Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan kollarımı görmenizi çok isterdim delik deşik. Ve mor. Sürekli kan alıp kortizon vermekten. İki doktorum da birlikle hareket ediyor. Hatta benden sonra konuşmuşlar bile. Romatoloji risk diyor. Zaten anti tnf iğnesi verem yapıyormuş yan etki olarak. Hemotoloji doktorum da 20 yıl bile bu değerde kalan oluyor erken evrede senin ki hızlı mı yavaş seyirli mi görmek gerekiyor dedi. Zaten kml normal de de çok yavaş ilerlemiş. Doktorumun başını çok ağrıttım bu konuda. Ne varsa sordum. İğne için tüm sorumluluk benim imza atarım bile dedim. Meğerse iğne yi zaten imza alarak veriyorlarmış her türlü yan etkisi için. Ama benim yan etkiye kalmadan sıkıntı var. Haftaya hemotoloji randevum var. Önce onkoloji de akım sitrometri testi yapılıyor ondan sonra da periferik yayma. Bakalım ne diyecekÇok geçmis olsun. Losemiyi neden tedavi etmiyorlar. Niye sadece takip. Hematoloji ve ramotoloji doktoru konussun agrilariniz icin tedavinizi planlasinlar.
Üzüldüm. Hastalıkların tedavileri birbirinin önünü kesiyor anladığım kadarıyla. Ama ben açıkçası doktorlara güvenmiyorum yerinizde olsam şehrimdeki doktorların çoğuna maddi gücüm yettiğince giderdim. Muhakkak bir çaresi vardır. Bir de alternatif tıbbı araştırmanızı öneririm. Babaannemin ömrünü yiyen iltihaplı eklem romatizması bir çayla son buldu. Doktoru, çaya devam et ama bu Önerim aramızda kalsın demiş. İsmini bilmediğiniz için paylaşıyorum.
oncelikle gecmis olsin okadar uzuldumki as hastaligin ilk asamasindayim ve ne yazikki hastaligimi doktor doktor gezmeden vakit kaybetmeden kendim teshis ettim ve gidecegim doktra kadar arastirip surunemden teshisi aldim hic bir ilac kullanmiyorum simdilik.atak donemlwrim bazen cok kotu oluyor.ama hastalik uykudayken dayanabiliuorum.hamileik dusunuyorum umarim ahor gelmz banada.30nyasindayim bende.ve seni gibi bircok hastaligim var kronik yuksek tansiyon , beyincik sarkmasi ileri derece migren ,as, yumurtaligim teki yok tuplerim kapali dohal yolla cocugum olmuyor.tup tedavisi goruuorum gozlerim 5 derece miyop, bunlarin hicbirisi disarsab bakinca anlasilmiyor ama gel birde bana sor... rabbim dermansiz dert vermesin.herzaman kotununde kotusu var.bende cumartesi romotolojiye gidicem ilerleme varmi diye en son hadif odem vardi ne oldu bilmiuorum ama atak donemindeyim malesef kut kut ses geliyor belimden..Allah yardim etsn bize.Baskılamaya kabul etmiyor romatoloji doktoru. Kortizon alacaksın birde ağrı kesici o kadar. Spor salonuna yazıldım. Tüm yazı yüzerek geçirdim ama alevlenme döneminde hiç faydası olmuyor. Kanda romatizma değerim de yüksek çıkıyor. Düşürmek için 2 gün üst üste kortizon verdiler. Onu da iğne yapmıyor serum a kattırıyor. Böyle devam ediceksin diyor. Ne yapacağımı da şaşırdım.
Çok geçmiş olsun fmf hastası olarak şükür iyiki çıkmamış dedim o öyle bir hastalık ki atak geldiginde mesela midene geldiyse mide zarın iltihaplaniyor 40 derece ateş benim birkac yerimde nüksediyor mide kalp ciger gibi...İnanırsınız kaç doktor a gittim hep aynı şeyi söyledim kalçam çok ağrıyor benim diye. Kimsenin aklına mr çekmek gelmedi. Ben dedim düşünün. Ondan sonra da sıkıntı büyük tutulum var. Bunca zaman aklınız neredeydi? O arada da bana fmf teşhisi koydular ama fmf atağım yok. En son doktor fmf testi yaptı sen olamazsın fmf dedi değilmişim zaten. Boşuna ilaç içirdi ler bana. İltihaplı eklem romatizması hakikaten ömür yiyen cinsten. Tuttu mu fena tutuyor. Sakıncası yoksa çay İn ismini yollayabilir misiniz?