Bir istifa hikayesi...

Benim alın terimle gözyaşım o kadar çok karıştı ki.. :) ama çok haklısınız. Ben de şikayetçiyim duygusal olmamdan ama bu huyumdan vazgecemiyorum. Hepsi birer deneyim. :)

Benim alın terimle gözyaşım o kadar çok karıştı ki.. :) ama çok haklısınız. Ben de şikayetçiyim duygusal olmamdan ama bu huyumdan vazgecemiyorum. Hepsi birer deneyim. :)
Ben kimseyi rahatsiz etmem ama işi yapmazsa ezerim...kimse de umrumda değil.Ekmeğinin derdinde olani ise çok.korurum....herkes hak bilmez madanno...ben olsam bir bozardim.ki.hepsini...

Biz de kimsenin kölesi degiliz. Is kanununa gore isveren ya da vekili iscinin kisilik haklarini korumak zorunda.
Herkesin gorev tanimi belli olmali. Kurumsal firmalarin onunden gecerken hasedimden catliyorum. Nasil medeni insanlar, guzel bakimli , nezih calisma ortami. Sicacik.
Biz ise kucucuk ufo yu taktik diye kiyamet kopuyor adamin altinda trilyonluk araba
Alnimizin terinin karsiligini versinler de gozyasimiz karismasin
Aglayan degil aglatan suçlu
Kadinin insanin hicbir degerinin olmadigi b.ktan bir ortadogu ulkesiyiz.
Valla erkek olsaydim kaynakci olurdum hem de gaz alti

Hislerime tercumansin daha da söylenecek birşey yok..

Derdimiz bu kadar güzel anlatılamazdı. Ağzına sağlık..

Kurumsal bir firmadayim.Hiç de sandiginiz gibi değil ortam...Pekçoğunda değil...ama evet ufo takildi diye de.kimse bir şey demez...

Boşver onlar seni kaybetmişler böyle gelmiş böyle giderler kardeşimde devlette girmeden çok düşük ücrete tüm işleri yapıyordu hatta çok yüksek maaşlı birinin işini de hep korkarım böyle küçük çaplı yerlerden kurumsal şirketlerde de var mobbing ama bu tip yerde çok daha fazla bunlar yeni eleman alıp çalıştırıp bezdiriyor böyle gelmiş böyle gider sana deneyim olmuş

Aynen canım çok güzel bir deneyim oldu, belli kazanimlar edindim. Bir daha tekrar dusmemem gereken hatalar vs. Her kapanan kapı bir diğerini açıyor işte. İnşallah hayırlı kapılar açılır

hakkında hayırlısı olsun. ne yazık ki maaşını verince köle aldıklarını sanıyor böyle zihniyetler. inşallah yeni bir iş bulursun (buluruz) tüm işsizler olarak
Maaş olayına gelince. Mühendis olduğum için oradaki diğer çalışanlardan bir tık yukarda maaşla başladım. Bu bile gözlerine batmıştır. Kendimi külkedisi gibi hissederdim bazen hiç unutmam inşallah hepimiz çok güzel işler buluruz mutlu oluruz :)

inşallah canım. eminim sen o maaşı hak ederek almıştırsın hak etmesen bu kadar dayanmazdın mobing e ama işte batmış birilerine

inşallah canım. eminim sen o maaşı hak ederek almıştırsın hak etmesen bu kadar dayanmazdın mobing e ama işte batmış birilerine
Bak hiç unutmam bu olay daha yeni oldu. Dört molasi için zil çaldı çay geldi. Soğuk olduğu için herkes içerde kimse çıkmadı dışarı. O ara da ben bir karışım yapıyorum patronun recetesini verdiği kendi de orda. Herkes oturdu. Cayini içiyor. Ben o karışımı yaparım içerim diye düşündüm. Ya da yaparken içerim. O ara da birkaç eleman geldi disardan bir makinede sorun vardı. patron dedi ki bu elemanlara çay verelim. Tepsideki çayı gördü o çay kimin. İşte arkadaş dedi Madonna'nin. Ben birşey söylemedim çünkü artık o adamla konuşmak istemiyordum. Bana sormadan Madonna bugün çay icmeyecek çayı işçiye verelim demez mi. Birşey demedim sinirden gülmeye başladım. Muhatap bile olmadım çünkü istifa etmeye karar vermiştim hemen hemen. Bu sadece küçük bir ornek. Bunun gibi çok olay yaşadım.

yok artık ya çay bu içtiğiniz çaya da karışıyorlarsa yuh diyorum öyle şirkete yeni girecek elemanlara acıyorum

yok artık ya çay bu içtiğiniz çaya da karışıyorlarsa yuh diyorum öyle şirkete yeni girecek elemanlara acıyorum
Aslında suç bende. aman saygısızlık olmasın, aman su bu derken taviz verdim kendimden. Bir daha da kendimden asla taviz vermem. Ben de aciyorum canım. Bir an önce 21 Aralık gelsin diye bekliyorum.

Şans işi mi torpil işimi bilmem ama ben de buna benzer olaylar yaşadım.
Aile şirketi zordur muhakkak akrabaları tanıdıkları olur onlardan taraf olurlar.
Siz iyi dayanmıssınız.
Ben de üretim yapan bir firma herşey kuralına uygun gibi görünüyor ama sözde maaşa gelince 1000 tl gibi komik rakam veriyorlar.
Üstüne de sigorta var daha ne istiyorsunuz diyorlar.

Aslında suç bende. aman saygısızlık olmasın, aman su bu derken taviz verdim kendimden. Bir daha da kendimden asla taviz vermem. Ben de aciyorum canım. Bir an önce 21 Aralık gelsin diye bekliyorum.
Genelde öyle oluyor canım aman büyüğümüz aman patron vs diye. Lise sonda staj yaparken diğer stajyer arkadaş orada başka bir kısmın şefinin kızıydı. Hanımefendi sisteme evrak arşivleme yapamiyordu. Ama ona rağmen havasindan gecilmezdi. ben başka odada çalışırken kalin dosyaları taratip programda arsivlerken bize iş veren çalışanlardan biri cama tıklayıp başka birine evragi benimle yolluyordu. O kızda o abla ile muhabbet ediyor oluyordu o an

Ben anlamıyorum şuan çoğu arkadaşıma bakıyorum mezun olan çok iyi kurumsal yerlerde çalışıyorlar. Benimki onlarin yanında o kadar küçük ve gelecek vaad etmeyen bir yer ki. Üstüne bir de bu problemler. İyi dayanmisim dediğiniz gibi.

1000 TL nedir ya. İyice emek sömürüsüne döndü bu iş.

Ahah benden önce çalışan kizla benim olayıma dönmüş olay. Keşke bu kadar durmasaydim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…