- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.139
- 248
- 31
- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
Ben de kimya muhendisiyim bu arada :) aynı şekilde bir çalışma geldi firmaya basit bir çalışma aslında, ben patrona fikrimi söyledim. Bana verdiği tepki su oldu, çok biliyorsan sen yap. Suna bak iki gün olmuş kendini beğenmiş vs dedi resmen kovdu beni odadan. Ne kadar aglamistim... Daha nicelerini yaşadım iyi durmusum orda ya :) anlattığıniz bayana çok sevindim inşallah hepimize güzel kapilar açılır iyi insanlarla karşılaşırız :)Malesef aile firmaları yeniliğe açık değil ve yeni beyinleri küçümsüyor. Bende öyle bir işyerinde çalıştım malesef ki. Daha iyiyi kimse hazmedemiyor. Bahsettiğin olayın bir benzerini bende gördüm. Lab. ARGE personeli alindi kimya muhendisiydi ilk iş deneyimiydi. Bayan sürekli kendini yenilemeye devam ediyordu aynı zamanda eğitim vs. Kendisinin fikirlerine önem verilmedi ve yaptığı işler beğenilmedi ve işten çıkartıldı. Büyük hayal kırıklığı yaşadı . Üstünden 3-4ay gibi bir zamana geçti. Buyuksehirlerin birinde yaşıyorum ve o bizim fabrikadakilerin beğenmediği arkasından atıp tuttuğu kız çok köklü ve büyük bir firmada ise başladı. Onu beğenmeyenleri o firmaya göndersem asla ise giremezlerdi. Sanırım 1 yılı geçti bayan smdi çok mutlu hergun bir projede eğitimde ve en azından seviliyor. Bu böyledir ego tatminleri yüzünden kimlerin kalbi kırılıyor ah bilseniz.