Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cahildir yaparEvde kaldın, tabi pek de güzel sayılmazsın, artık 30 oldun, bu yaştan sonra zaten kimse istemez seni, niye yani niye birini incittiğiniz de elinize ne geçiyor, hemcinslerinizi kırınca elinize ne geçiyor..
O eskidendi 18 inde eline çocuğu almak.Evde kaldın, tabi pek de güzel sayılmazsın, artık 30 oldun, bu yaştan sonra zaten kimse istemez seni, niye yani niye birini incittiğiniz de elinize ne geçiyor, hemcinslerinizi kırınca elinize ne geçiyor..
Islak çorap mı? Lahmacun küreğine ne oldu. İşkence stiline bayıldımO lafların diyenin ağzına, ıslak çorapla vuracaksın anlasın. Insanımız çok boş boğaz olmuş ya. Kendisine denilse ne tepki verirdi acaba. Siz bisey dediniz mi peki.
Haklı falan değiller. Bu şekilde düşünüp kendinizi doldurmayın.Valla Bi cvp veremiyorum, haklılar gibi sanki... Erkek olsam bende kendime bakmam... Konu güzellik çirkinlik dem ziyade, bazı kadın güzel değildir ama bir çekiciliği vardır ben bariz itici bir tipim..
İzin verme yüz göz olma çok basit
Konu sahibi engelli insanlar ne yapsin,toptan olsunler mi?Hadi size bunu diyen densiz siz kendinize bu laflari nasil yakistiriyorsunuz?Rahmanin yarattigina laf uzatmaya gider bu is,aman dikkat. Toparlayin kendinizi lutfen. Yapamiyorsaniz destek alabilirsiniz.Valla Bi cvp veremiyorum, haklılar gibi sanki... Erkek olsam bende kendime bakmam... Konu güzellik çirkinlik dem ziyade, bazı kadın güzel değildir ama bir çekiciliği vardır ben bariz itici bir tipim..
canım sana bu cümleleri kurana sadece şunu sor: "Bende görüp kıskandığın nedir? hangi özelliğime ulaşamayacağını anladin da bu kadar kin tuttun?"Evde kaldın, tabi pek de güzel sayılmazsın, artık 30 oldun, bu yaştan sonra zaten kimse istemez seni, niye yani niye birini incittiğiniz de elinize ne geçiyor, hemcinslerinizi kırınca elinize ne geçiyor..
Evde kaldın, tabi pek de güzel sayılmazsın, artık 30 oldun, bu yaştan sonra zaten kimse istemez seni, niye yani niye birini incittiğiniz de elinize ne geçiyor, hemcinslerinizi kırınca elinize ne geçiyor..
Evde kaldın, tabi pek de güzel sayılmazsın, artık 30 oldun, bu yaştan sonra zaten kimse istemez seni, niye yani niye birini incittiğiniz de elinize ne geçiyor, hemcinslerinizi kırınca elinize ne geçiyor..
30 oluyorum 40 güne ve aynı cümleleri bende duydum hala etkisindeyim
üstünden geçmiş 5 ay ama benim kulaklarım hala o sözlerde
ben seçtim sanki böyle olmayı
ben seçtim tek kalmayı
ben seçtim iyi anımı kötü anımı tek yaşamayı
ben seçtim yaşlılığımda kim bana bakacak korkusunu
ben seçtim bebek hediyeleri götürüp yumuk yumuk ellere aşk ile bakıp çıktığımda sokağı dönünce oturup ağlamayı
ben seçtim