyi yapmışlar.

Ya şuda var, tabiki kıskanıyor demek değil hepsininki kendi düşüncesinde olabilir... Ama bnm kırılacağımı düşü nüyor olabilmeleri lazım... Ben Bi iki konuda 30 dan sonra gelinlik yakışmaz dedim diye çok eleştirildim, çok tepki aldım halbuki bnde 30 da ve bekarım kendimide yakıştıramam asla zayıf minyon olmama rağmen... Tabiki düşünceleri olabilir tuzu kuruların eleştirisi ise üzer sadece

canım bunlar kısmet işi sen istemesen bile kaderindeki kişi gelince oluyo engel olamazsın
ama 30a gelince kimse kartlaşmıyo bu algı çok yanlış ve iğrenç kendileri erken yaşta evlenmiş bunu söyleyenler ama aslında içten içe keşke erken evlenmeseydim diyen tiplerden gelir bu iğneleyici sözler. yani sana değil geçmişteki kendine hakaret ediyolar üstüne alınıcak bi durum yok

Keske sende onlarla ayni fikirde olmasan...
Kendine ruhen cok buyuk kötülük yapiyorsun böyle...

canım bunlar kısmet işi sen istemesen bile kaderindeki kişi gelince oluyo engel olamazsın
ama 30a gelince kimse kartlaşmıyo bu algı çok yanlış ve iğrenç kendileri erken yaşta evlenmiş bunu söyleyenler ama aslında içten içe keşke erken evlenmeseydim diyen tiplerden gelir bu iğneleyici sözler. yani sana değil geçmişteki kendine hakaret ediyolar üstüne alınıcak bi durum yok

Tam tersi minyonum.... Ama çok zoruma gidiyor, çevredeki tek bekar benim... Bnden 12 yaş küçükler bile evli..

Cok cahilsin keşke ölsen derim bende dilimin kemiigi yok sinirlenince :D

Tam tersi minyonum.... Ama çok zoruma gidiyor, çevredeki tek bekar benim... Bnden 12 yaş küçükler bile evli..

Bence sorun sende sen bile kendine yapıstırmıssın. Burda ne insanlar var evli ama acı ceken aman nede olsa cevreye kanıtlamısya kendini çeksin öyle degıl mi?

İnsanın kendine verdiği zararı başka kimse veremezmiş, ama o kdr reddedilme yalnızlık ne özgüven kalıyor ne Bi ümit...

Ben seni anlıyorum insan kendine zarar veriyor benim akrabalarım da evde kaldın dedi dedi nihayetinde birini buldum işimi bozdular bu benim dilsiz lal olmamdan kaynaklanıyor. Kimseyi dinleme

Ben seni anlıyorum insan kendine zarar veriyor benim akrabalarım da evde kaldın dedi dedi nihayetinde birini buldum işimi bozdular bu benim dilsiz lal olmamdan kaynaklanıyor. Kimseyi dinleme

Evet acele edincede öyke birinin eline düşerimki bekar halimi ararım, ama bir bebeğim olsun çok istiyorum mm

Evet acele edincede öyke birinin eline düşerimki bekar halimi ararım, ama bir bebeğim olsun çok istiyorum mm
sakin ol canım nasipse illaki olacaktır birini tanırken çok düşün taşın iyice araştır yaşım da geldi beklemenin bi manası yok diye düşünme sakın çok var öyle yaşı 30a yaklaşmış ya da 30u geçmiş diye bikaç ay içinde ne kadarcık tanıdıysa evlenen ve sonra mutsuz olan her şey evlilik değil dur bi evlenelim de tanışırız diyen bile var gerçekten üzücü kendinin değerini bil ve sadece duygusal yaklaşma bu olaya

Ya birde utanıyorum ama mutlu çiftleri çok kıskanıyorum, ya birbirlerini ne kadar sevdiği belli gözlerinin içi gülüyor..... Fesatm ıyım, yoksa mutluluğu çok uzun zamandan beri gözleyen bir biçare olduğumdanmıdır bilemiyorum...

Ya birde utanıyorum ama mutlu çiftleri çok kıskanıyorum, ya birbirlerini ne kadar sevdiği belli gözlerinin içi gülüyor..... Fesatm ıyım, yoksa mutluluğu çok uzun zamandan beri gözleyen bir biçare olduğumdanmıdır bilemiyorum...
hayır fesat değilsin mutluluğu herkes hak eder ve mutluluk istemen çok doğal biriyle tanışmayı deniyo musun?

Evde kaldın, tabi pek de güzel sayılmazsın, artık 30 oldun, bu yaştan sonra zaten kimse istemez seni, niye yani niye birini incittiğiniz de elinize ne geçiyor, hemcinslerinizi kırınca elinize ne geçiyor..

Benim de fazlasıyla aşına olduğum sözler, bir kadın bir kadına niye böyle şeyler söyler? demişsiniz. Asıl kadın söyler, bana annem bile daha beterlerini söyledi. Nedeni bariz biraz ve anlaşılır. İnsan kendinden zayıf olanlar yanında kendini güçlü hisseder. Ya da şöyle düşünün insan niye gösteriş yapar?

Kadınlar evlilik ve çocuk yapmayı bir başarı sayıyor. Doğru düzgün okumamış ya da okumuş fark etmez, hayatta herhangi bir başarısı olmayan insanlar, doğuştan sahip oldukları güzellik ile gurur duymayacak da neyden duyacak? Ya da doğanın bir kanunu olan hamile kalıp çocuk yapmaktan duymayacak da neyden duyacak? Birçoğunun ellerinde kocalarından ve çocuklarından başka bir şey yok. Çok daha fazlasına sahip olan kadınlar da var, başarı kariyer vs. Onlar da yapıyor bunu onlara diyecek bir şeyim yok. Çoğu zaman hiç muhatap olmam.

Hayatımda hep bunun aksi için çalıştım, bir kadından ziyade bir insan olarak başarılı olmak için. Ama birçok nedenle Allah nasip etmedi. Etmiyor.

Fesatlıkla alakalı değil, herkes mutlu olmak ister. Mutluluğu istemek ne suç ne günah.

kıskancliktan soylendigi belli

Hayatta tek başarısı evlenmek ya da cocuk dogurmak olan ınsanlardan cokca duyacagın soz ama takma ıcınde kalan ukteler dılıne vurmustur😁

Fesatlıkla alakalı değil, herkes mutlu olmak ister. Mutluluğu istemek ne suç ne günah.

Hiç sorma.... Bende ne sormuşsam forumda bile bana takıntılı olanlar var her msjımı alıntılayıp hiç üşenmeden neyseki bloke etmek gbi Bi güzellik var.. Keşke gerçek haysttada böyle engelliyebilsek...

Back