Bir ısparta meselesi

Bizim mahallede yedisehitler.her yere yakin tavsiye ediyorum bende M Melek_melek11 :))

Ben ıspartalıyım yaşam şartları gayet iyidir çarşı pazar uygun fiyatlıdır gezilecek pek bir yer yok ama çok sıkıcı bir yer değildir Eğirdir gölü var canınız deniz görmek isterse gölle idare edersiniz antalyaya yakın kiralar 3+1 evler örneğin 700 800 e bulursunuz kışın soğuk olur ama doğudan gelen birini etkilemez maddi olarak zorlayacak bir yer değil kira hariç birde ev sahibi olmak isterseniz ev fiyatları uçuk

Çok güzeldir kesinlikle. Antalya’ya yakın olduğu için meyve ve sebze fiyatları uygundur. Gölcük ve Eğirdir gölü var tam gezilecek ve piknik yapılacak yerler. Ayrıca yapıyorsanız kış sporları için hemen dibinizde Davraz kayak merkezi var. Yaşama şansım olsa ben de kesinlikle Isparta’da yaşamayı seçerdim çok şanslısınız.

İşte bizde sıkıntılıyız hastane bir tane mesela devlette,özel hastane bile öyle az ki sıkılsan gidecek yer yok bizim memlekette, ne bir canın istese taze balık yiyebilirsin ne sebze ama doğup büyüdüğüm yer seviyorum memleketimi insanları sıcak kışlar soğuktur ama memleketin işte imkanlar kısıtlı da olsa 30 sene yaşamışım,ama ıspartaya sizlerde anlatınca çok içim ısındı hani tayincide değiliz yani gitsem oralı olacağım hep o yüzden didikliyorum biraz:) ısparta gibi bir yere de hiç hayır diyesim gelmiyor gitmek istiyorum inşallah bakalım nasip ne ise o olsun inşallah

Yaa o kadar heveslendim ki sormayın hep internetten baktım buralara çok hoşuma gitti zaten taze meyve sebzeye hasretiz yedikçe yeriz heralde oralar da taze meyvecikleri :) Rabbim nasip ederse gitmek artık kararım

Bizim mahallede yedisehitler.her yere yakin tavsiye ediyorum bende M Melek_melek11 :))
Eğer işi kabul ederse eşim ilk o gidecek ben araştırıyorum ki yer mekan tavsiyesi yapayım yedişehitleri değerlendireceğim ilk işim eşimi oraya göndermek olur valla her yere de yakınmış daha ne olsun :)

Çarşıları falan nasıldır acaba avm vs. Var mıdır bulunacağım muhite böyle şeyler yakın olsa benim için çok iyi olur sosyallik açısından çünkü ailelerden de uzak olacağız en azından çocuklarla şöyle bir vakit geçirelim diyeceğimiz yerler olsa süper olur

Eğer işi kabul ederse eşim ilk o gidecek ben araştırıyorum ki yer mekan tavsiyesi yapayım yedişehitleri değerlendireceğim ilk işim eşimi oraya göndermek olur valla her yere de yakınmış daha ne olsun :)
Cuma pazarı kurulur her hafta bu mahalleye.Aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.Sebzeyi meyveyi kendiniz seçip alabiliyorsunuz.Ohh miss gibi.Mayıs ayında giderseniz görürsünüz.Sabah şafakla beraber şehire girişte gül kokusunu hissediyorsunuz.Gül zamanı geçene kadar bu böyle.Elma,kiraz,şeftali gibi birçok meyve yetiştiriliyor bu ilde.Halkı çalışkan.

Çarşı, avm, hastane özel veya devlet bunlar nasıldır ısparta da acaba çok kısıtlı mı alternatifler var mıdır acaba?

2 tane avm var biri şehir merkezine uzak zaten dükkanları falan boş çoğu tutulmamış bile ama çocuklar için oyun alanları falan var diğeride merkezde nerde oturursanız oturun kolay ulaşırsınız heryer birbirine yakın avm ler küçük çoğu markanın mağazaları yok ama çocukları eğlendirmek için yeterli. Yaz geliyor piknik alanları var 2 tane büyük çocuk parklarıda var hatta bu yıl yenilendi çok güzel oldu siz oturup pikniğinizi yaparken çocuklarınızda parkta eğlenir

Isparta aile için ideal şehir; hastanesi,avm sipostanesi,mesireliği, Üniversitesi, kayak merkezi, gölü, çevre şehirleri, bağı bahçesi, meyvesi sebzesi, eti balığı aklınıza gelecek her şeyi boldur. Havası güzeldir, yazın yakmaz kışın idare edersiniz. Her bütçeye her ebada ev var. Okulları iyidir, insanı okumuştur. Hem Ege hem Akdenizdir. Seversiniz bence. Arabasız bile rahat yaşanır, uzak mesafesi yok şehir içinde. Çevre ilçeleri de iyidir.

Çarşı, avm, hastane özel veya devlet bunlar nasıldır ısparta da acaba çok kısıtlı mı alternatifler var mıdır acaba?
Hastane,okul,Avm,kültür merkezleri yönünden hiçbir yoksunluk yaşamazsınız. Hepside en güzelinden mevcut.

Dediğiniz gibi bende bu yönlerini çok beğendim, herkes çok olumlu hep güzel yönlerini söylüyor nasip inşallah Rabbim hayırlısını versin gidersek eğer yok demeyeceğim bende nasipse istiyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…