ashmez sen demı ıssızsın canım ben suan daha tam kavrayamadım yavas yavas koyacak bana...Geçmiş olsun canım ben de 2 aydır işsizim, kriz herkesi vurdu, vurmayanlar da krizi bahane olarak kullanıyor. Umarım en kısa zamanda iş buluruz....
amın canım ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederımallah sonumuzu hayır etsin, daha kaçımız işsiz kalacak acaba bu krizde, kısa sürede daha güzel bir iş bulman dileğiyle...
haklsısın gelıncık bende ole dusunuyorum zaten ısten cıkmak degıl sebeplerı uzuyor benı ya ınan hakkını vermek az bıle kalır ya o kadar yanıcanım dert etme allah bi kapıyı kapatır diğerini açar..rızkı veren odur çünkü..senin vicdanın rahat nasıl olsa sen aldığın paranın hakkını verdin sonuna kadar..malum kötü bi dönemdeyiz ve hepimiz çalıştığımız yerde tehlikedeyiz..
evet canım hayat bole dımı... yasayarak öğrenme bu olsa gerek...canım çok üzüldüm, hayırlısı olurmuş herzaman. ne yapalım hayat böyle.
umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulabilirsin..
Üzülme güzelim allah bir kapiyi kapattir digerini acar insallah...:teselli:
12 yasindan itibaren calisan biri olarak sunu anladim...hic kimsenin isinde kendi isinmis gibi calismayacaksin...bensiz burasi dönmez diye düsünmeyeceksin...inanki kimse sana madalyon takmiyor...kimse yaptiklarinin fazlasini görmüyor...o yüzden isini yapacaksin sadece ne fazla ne eksik ...bu kadar....
Allah razı olsun canımhayırlısı canım üzülme :teselli:
ALLAH bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar
saol canım evet krız... bızımkılerın bahanesı de bu... kriz olmasa kasımın ustunde gozum var dıye cıkaracakalrdı sanırımallah yrdımcınız olsun
kriz hepimizi vurdu
hatta deldi geçti senağlama
evet tatlım ben de bı hıkmet vardır dıyorum daha dun ogrendım dun cok kotuydum ama bugun bıraz toparlanmaya basladımcanım...
rabbim hakkında hayırlısı olsun vardır bi hikmet....
krizi bahane gösterip daha ucuz maaşlarla insanları çalıştırmak için işten çıkarıyolar vicdansızlar....
üzülme....
rabbim bi kapı açar inşallah.....
ne kadar acı degıl mı benım kıde buna benzer bır olay patronu gaza getırme arkadan benım adıma yalanlar soyleme... ufff içim sadece bu yuzden acıyo... eden buluyor ama bılıyorum sımdı olmasa da kı ıstmeme ama Allah gösterıyor ters geldıklerını fesat dusunenlerınhayatın her anında var o haksızlık. her aldığımız nefeste , her attığımız adım da ... Allaha havale et. yıllar önce bekarken çalıştığım iş yeri benden önce çalışan kızın isteği üzerine beni işten çıkardı. patron aldı karşısına seninle devam edemeyecez dedi nedenini sordum cevaplayamadı ama ben biliyordum. ve döndüm patronuma "sen diğer elemanının lafına bakıp benim ekmeğimle oynadın ya Allah ta senin ve o kızın ekmeğini elinizden alsın" dedim ve çıktım. üzerinden 6 yıl geçti ve haberini aldım. .....şirket batmış. üzüldüm tabi ama bi yerde de çok sevindim. Rabbim kimsenin hakkını yerde bırakmıyor. dilerim senin ekmeğinden olmana sebep olanlar da hak ettiklerini bulur... yıllar öncesi canlandı gözümde ...
cok saol songul ınanın rahatladım yazılarınızı okuyonca bu nasıl bır seydır degıl mı senı tanıyan kotuluk gelmeyecegını bılen ınsanlar sırt cevırıyor da burda bırbırını tanımayan herkes destek cıkıyor ınsanlık var ısteinanın hergün işten çıkarıldım diye duymak,
artık o kadar fazla üzmeye başladı ki bizi...
ne olacak böyle,Allah sonumuzu hayır eder inşallah...
Allah bir kapıyı kapatır,diğerini açar..
ama konu haksızlık olunca,inanın
insanlar yaptığıyla er geç hesaplaşıyor...
hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım...
sevgiler...
ınsallah cıkmazsın canım ozel sektor zor ıste zorallah yardımcın olsun cnm inşallah bir an önce iş bulursun.allaha şükürler olsun bizim firmada işçi çıkarma gibi bir durum olmadı sadece zam alamadık ama buna da şükür
ınsallah arkadasım ınsallah Rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah cumlemız ıcınçok zor
kriz herkes vurdu allah yardimciniz olsun :-((
çok uzuldum gerçekten
guçlu olun, baska yerde bir is bulacaksinizdir insallah
saol canım ya Allah guzel dusunenlere guzellıkler nasıp etsınAllah daha güzel fırsatlar çıkarsın karşınıza... a.s
canım çok üzüldüm.umarım kısa zaman içinde yeni ve güzel bi iş bulursun
Üzülme güzelim allah bir kapiyi kapattir digerini acar insallah...:teselli:
12 yasindan itibaren calisan biri olarak sunu anladim...hic kimsenin isinde kendi isinmis gibi calismayacaksin...bensiz burasi dönmez diye düsünmeyeceksin...inanki kimse sana madalyon takmiyor...kimse yaptiklarinin fazlasini görmüyor...o yüzden isini yapacaksin sadece ne fazla ne eksik ...bu kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?