Geçmiş konusunda yapılacak bir şey yok ama bu yukarıdakileri niye yapamıyorsunuz?şuanki halimi anlatınca aslında ne demek istediğimi anlayacaksınız... bütün gün pijamalarlayım ( hayal ettiğim süslü kadın olmakdı hatta arada süslenip makyaj yapıp topuklu terlikle kahve içmek) Yeşilçam ve Esra Erol iZlemek (kültürlü bir kadın olmakdı kaliteli Kitaplar kaliteli filmler seminerler söyleşiler sanatla ilgilenmekti) yemek konusu soğan doğrayıp salça katıyorum (hayalim değişik menüler hazırlamaktı dünya mutfağı araştırıp sunum hazırlamaktı) temizlik, evde tozlar uçuşuyor(( astığım çamaşırlar bir hafta kurutmada durur hatta kurutmadan giyiyorum bazen ( Işıl Işıl bir evim olsundu)
Yoğun bir hayattan şuan ev hanımı haline geçtim... evde olmak bana göre tatil modu... çünkü hep tatillerde evdeydim...rahatlık özgürlük ifade ediyor galiba...Geçmiş konusunda yapılacak bir şey yok ama bu yukarıdakileri niye yapamıyorsunuz?
Akademik hayat vs daha farklı ama mesela pijamanızı niye çıkarmıyorsunuz? Sizi geri tutan ne? Esra Erol'u kapatıp kitap okumak niye zor geliyor?
Geçmiş konusunda yapılacak bir şey yok ama bu yukarıdakileri niye yapamıyorsunuz?
Akademik hayat vs daha farklı ama mesela pijamanızı niye çıkarmıyorsunuz? Sizi geri tutan ne? Esra Erol'u kapatıp kitap okumak niye zor geliyor?
Karantina bazında konuşuyorsanız çoğumuz aynı durumdayız.Yoğun bir hayattan şuan ev hanımı haline geçtim... evde olmak bana göre tatil modu... çünkü hep tatillerde evdeydim...rahatlık özgürlük ifade ediyor galiba...
kitap okumak... yeni bir şey öğrenmek istemiyor zihnim ne işime yarayacak gibi geliyor sıkılıyorum... Esra Erol hayatta bunlarda mı oluyor dedirtiyor etrafımda olmayan insan tipleri... belki o doğal halleri... ya da böyle boşboş bişey yapmak istersin Ya bazen onun gibi...
Ya da hiçbi açıklaması yok üşeniyorum...
Reis esra erööl demek kaos sever insan demek kendimden biliyorum.Geçmiş konusunda yapılacak bir şey yok ama bu yukarıdakileri niye yapamıyorsunuz?
Hakkını veremeyip rezil olduğunuz bölümü merak ettim mümkünse söyler misiniz? Çok tatlısınız bu arada en azından kendi adınıza endişeleniyorsunuz ve bu değiştirmeye çalışacağınız anlamına geliyor benceNeden neden hiçbirşeyin hakkını veremiyorum?
Çocuktum çocukluğumun hakkını veremedim... sokakta oyun oynadığımı hatırlamıyorum... delice koşturduğumu hatırlamıyorum
İlkokula başladım başarılıydım onun da hakkını veremedim
Ortaokulda karşılaştığım yabancı dil problemini hiç bi zaman aşamadım çok güzel bir okuldu etinden sütünden faydalanamadım... git gel hergün...
Lise yine kaliteli bir okul derslerim iyi ilk 4 yim okul içi denemelerde ve aklıbaşında başarılı bir öğrenciyim hocalar herkes sever ama ünv bir hayal uğruna bir bölüm tercih ettim ki hiç okumasaydım... hakkını vereni vezir hakkını vermeyini rezil eden bir bölüm ama ben yine onun da hakkını veremedim gel git verilen hiçbir fırsatı değerlendireme...
Sonra yüksek lisans... tek bir kelime yok zihnimde... ne öğretti bana hiçbirşey daha doğrusu ben öğrenmemek için direnmişim... yani hakkını verememe hali devam ediyor yine hayatımda...
Bu arada çalıştığım işlerden hiç bahsetmek istemiyorum...
yaşamın da hakkını veremiyorum ne düşündüğüm bişey var ne benim zevkim bu dediğim bir zevkim... lüksü severim ama varoşda daha huzurluyum...
yeni evlendim aldığım yemek takımına bunu nasıl aldım bıçak setini çöpe atma isteği... hiç bi oturmuş bir zevki olmaz insanın...
ve en sonda da evliliğin hakkını veremiyorum... mutlu kadın olamıyorum düzen sağlayamıyorum yaptığım işin en iyisini yapma ideal olma maalesef olamıyorum hem de bütün şartlar yine çok iyiyken...
İdeal ne diyeceksiniz... temiz tertipli düzenli ne yaptığını ve yapacağını bilen... planlı programlı... ve kültürlü bir eş... evin içindeki herkesin huzurlu ve mutlu olduğu...
şuanki halimi anlatınca aslında ne demek istediğimi anlayacaksınız... bütün gün pijamalarlayım ( hayal ettiğim süslü kadın olmakdı hatta arada süslenip makyaj yapıp topuklu terlikle kahve içmek) Yeşilçam ve Esra Erol iZlemek (kültürlü bir kadın olmakdı kaliteli Kitaplar kaliteli filmler seminerler söyleşiler sanatla ilgilenmekti) yemek konusu soğan doğrayıp salça katıyorum (hayalim değişik menüler hazırlamaktı dünya mutfağı araştırıp sunum hazırlamaktı) temizlik, evde tozlar uçuşuyor(( astığım çamaşırlar bir hafta kurutmada durur hatta kurutmadan giyiyorum bazen ( Işıl Işıl bir evim olsundu)
Eşime çok aşık olmak sevmek sevilmek istiyordum bütün becerimi kullanarak adamı kendimden uzaklaştırdım ben de ondan uzaklaştım...
neden bana sunulan fırsatları değerlendiremiyorum...
Neden hiçbirşeyin hakkını veremiyorum...
İnsanlar azdan çok yaparken ben elimdeki çoku ziyan ediyorum Çarçur ediyorum...
Neden yaptığım şeyin hakkını veremiyorum...?
neden iyi olamıyorum, iyisi olamıyorum...?
Reis esra erööl demek kaos sever insan demek kendimden biliyorum.
Konu sahibi boşver okuma esra erööl daha güzel bende izliyom, Bu arada narguzelin bebesinin babası belli oldu mu
Bence ana problem ertelemek ve üşenmek
bunu değiştirmek için hiç ugrastiniz mi?
yani bana hepsinin temelinde bu var diyemesek de büyük katkısı var gibi geldi
Fark etmek bence en önemli adım.
fark ettiginize göre birşeyleri değiştirebilirsiniz
Sunu yapmak istiyorum dediğiniz şeyi hemen kalkıp o an yapmalısınız
ayri olarak da belki psikolojik olarak kendinizi iyi ve güzel şeylere layık görmüyor olabilirsiniz
Bilincaltiniz sizi sabote ediyor olabilir
O biraz zor belli olur narguzelde bilmio kim olduğunuReis esra erööl demek kaos sever insan demek kendimden biliyorum.
Konu sahibi boşver okuma esra erööl daha güzel bende izliyom, Bu arada narguzelin bebesinin babası belli oldu mu
Tükenmişlik sendromu böyle bir şey miydi ya?O da bir dönem oluyor galiba ama sizin tüm hayatınız böyle geçmiş. Olsun hiçbir şey için geç değil farkedip buraya kadar yazdığınıza göre siz de artık değişmek istiyorsunuz demekki.
Kendinizi seviyor musunuz? Beğeniyor musunuz? Çocukken okuldayken dışlanmış mıydınız? Arkadaş çevreniz olmadı mı hiç beraber gezip tozacağınız?
Kitap okuma konusunda ben de bir ara alışkanlığımı kaybetmiştim ama çizgi roman ya da fantastik, gerilim, polisiye romanlarla geri kazandım. Siz de önce böyle merak cezbedici türlere yönelin göreceksiniz kitap okumak Esra Erol izlemekle kıyaslanamayacak bile.
Hakkını veremeyip rezil olduğunuz bölümü merak ettim mümkünse söyler misiniz? Çok tatlısınız bu arada en azından kendi adınıza endişeleniyorsunuz ve bu değiştirmeye çalışacağınız anlamına geliyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?