Geçmiş olsun canım ben de 2 aydır işsizim, kriz herkesi vurdu, vurmayanlar da krizi bahane olarak kullanıyor. Umarım en kısa zamanda iş buluruz....
ashmez sen demı ıssızsın canım ben suan daha tam kavrayamadım yavas yavas koyacak bana...
allah sonumuzu hayır etsin, daha kaçımız işsiz kalacak acaba bu krizde, kısa sürede daha güzel bir iş bulman dileğiyle...
amın canım ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım
canım dert etme allah bi kapıyı kapatır diğerini açar..rızkı veren odur çünkü..senin vicdanın rahat nasıl olsa sen aldığın paranın hakkını verdin sonuna kadar..malum kötü bi dönemdeyiz ve hepimiz çalıştığımız yerde tehlikedeyiz..
haklsısın gelıncık bende ole dusunuyorum zaten ısten cıkmak degıl sebeplerı uzuyor benı ya ınan hakkını vermek az bıle kalır ya o kadar yanı
canım çok üzüldüm, hayırlısı olurmuş herzaman. ne yapalım hayat böyle.
umarım en kısa zamanda istediğin gibi bir iş bulabilirsin..
evet canım hayat bole dımı... yasayarak öğrenme bu olsa gerek...
Üzülme güzelim allah bir kapiyi kapattir digerini acar insallah...:teselli:
12 yasindan itibaren calisan biri olarak sunu anladim...hic kimsenin isinde kendi isinmis gibi calismayacaksin...bensiz burasi dönmez diye düsünmeyeceksin...inanki kimse sana madalyon takmiyor...kimse yaptiklarinin fazlasini görmüyor...o yüzden isini yapacaksin sadece ne fazla ne eksik ...bu kadar....
eve bıle ıs yerı sıstemımı kurdum dosyaları ordan yaptım zaman zaman ama aynen dedıgın gıbı bırak madalyayı gormeyı kapıyı gordum
hayırlısı canım üzülme :teselli:
ALLAH bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar
Allah razı olsun canım
allah yrdımcınız olsun
kriz hepimizi vurdu
hatta deldi geçti senağlama
saol canım evet krız... bızımkılerın bahanesı de bu... kriz olmasa kasımın ustunde gozum var dıye cıkaracakalrdı sanırım
canım...
rabbim hakkında hayırlısı olsun vardır bi hikmet....
krizi bahane gösterip daha ucuz maaşlarla insanları çalıştırmak için işten çıkarıyolar vicdansızlar....
üzülme....
rabbim bi kapı açar inşallah.....
evet tatlım ben de bı hıkmet vardır dıyorum daha dun ogrendım dun cok kotuydum ama bugun bıraz toparlanmaya basladım
hayatın her anında var o haksızlık. her aldığımız nefeste , her attığımız adım da ... Allaha havale et. yıllar önce bekarken çalıştığım iş yeri benden önce çalışan kızın isteği üzerine beni işten çıkardı. patron aldı karşısına seninle devam edemeyecez dedi nedenini sordum cevaplayamadı ama ben biliyordum. ve döndüm patronuma "sen diğer elemanının lafına bakıp benim ekmeğimle oynadın ya Allah ta senin ve o kızın ekmeğini elinizden alsın" dedim ve çıktım. üzerinden 6 yıl geçti ve haberini aldım. .....şirket batmış. üzüldüm tabi ama bi yerde de çok sevindim. Rabbim kimsenin hakkını yerde bırakmıyor. dilerim senin ekmeğinden olmana sebep olanlar da hak ettiklerini bulur... yıllar öncesi canlandı gözümde ...
ne kadar acı degıl mı benım kıde buna benzer bır olay patronu gaza getırme arkadan benım adıma yalanlar soyleme... ufff içim sadece bu yuzden acıyo... eden buluyor ama bılıyorum sımdı olmasa da kı ıstmeme ama Allah gösterıyor ters geldıklerını fesat dusunenlerın
inanın hergün işten çıkarıldım diye duymak,
artık o kadar fazla üzmeye başladı ki bizi...
ne olacak böyle,Allah sonumuzu hayır eder inşallah...
Allah bir kapıyı kapatır,diğerini açar..
ama konu haksızlık olunca,inanın
insanlar yaptığıyla er geç hesaplaşıyor...
hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım...
sevgiler...
cok saol songul ınanın rahatladım yazılarınızı okuyonca bu nasıl bır seydır degıl mı senı tanıyan kotuluk gelmeyecegını bılen ınsanlar sırt cevırıyor da burda bırbırını tanımayan herkes destek cıkıyor ınsanlık var ıste
allah yardımcın olsun cnm inşallah bir an önce iş bulursun.allaha şükürler olsun bizim firmada işçi çıkarma gibi bir durum olmadı sadece zam alamadık ama buna da şükür
ınsallah cıkmazsın canım ozel sektor zor ıste zor
çok zor
kriz herkes vurdu allah yardimciniz olsun :-((
çok uzuldum gerçekten
guçlu olun, baska yerde bir is bulacaksinizdir insallah
ınsallah arkadasım ınsallah Rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah cumlemız ıcın
Allah daha güzel fırsatlar çıkarsın karşınıza... a.s
saol canım ya Allah guzel dusunenlere guzellıkler nasıp etsın
canım çok üzüldüm.umarım kısa zaman içinde yeni ve güzel bi iş bulursun
ınsallah nursunaz yureklendırdınız benı hayat devam edıyor dımı
uzuldugum nokta ne bılıyormusunuz işyerı duzenının olmaması soylekı işin acı yanı ben suan hala işyerındeyım son ıkı gunum ve dakıkalar gecmek bılmıyorum nısanlıyım suan ısten cıkarmanın adı bıle gecmedıgı ıcın pazar gunu ceyız alısverısı ıcın 500 tl borca gırdım ısıme guvendım ve dun bana ısıme son verdklerını soyledıler dusunebılıyormusun sadece 3 gun sure...ben evlı de olablırdım esımın ısı olmayalıbır cocukarımı ben gecındırıyo da olabılırdım iş bulmak ıcın bır fırsatım bıle olmadı yanı ne kadar acı degıl mı... ama kul dusunmezse Rabbım dusunur ne dıyım kı
ısın kotusu sevgılı ıs arkadaslarım bıkac kısı bana dakıkaları bıle zehır edıyorlar hala... sela yok cevap yok garıp... zaten sebep de bellı ıste... Kımsenın yanına kalmazkı krıs dolaysıyla uc kısnın bırden ısne son verılecegını bunlardan brının de ben oldugumu soyledıklerın de cok uzulememstım durum malum cunku ama sonra bır baktım kı tek gıden benım kışiselmıs yanı... en cok uzuldugum nokta da bu neden olur kımsenın tavuguna kıst demezsın kendı ısın gıbı sahıplenıp abartarak yaparsın ama ödülü bu ıste...
cuma bır an evvel gelsın ıstıyorum neden bekledıgımı de bılmıyorum azlında hemen gıtmek ıstıyorum o kadar safım kı elımde tane ıs bırakmadım kı benden sonra yapcak ınsana gunah olur dıye hala bu kadar ıyı nıyet pes dogrusu...
hukukı hakkım var mı onuda bılmıyorum 8 aydır calısyrdum
ole ıste sanırım cumadan sonra toparlanırım ama sımdılık boleyım senağlama