Çok geçmiş olsun ben kronik hastalıklarda tıbbın yetersiz olduğunu düşünüyorum. yaklaşık 15 sene önce hazımsızlık şişkinlik şikayetleri ile doktora gittim karaciğer enzimlerimde falan sıkıntı çıktı biyopsi yapıldı ve o zaman bana karaciğerde kalıtımsal bir hastalık olduğunu ve enzimleri düzene sokup ilerlemesini önlemek için ömür boyu kullanacağım raporlu bir ilaca başlamam gerektiğini söylediler o zamanlar 23 yaşındaydım ve ben başladım.Doktor kontrollerimi hiç aksatmadım hep profösör kontrolündeydim ve aradan geçen 15 yılda benim rahatsızlıklarım bir bir arttı safra kesesinde taş,dalakta büyüme, sarılık değerlerin yükselmesi, kan değerlerinin yükselmesi ve en son yemek borusunda varis. 3 ayda 6 ay da bir çağırıp tahlil yapıp ilaçlara devam diyip gönderiyorlardı. en son 2 ay önce eğitim araştırma hastanesinin karaciğer polikliniğine gittim. Doktor bana siroz olmuş diyince yaşadığım duyguyu anlatamam 37 yaşındayım karaciğer nakli olabilir ama şimdi değil dedi.Nasıl yani dedik eşimle madem nakil olursam iyi olacağım o zaman olayım bu sefer de nakildense kötüde olsa kendi karaciğerimin daha iyi olacağını nakil olduktan sonrada bağışıklık için ilaç kullanmam gerektiğini onunda kanser yapabileceğini söyleyince 2. şoku yaşadım ve 3 ay sonra görüşürüz diye gönderdiler beni. Bu seferde alternatif tedavileri araştırmaya başladım hemeopatiden tutun pek çok yönteme. Sonra nasip bir tanıdığım vasıtası ile yeni doktorumla tanıştım ilaçlarının hepsini bıraktım kimyasalları evimden hayatımdan çıkardım. yediğim içtiğim herşeyi değiştirdim. kan grubuma göre besleniyorum ve bazı bitkisel tedaviler uyguluyorum. Elhamdülillah çok çok iyiyim. değerlerim düzeldi ve yaşadığımı anladım. Dr Aidin Salih'in Yitik Şifa kitabını herkese tavsiye ediyorum mutlaka okuyun derim.