Bir insanın başına daha ne kadar hastalık gelebilir ki?

Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda

Merhaba;

KML rahatsızlığınız ile ilgili olarak sizi hiç korkutmak isteme ama öyle doktrun dediği gibi 3 aylık kontrol ile gözetimde tutulabilecek bir rahatsızlık değil.Benim babam KML rahatsızlığına yakalandığında bize de çok erken teşhis dediler zaten hiçbir rahatsızlığı yoktu çalıştığı fabrikanın rutin kan testlerindeki anormalliği inceleyince hastalığını tespit edebildiler.Biz 8 sene mücadele ettik bu hastalıklar çok uğraştık denemediğimiz tedavi kalmadı ama malesef olmadı 8 senenin sonunda babamı kaybettik.

Demem o ki tüm saydığınız rahatsızlıkların içinde ben ce en önemli olanı KML diye düşünüyorum ve size tavsiyem başka doktorlara da bu hastalık için görünün biz çaba hemotoloji bölümünde tedavi görmüştük ve iyi bir hastane idi.

Herkese çok teşekkür ederim. Kızlarımı uyutup gelicem tek tek cevap vermeye çalışacam

Bi kahve merhaba çok geçmiş olsun kml den ötürü olmasın ağrılarınız acaba? Lösemilerde de kemik ağrısı oluyor. Benim de tavsiyem acilen iyi bir üniversite hastanesine hematolojiye başvurmanız. Tekrardan çok geçmiş olsun 3 ay beklemeyin asla derim

Çok çok gemiş olsun ancak sabredin eyyüp peygamberi düşünün..Allah sizi kızlarınıza bağışlasın.. unutmayın ki hastalıklar günahlarımıza kefarettir yani her çektiğiniz çile ahh sizden giden türlü günahlardır.. ve Rabbim çok sevdiği kullarını sınar unutmayın.. tekrar geçmiş olsun.

Bi kahve merhaba çok geçmiş olsun kml den ötürü olmasın ağrılarınız acaba? Lösemilerde de kemik ağrısı oluyor. Benim de tavsiyem acilen iyi bir üniversite hastanesine hematolojiye başvurmanız. Tekrardan çok geçmiş olsun 3 ay beklemeyin asla derim
Merhaba. İnanın bacak kemiklerimin ağrısından uyuyamadım. Uludağ üniversitesine randevu aldım az önce. Gen testleri yapmıştı hemotoloji doktor u sanırım onların negatif çıkması bu şekilde takibe yönlendirdi. Ama diğer tüm testler pozitif çıkmıştı. Periferik yayma da her seferinde sorun çıkıyordu. Akım sitrometri testi de çoğu pozitif çıktı. Elimde tüm testler ile 1 Ekim e randevu ya gidiyorum nasipse. İyi ki konu da açmışım aklımda ki sorular cevabını buldu çünkü çoğu kişi benimle aynı düşünüyormuş

Merhaba;

KML rahatsızlığınız ile ilgili olarak sizi hiç korkutmak isteme ama öyle doktrun dediği gibi 3 aylık kontrol ile gözetimde tutulabilecek bir rahatsızlık değil.Benim babam KML rahatsızlığına yakalandığında bize de çok erken teşhis dediler zaten hiçbir rahatsızlığı yoktu çalıştığı fabrikanın rutin kan testlerindeki anormalliği inceleyince hastalığını tespit edebildiler.Biz 8 sene mücadele ettik bu hastalıklar çok uğraştık denemediğimiz tedavi kalmadı ama malesef olmadı 8 senenin sonunda babamı kaybettik.

Demem o ki tüm saydığınız rahatsızlıkların içinde ben ce en önemli olanı KML diye düşünüyorum ve size tavsiyem başka doktorlara da bu hastalık için görünün biz çaba hemotoloji bölümünde tedavi görmüştük ve iyi bir hastane idi.
Başınız sağ olsun Rabbim size sabır versin. Bu süreci siz de iyi biliyorsunuz. Rutin testlerde hep wbc değerim yüksek çıkıyordu. Hatta 3 yıl önce aile hekimin bu iyi değil hemotoloji ye gidip baktır demişti. Bu kan yüksekliği hep var olan birşey. Hep antibiyotik verdiler kanında enfeksiyon var diye. Gittiğim hemotoloji doktoru tüm gen testlerini yaptı. Fish testi negatif, bel testi negatif. Periferik yayma da olgun lökosit görülüyor gözyaşı damlası var falan bunları hep yanında ki sekreter e yazdırırken duyuyorum. Mikroskop ta ne gördüğünü bilmiyorum tabi. Sonra beni onkoloji hastanesine yolladı. Bu test sadece orda yapılıyor dedi ve akım sitrometri testi yaptırdı. Orda da c5 c4 c3 başka başka testler de hep pozitif çıktı. Birisi yüzde 86 çıktı hatta kırmızı çizgi koyulmuş. Sonra kemik iliği aldı. Doktor kendi yaptı işlemi orda da artışlar çıktı ve de kemik iliği hipersellüler çıktı. Aspirasyon ile biyopsi farklıymış. O kadar çok araştırma yaptım ki anlatamam size. Artış var sadece gen testleri negatif. Kodum sağlam diyorum ben ona. Ve ben bu gece üniversite hastanesine randevu aldım 1 Ekim e. Oraya gidicem nasipse. Kemiklerim ağrıyor. Uyuyamıyorum. Uykudan kalkıyorum. Ter içinde bacaklarımın ağrısına.

benımde belım sureklı ağrırdı başımda aynı şekılde.kronkleşti.anneminde dızlerınde sureklı rahatsızlık vardı amelyat kortızon ..geçmıyodu bır turlu.getrdım hacamata ıannırmısınız kopuk çıktı amleyat yerlerınden kortızon veılen yerlerden.belınden amelıyat oldu ordan kan gelmedı.çok az geldı.kan akışı azda olsa sağlandı ve rahatladı.aynı şekılde bende oldum hacamt ve ne baş ağrısı ne bel ağrısı.ıltıhap pıs kanı ve toksınlerı atıyor hacamat.duzenlı olarak olun ve ınaşallah şifa bulursunuz.

Şuan kollarımı görmenizi çok isterdim delik deşik. Ve mor. Sürekli kan alıp kortizon vermekten. İki doktorum da birlikle hareket ediyor. Hatta benden sonra konuşmuşlar bile. Romatoloji risk diyor. Zaten anti tnf iğnesi verem yapıyormuş yan etki olarak. Hemotoloji doktorum da 20 yıl bile bu değerde kalan oluyor erken evrede senin ki hızlı mı yavaş seyirli mi görmek gerekiyor dedi. Zaten kml normal de de çok yavaş ilerlemiş. Doktorumun başını çok ağrıttım bu konuda. Ne varsa sordum. İğne için tüm sorumluluk benim imza atarım bile dedim. Meğerse iğne yi zaten imza alarak veriyorlarmış her türlü yan etkisi için. Ama benim yan etkiye kalmadan sıkıntı var. Haftaya hemotoloji randevum var. Önce onkoloji de akım sitrometri testi yapılıyor ondan sonra da periferik yayma. Bakalım ne diyecek
Allah yardımcınız olsun,en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah..bir anda geldiler inşallah bir anda da kaybolurlar..

Çok çok geçmiş olsun. 2 yıl önce bende böyle bir süreç yaşamıştım. Bende hastalığı teşhis edemediler. Araştırma hastanesinin neredeyse tüm servislerine gittim.
Allah bir an önce şifa versin.

Başınız sağ olsun Rabbim size sabır versin. Bu süreci siz de iyi biliyorsunuz. Rutin testlerde hep wbc değerim yüksek çıkıyordu. Hatta 3 yıl önce aile hekimin bu iyi değil hemotoloji ye gidip baktır demişti. Bu kan yüksekliği hep var olan birşey. Hep antibiyotik verdiler kanında enfeksiyon var diye. Gittiğim hemotoloji doktoru tüm gen testlerini yaptı. Fish testi negatif, bel testi negatif. Periferik yayma da olgun lökosit görülüyor gözyaşı damlası var falan bunları hep yanında ki sekreter e yazdırırken duyuyorum. Mikroskop ta ne gördüğünü bilmiyorum tabi. Sonra beni onkoloji hastanesine yolladı. Bu test sadece orda yapılıyor dedi ve akım sitrometri testi yaptırdı. Orda da c5 c4 c3 başka başka testler de hep pozitif çıktı. Birisi yüzde 86 çıktı hatta kırmızı çizgi koyulmuş. Sonra kemik iliği aldı. Doktor kendi yaptı işlemi orda da artışlar çıktı ve de kemik iliği hipersellüler çıktı. Aspirasyon ile biyopsi farklıymış. O kadar çok araştırma yaptım ki anlatamam size. Artış var sadece gen testleri negatif. Kodum sağlam diyorum ben ona. Ve ben bu gece üniversite hastanesine randevu aldım 1 Ekim e. Oraya gidicem nasipse. Kemiklerim ağrıyor. Uyuyamıyorum. Uykudan kalkıyorum. Ter içinde bacaklarımın ağrısına.
Babamın da fabrikadaki rutin teslerde WBC değeri yüksek çıkınca şüphelenmişlerdi zaten.Kemik ağrısı da özellikle eklem yerlerindeki ağrılar hastalığın en belirgin özellikleri.Babamın bacak ağrısından günlerce ağladığını biliyorum.Aman ne olur hiç ihmal etmeyin.İlik nakli olabileceğiniz kardeşiniz varmı? Babamlar 7 kardeşti ve hiçbirinin iliği uymamamıştı bize :)

Allahım en yakın zamanda şifa versin size de tüm hastalara da inşallah.

Allah size şifa versin, mübarek cuma gününde size çok içten dua ettim sela okunurken

Üzüldüm. Hastalıkların tedavileri birbirinin önünü kesiyor anladığım kadarıyla. Ama ben açıkçası doktorlara güvenmiyorum yerinizde olsam şehrimdeki doktorların çoğuna maddi gücüm yettiğince giderdim. Muhakkak bir çaresi vardır. Bir de alternatif tıbbı araştırmanızı öneririm. Babaannemin ömrünü yiyen iltihaplı eklem romatizması bir çayla son buldu. Doktoru, çaya devam et ama bu Önerim aramızda kalsın demiş. İsmini bilmediğiniz için paylaşıyorum.
Hangi çay acaba

çok geçmiş olsun ülkemizde rahmetli aidin salihin öğrencileri var bursa da iki tane istanbulda başka hangi illerdeler bilmiyorum şartlarınızı zorlayın onlara gidin ,sizi mutlak şifaya ulaştıracaklarından eminim.

rabbim sifa versin safii ismiyle. testere disli aslan pencesi kullanin doktora sorup ogutulmemis olanini alin. 10 gunde tesirini gosteriyor evelallah

Üzüldüm. Hastalıkların tedavileri birbirinin önünü kesiyor anladığım kadarıyla. Ama ben açıkçası doktorlara güvenmiyorum yerinizde olsam şehrimdeki doktorların çoğuna maddi gücüm yettiğince giderdim. Muhakkak bir çaresi vardır. Bir de alternatif tıbbı araştırmanızı öneririm. Babaannemin ömrünü yiyen iltihaplı eklem romatizması bir çayla son buldu. Doktoru, çaya devam et ama bu Önerim aramızda kalsın demiş. İsmini bilmediğiniz için paylaşıyorum.
çayın ismini ben de rica edebilir miyim?

Back
X