Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bir kac gelinbasi modeli....

sevimli olunacak tabiki değişik ne yapılabilir saçımızı mı kazıtalım

ben açık bırakıcam düğünümde saçlarımı ya dalgalı ya da dümdüz olucak sade olsun:D

14.jpg

Son düzenleme:
ne güzel bir paylaşım olmuş, ellerine, emeğine sağlık.
benim düğünüm olmayacak ama bir ay sonra nikahım var. nişanımda saçım ve makyajım çok kötü olduğu için bir telaşa düştüm ben de. beğendiğim modeller var ama gelinliğimle nasıl durur, duvak nasıl takılacak vs. bir sürü şey var kafamda. ne yapacağım bilmiyorum. umarım güzel olur :)

ne güzel bir paylaşım olmuş, ellerine, emeğine sağlık.
benim düğünüm olmayacak ama bir ay sonra nikahım var. nişanımda saçım ve makyajım çok kötü olduğu için bir telaşa düştüm ben de. beğendiğim modeller var ama gelinliğimle nasıl durur, duvak nasıl takılacak vs. bir sürü şey var kafamda. ne yapacağım bilmiyorum. umarım güzel olur :)

sen begendigin modelleri kuaförüne göster
nikahin nerde nasil olucagini tarif et
gelinligini tarif et
o sana yol gösterir elbet....
prova sart degil ama ben önceden git görüs derim
isteklerini konus kuaförünle

nikah istanbulda, ben eskişehire gideceğim, bir iki gün içinde. bu arada zaman bulabilirsem uğrayayım, bence de iyi olur. dün 'dört düğün bir balayı'nı izledim. ondan sonra telaşa düştüm, pek beğenmedim saçları. ben her gelin güzel olur sanıyordum :)

son eklediklerin de güzelmiş. ben de dün gittin kuaförümle konuştum, içime de sindi. ellerine sağlık tekrar.

Çok beğendiğim modeller var aldım bir kaç tane fikir olsun diye
paylaşım için teşekkürler

bi cok resmi kaydettim cok güzel modeller var burada... özellikle 3. sayfadaki sarisin geline bayildim.. sanirim bende sari yapcam saclarimi dügünümde, bende kabarik bi topuz istiyorum... :))

benmde istediğim öle topuz falan değil uzun dalgalı saçlar ve taç bu tarzı çok seviyorum :)

Back