Bir kadın başka bir kadına neden bunu yapar!

O lafların diyenin ağzına, ıslak çorapla vuracaksın anlasın. Insanımız çok boş boğaz olmuş ya. Kendisine denilse ne tepki verirdi acaba. Siz bisey dediniz mi peki.

Evde kaldın, tabi pek de güzel sayılmazsın, artık 30 oldun, bu yaştan sonra zaten kimse istemez seni, niye yani niye birini incittiğiniz de elinize ne geçiyor, hemcinslerinizi kırınca elinize ne geçiyor..
Cahildir yapar
İnsan değerleri yoktur yapar
Algıları düşüktür yapar
Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyordur yapar
Yapması için çok neden var hiç biri de iyi niyetli değil orası kesin

:)
Valla çıtırlık yavruları bırakıp olgun kadın cazibesine de kapılanını çok duyduk.
Yaşa, güzelliğe de pek bakmıyor o işler.

Ne boş insan.. Hiç mi çevresini gözlemleyip çıkarım yapmıyor bunlar?

Evde kaldın, tabi pek de güzel sayılmazsın, artık 30 oldun, bu yaştan sonra zaten kimse istemez seni, niye yani niye birini incittiğiniz de elinize ne geçiyor, hemcinslerinizi kırınca elinize ne geçiyor..
O eskidendi 18 inde eline çocuğu almak.
Bırakın böyle geri kafalı, kezban düşünceli cahil takımının laflarını.
Bu tipler hayatları boyunca istediği yere gelememiş çevresindekileri eleştirerek kendini yüksekte gösterme çabasında olan modeller.
Demedinizmi evlenip sizin gibi olacağıma bu halimden memnunum ben diye.
Çok terbiyesiz ve hadsizmiş ayrıca

O lafların diyenin ağzına, ıslak çorapla vuracaksın anlasın. Insanımız çok boş boğaz olmuş ya. Kendisine denilse ne tepki verirdi acaba. Siz bisey dediniz mi peki.
Islak çorap mı? Lahmacun küreğine ne oldu. :KK70: İşkence stiline bayıldım😘

Valla Bi cvp veremiyorum, haklılar gibi sanki... Erkek olsam bende kendime bakmam... Konu güzellik çirkinlik dem ziyade, bazı kadın güzel değildir ama bir çekiciliği vardır ben bariz itici bir tipim..

Bazı anneler beni beğeniyor, mesela komşumuz yada annemin arkadaşı ama oğulları beni istemediler :))) napslım bnm kaderimde bu... Herkez evlenicek sevilicek diye bir kural yok...

Sen bide bu diyenleri takıyomusun canım
Bende 30 yaşında evlendim o zamana kadar herkes bişi söylüyolardı ama hic biride umrumda olmadı

Valla Bi cvp veremiyorum, haklılar gibi sanki... Erkek olsam bende kendime bakmam... Konu güzellik çirkinlik dem ziyade, bazı kadın güzel değildir ama bir çekiciliği vardır ben bariz itici bir tipim..
Haklı falan değiller. Bu şekilde düşünüp kendinizi doldurmayın.
Mesela burnum büyük mü diyerek sürekli aynaya bakarsak büyük görmeye başlarız😉
Fotoğraf atın bakalım diycem nerdeyse☺️

Ee ne olacaktı erken yaşta evlenince?
B.k mu varmış. Yani her insan genç yaşta evlenecek,dünya güzeli olacak diye bir kaide mi var?
Bu insanlar neden bu kadar aptal ya!
Böyle çirkince eleştiri yapanlarin bir beyine sahip olduğunu düşünmüyorum. Zira kusa takılsa kuş uçmayı unutur.

Konu sahibi engelli insanlar ne yapsin,toptan olsunler mi?Hadi size bunu diyen densiz siz kendinize bu laflari nasil yakistiriyorsunuz?Rahmanin yarattigina laf uzatmaya gider bu is,aman dikkat. Toparlayin kendinizi lutfen. Yapamiyorsaniz destek alabilirsiniz.

canım sana bu cümleleri kurana sadece şunu sor: "Bende görüp kıskandığın nedir? hangi özelliğime ulaşamayacağını anladin da bu kadar kin tuttun?"

30 oluyorum 40 güne ve aynı cümleleri bende duydum hala etkisindeyim
üstünden geçmiş 5 ay ama benim kulaklarım hala o sözlerde
ben seçtim sanki böyle olmayı
ben seçtim tek kalmayı
ben seçtim iyi anımı kötü anımı tek yaşamayı
ben seçtim yaşlılığımda kim bana bakacak korkusunu
ben seçtim bebek hediyeleri götürüp yumuk yumuk ellere aşk ile bakıp çıktığımda sokağı dönünce oturup ağlamayı
ben seçtim

:KK61::KK61::KK61::KK61:

Cahil insanlarla niye muhatap oluyorsunuz!
Ben 30'a geldim henüz işim gücüm yok bu durumda evlilik aklımın ucundan geçmez.

ben bu insanlarin kendi ile sorunu olup negatif zehirlerini etrafa sacmaya calistiklarini düsünüyorum.
aklima baska olaylar geldi. egitim seviyemden ötürü hic tanimadigim bir ortamda ilk veya 2. karsilasmam olan bir kadin meslegimi ne ile mesgul oldugumu sordugunda ve irdeleyerk cevap almaya calistiklarinda, egitimimi sölyüorum ve ardindan cogu zaman kiskanlik dolu cümleler geliyor. bu durumdan nefret ediyorum. o cümleleri bosa sarfedene kadar git sende oku o kadar zoruna gidiyorsa.
baskasina laf sokma ihtiyaci duyan insan kendini o yönden eksik veya baska yönden eksik görüyordur. net.

30 oluyorum 40 güne ve aynı cümleleri bende duydum hala etkisindeyim
üstünden geçmiş 5 ay ama benim kulaklarım hala o sözlerde
ben seçtim sanki böyle olmayı
ben seçtim tek kalmayı
ben seçtim iyi anımı kötü anımı tek yaşamayı
ben seçtim yaşlılığımda kim bana bakacak korkusunu
ben seçtim bebek hediyeleri götürüp yumuk yumuk ellere aşk ile bakıp çıktığımda sokağı dönünce oturup ağlamayı
ben seçtim

:KK61::KK61::KK61::KK61:

Allah dayanma gücü versin canım.....

Back