• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İş Derdi

Yetistirme ya nie kendni okadar yoruyosun zatn yetistiremedini gorurlerse sana fazla yuklenmezler ama sen yok kahvaltiya gitmiyim erken gideyim gec cikayim isler yetissin dersen sanaa daha cok yuklenirler.

bence yapabildiğini yap. işler aksarsa zaten göze çarpar ve durumunu açıklarsın.

buna da katılıyorum. mesai saatlerine uy.

asgari alıyomuşsun.

işten çıakrsan okulu okumak için maddi imkanın var mı?

Hmm, vallahi kamu kurumu falan deyince ben de 8-5 , 2500 maaş,haftasonu tatil falan sandım. Asgari ücret zaten garsonluk yaparak da kazanılır ya.

Zaten bundan sonra erken gelmemi gec cikmami gerektirecek bir durum kalmayacsk cunku isler anlik halledilmesi gereken isler olacak

Isten ayrilirsam okulu okuyacak maddi imkanim yok

Cok fazla cade restorant yada benzeri is istihdaminin oldugu bir sehirde degilim

İş bulmuşsun zır zır ediyorsun
O zaman çık kardeşim yerine gelecek binlerce işsiz üni mezunu var
O da biri aracılığıyla girmişsin zaten biri acıdı koyduda falan diyip durma
Ya sev çalış yada terket:KK11:

Merhaba arkadaşım, normalde "sukret cnm yiaaa, daha kötüsü de olablrdi" temalı konuşmalar yapmam. Ama işsizliğin ne demek olduğunu da çok iyi bilirim. Anlatmama gerek yok sen de yasadin ve ne lanet bir olay olduğunu bilirsin. Şimdi diyorum ki keşke bir işim olsa hele ki kamu kuruluşunda da ben senden daha fazla calissam , cidden sorun olmazdı. Ha tabii ki hakkin yeniyor buna katılıyorum ama diğer alternatif daha kotu. Sozlesmelisin de göze batarsan belki allem edip kullem edip bir şekilde işini kaybetmene sebep olabilirler. Gözünü Seveyim sakin ol.

İş yükü dengesizliği olmayan hicbir kurum görmedim zaten, herkes çok çalıştıgindan diğerlerinin yattığından bahseder. Haklisindir olabilir yani. Ama belki de yenisin diye bu kadar üstüne geliyorlar. Ezik insanlar işte, naparsin. Zamanı gelince itiraz edersin ama şimdi büyük çıkışlar yapmamani öneririm.
Yorumunuzu okuyunca her satirinda beni gercekten anladiginizi dusundum

Is sıkıntısını cok fazla yasadim suan yaptigim sey bazen simariklik gibi geliyor maddi sıkıntıları en dibine kadar yasadim maddi sıkintılar yuzunden manevi olarakta sarsildim

Bazen dua ediyorum Allahim guc ver su isin ustesinden geleyimde kimseyle bu is icin muhattap olmayayim diye bazende gozum korkuyor nasil ustesinden gelirim diyorum

Ben kimsenin yattigini dusunmuyorum her isin kendince zorlugu var ama benden rahat is sartlarina sahip olan kisiletin her yanimdan gecisinde isin kolay rahat demelerinden biktim benim ogle aram bile yok hic yoksa gunde kendilerine kalan 2 saat zamanlari var benim 20 dk is yapmadan oturmam mucize gibi

Allah tez zamanda sizin karsinizada hayirli bir is cikarin iyi insanlara denk getirsin insallah

İş bulmuşsun zır zır ediyorsun
O zaman çık kardeşim yerine gelecek binlerce işsiz üni mezunu var
O da biri aracılığıyla girmişsin zaten biri acıdı koyduda falan diyip durma
Ya sev çalış yada terket:KK11:

Sizin taburinizle ben calistigim icin zırlamiyorum her gecen gun bana ait olnayan bir isin ustume yıgılmadindan veryansin ediyorum ahtapot degilim iki elim var

Zaten bundan sonra erken gelmemi gec cikmami gerektirecek bir durum kalmayacsk cunku isler anlik halledilmesi gereken isler olacak

Isten ayrilirsam okulu okuyacak maddi imkanim yok

Cok fazla cade restorant yada benzeri is istihdaminin oldugu bir sehirde degilim

işten ayrılırsan okuyacak maddi imkanın yoksa işten çıkman neye hizmet edicek ki, bi faydası yok.

bence sen çalış mesai saatlerine uyarak. eğer iş aksarsa ben demiştim dersin.

işten ayrılırsan okuyacak maddi imkanın yoksa işten çıkman neye hizmet edicek ki, bi faydası yok.

bence sen çalış mesai saatlerine uyarak. eğer iş aksarsa ben demiştim dersin.
Elimden geleni yapmaya karar verdim suanki maddi durum icinde isten ayrilmak bi cılgınlık gibi geliyor

Bide soylenmeden yapmayi basarabilsem cok guzel olacak

Sizin taburinizle ben calistigim icin zırlamiyorum her gecen gun bana ait olnayan bir isin ustume yıgılmadindan veryansin ediyorum ahtapot degilim iki elim var
Çık kardeşim tutan mı var biri aracılığıyla Girmişsin zaten iş bekleyen binlerce genç var o da 4 senelik üni mezunları sen hala konuşuyorsun bu gün iş yok mu burada cevap yetiştirene kadar çalış :duduk:

Çık kardeşim tutan mı var biri aracılığıyla Girmişsin zaten iş bekleyen binlerce genç var o da 4 senelik üni mezunları sen hala konuşuyorsun bu gün iş yok mu burada cevap yetiştirene kadar çalış :duduk:
Herkes herseyi düşünmekte serbestte keske azıcık uslubunuza dikkat edecek karakterinkz olsaydi

Yorumunuzu okuyunca her satirinda beni gercekten anladiginizi dusundum

Is sıkıntısını cok fazla yasadim suan yaptigim sey bazen simariklik gibi geliyor maddi sıkıntıları en dibine kadar yasadim maddi sıkintılar yuzunden manevi olarakta sarsildim

Bazen dua ediyorum Allahim guc ver su isin ustesinden geleyimde kimseyle bu is icin muhattap olmayayim diye bazende gozum korkuyor nasil ustesinden gelirim diyorum

Ben kimsenin yattigini dusunmuyorum her isin kendince zorlugu var ama benden rahat is sartlarina sahip olan kisiletin her yanimdan gecisinde isin kolay rahat demelerinden biktim benim ogle aram bile yok hic yoksa gunde kendilerine kalan 2 saat zamanlari var benim 20 dk is yapmadan oturmam mucize gibi

Allah tez zamanda sizin karsinizada hayirli bir is cikarin iyi insanlara denk getirsin insallah
Anlamaz miyim, hala yaşıyorum o durumu. İyi dilekler için tesekkur ederim , inşallah. Bir sonraki yorumumda asgari ücretle alakalı bir seyker söylemiştim, hani garsonlukta bile asgari ücret var zaten , ama yine de işi bırakmayı tavsiye etmiyorum. En azından masa başı bir istir bu. Belki kadro olur ileride . sabretmeni tavsiye ediyorum. Ama okul durumu için ugrasmalisin. İzin vermeliler çünkü benim kuzenim de sözleşmeli çalışıyor ona gayet izin vermişler.

Herkes herseyi düşünmekte serbestte keske azıcık uslubunuza dikkat edecek karakterinkz olsaydi
Uslup meselesi olsa başka kelime kullanırdım hatta yazdım ama gençsin diye sildim farkındaysan biri aracılığıyla girmişsin zaten sen benim üslubuma laf söyleyene kadar....sen hala cevap verme derdindesin
Çalış bacım çalış mesai saatlerinde gezinme buralarda

Son düzenleme:
Uslup meselesi olsa başka kelime kullanırdım hatta yazdım ama gençsin diye sildim farkındaysan biri aracılığıyla girmişsin zaten sen benim üslubuma laf söyleyene kadar....sen hala cevap verme derdindesin
Çalış bacım çalış mesai saatlerinde gezinme buralarda
Iciniz rahat olsun ben mesai saatinde birakin burada gezinmeyi mecburiyet disinda elime telefon dahi almiyorum

bence işini agırdan al işe erkende gelme mesai saatlerine uy soran olursa yetiştiremiyorum dersin

Tamamini okumarim ama her verilen isi yapma bildigini belli etme savsakla yavas yap boyle baslarsan her isi sana kaptirirlar bende ilk basladigimda kaptirdilar yaptim mecburen suan kendime ait isleri yaparsam sukretsinler

Arkadaşım sen işkur personelisin sanırım. Asgari ücret ve kamu kurumu bunu gösteriyor. Sözleşmeli olduğun için oradaki memurlar seni ezmeye çalışıyor olabilir. Sonuçta onlar kalıcı, sen geçicisin.

Bana kalsa tavsiye bekliyorsan eğer, herkesle muhabbetin olsun ki senden her türlü getir götürü istemeye yüzleri tutmasın bu bir.

İkincisi olabildiğince az söylenmeye bak, bu işler böyledir. Kurumlarda ilk acemilere hele de İşkur personeline yüklenirler ilk etapta. Ama sen sürekli söylenirsen, gıcık kapıp abartabilirler. En az 3 ay sessiz kalman ve Güleryüzlü olmanı tavsiye ederim.

Son olarak, onlar sana alıştıkça, sen de işe alıştıkça olumlu biri olursan hem yükün azalır hem de seni sevdikçe senden alma yoluna giderler. İş tanımı vs diye tutturma.

Kurumlar da herkes benim işim çok diye tutturur. Sana yansıtmazlar yenisin ama biraz sessiz ve dikkatli olursan, onların da birbirine iş yıkmaya çalıştığını görürsün. Güleryüz, müdürle aranı iyi tut, dişini sık, he he de geç.

Merak etme kimse de senin işten atılmana sebep olacak kadar psikopata bağlamaz. Biraz kendine güven. Neden yapamayasın ki? Yaparsın.

Arkadaşım sen işkur personelisin sanırım. Asgari ücret ve kamu kurumu bunu gösteriyor. Sözleşmeli olduğun için oradaki memurlar seni ezmeye çalışıyor olabilir. Sonuçta onlar kalıcı, sen geçicisin.

Bana kalsa tavsiye bekliyorsan eğer, herkesle muhabbetin olsun ki senden her türlü getir götürü istemeye yüzleri tutmasın bu bir.

İkincisi olabildiğince az söylenmeye bak, bu işler böyledir. Kurumlarda ilk acemilere hele de İşkur personeline yüklenirler ilk etapta. Ama sen sürekli söylenirsen, gıcık kapıp abartabilirler. En az 3 ay sessiz kalman ve Güleryüzlü olmanı tavsiye ederim.

Son olarak, onlar sana alıştıkça, sen de işe alıştıkça olumlu biri olursan hem yükün azalır hem de seni sevdikçe senden alma yoluna giderler. İş tanımı vs diye tutturma.

Kurumlar da herkes benim işim çok diye tutturur. Sana yansıtmazlar yenisin ama biraz sessiz ve dikkatli olursan, onların da birbirine iş yıkmaya çalıştığını görürsün. Güleryüz, müdürle aranı iyi tut, dişini sık, he he de geç.

Merak etme kimse de senin işten atılmana sebep olacak kadar psikopata bağlamaz. Biraz kendine güven. Neden yapamayasın ki? Yaparsın.
Zaten sadece is konusunda degil her konuda insanlarla arami iyi tutmaya calisiyorum ama yeni olusumdan tecrubesiz olusumdanmidir nedir anlamadim daha yeni bismillah demisken bu kacinci ait olmayan seyi yuklenisim bakalim hayirlisi insallah

ya bu ne biçim bir üslup allah aşkına.. çık demeyemi geldiniz..
onunda çıkmaya aklı yetiyor zaten kendi işinden muzdarip değil.. başkalarının işini üstüne atmalarından muzdarip..
bagıra çagıra çık çık çık demekle olmuyor. stresinizi atıyorsunuz burda sanırım..

ya bu ne biçim bir üslup allah aşkına.. çık demeyemi geldiniz..
onunda çıkmaya aklı yetiyor zaten kendi işinden muzdarip değil.. başkalarının işini üstüne atmalarından muzdarip..
bagıra çagıra çık çık çık demekle olmuyor. stresinizi atıyorsunuz burda sanırım..
Arkadaş sen anlamıyorsun beni anlamadığın şeye yorum yapma
Binlerce üni mezunu Kpss puanı olduğu halde açıktayken bu eleman bir kişi aracılığıyla işe yerleştiriliyor ve hala sıkıntılı iş yükü falan
İş yükü varsa burada yazamaz bile
O zaman işten çıkar kpss ile genç biri gelir
Yada iş kurdan eleman yollarlar

Binlerce üni mezunu Kpss puanı olduğu halde açıktayken bu eleman bir kişi aracılığıyla işe yerleştiriliyor ve hala sıkıntılı iş yükü falan
ben anladım arkadaş...
tuvalet temizletseler bile kesecek sesini oturacak diyosunn ...

O zaman her calisan sirf bu issizlikte is buluyor diye vocdansizca is yuklense dahi hayir demesinler yapsinlar

Bisey diyeyim mi zaten sirf bunu yaptirdiklari icin bir kisinin isini iki kisiye yaptirip bir suru calisan ihtiyacini ortadan kaldiriyorlar

Back
X