Aminn n cümlemizi içinde bizi de inşallah. Konuyu açarken uzun olur okumak zor olmasın diye yazmadım. Zaten olmuş olduğum 10 ameliyatım var bu güne kadar. Rabbim beni böyle sınıyor diyorum ama insanoğluyuz işte hastaneye gidip gelmek beni çok yıpratıyorRabbim acil şifalar versin, acılarınızı dindirsin evlatlarınızın hürmetine. Gerçekten sağlıktan daha önemli birşey olmadığını sağlığımız elden gidince fark ediyoruz. Allah beterlerinden saklasın inşallah.
Bana özelden çayın adını yazabilirmisiniz rica etsem?Üzüldüm. Hastalıkların tedavileri birbirinin önünü kesiyor anladığım kadarıyla. Ama ben açıkçası doktorlara güvenmiyorum yerinizde olsam şehrimdeki doktorların çoğuna maddi gücüm yettiğince giderdim. Muhakkak bir çaresi vardır. Bir de alternatif tıbbı araştırmanızı öneririm. Babaannemin ömrünü yiyen iltihaplı eklem romatizması bir çayla son buldu. Doktoru, çaya devam et ama bu Önerim aramızda kalsın demiş. İsmini bilmediğiniz için paylaşıyorum.
Baskılamaya kabul etmiyor romatoloji doktoru. Kortizon alacaksın birde ağrı kesici o kadar. Spor salonuna yazıldım. Tüm yazı yüzerek geçirdim ama alevlenme döneminde hiç faydası olmuyor. Kanda romatizma değerim de yüksek çıkıyor. Düşürmek için 2 gün üst üste kortizon verdiler. Onu da iğne yapmıyor serum a kattırıyor. Böyle devam ediceksin diyor. Ne yapacağımı da şaşırdım.Geçmiş olsun sanırım kan hastalığınız kml Peki ilaçlarla baskılıya bildiniz miBen de de as başlangıcı var Dr yüzme ve bazı hareketler önerdi mümkünse yüzmeyi bi deneseniz belki faydasını görürsünüz
İnanırsınız kaç doktor a gittim hep aynı şeyi söyledim kalçam çok ağrıyor benim diye. Kimsenin aklına mr çekmek gelmedi. Ben dedim düşünün. Ondan sonra da sıkıntı büyük tutulum var. Bunca zaman aklınız neredeydi? O arada da bana fmf teşhisi koydular ama fmf atağım yok. En son doktor fmf testi yaptı sen olamazsın fmf dedi değilmişim zaten. Boşuna ilaç içirdi ler bana. İltihaplı eklem romatizması hakikaten ömür yiyen cinsten. Tuttu mu fena tutuyor. Sakıncası yoksa çay İn ismini yollayabilir misiniz?Üzüldüm. Hastalıkların tedavileri birbirinin önünü kesiyor anladığım kadarıyla. Ama ben açıkçası doktorlara güvenmiyorum yerinizde olsam şehrimdeki doktorların çoğuna maddi gücüm yettiğince giderdim. Muhakkak bir çaresi vardır. Bir de alternatif tıbbı araştırmanızı öneririm. Babaannemin ömrünü yiyen iltihaplı eklem romatizması bir çayla son buldu. Doktoru, çaya devam et ama bu Önerim aramızda kalsın demiş. İsmini bilmediğiniz için paylaşıyorum.
İnşallah bu sınavları da hayırlısı ile atlatırım.Cok gecmiş olsun
Sabır sabır sabır imtihanın bu demekki Allah acil sifalar versin
İsyan etmek ne haddime. Her zaman söylüyorum insanoğluyuz biz elbette hatamız olur. Ve ben ki 10 kez zaten ameliyat olmuş biriyim. Çocuk sahibi olmak için bilr 7 sene bekledim bir kere isyan etmedim. 2 tane kızım var şükür. Hacamat ı eşimin fizik tedavi doktor arkadaşı yapıyor. Bir kere yaptı olmadı açılmadı bir daha dedi ama zamanı dolmadı 6 ay geçmesi gerekiyormuşÇok geçmiş olsun. Sizi anlamamız mümkün değil ama son cümleniz çok isyankar
En basitinden yaşadığınız hastalıkları ilk evre olarak değil hepsini birden son evre olarak yaşayabilirdiniz :/
Kml’ye etki edermi bilmiyorum ama iltihaplı bölgeye Hacemat veya sülük yapılabilir mi diye danıştınız mı doktorlara ?
Aminnnnn. Kızlarım a da belli etmemek için nasıl çabalıyorum. Ayağa kalkamıyorum bazen ama evlat işte bakacak ta kimsemiz yok mecbur kalkıyorum oyun oynamaya. Evcilik oynuyoruz ben misafir oluyorum çünkü o zaman ayağa kalkmak zorunda olmadan oturduğum yerde oynuyorum.Rabbim sana şifa versin inşallah. Tez zamands kurtul hastaliklarindan kızların için.
Allah şifa versin yine de sakinliğinizi takdir ettim.İsyan etmek ne haddime. Her zaman söylüyorum insanoğluyuz biz elbette hatamız olur. Ve ben ki 10 kez zaten ameliyat olmuş biriyim. Çocuk sahibi olmak için bilr 7 sene bekledim bir kere isyan etmedim. 2 tane kızım var şükür. Hacamat ı eşimin fizik tedavi doktor arkadaşı yapıyor. Bir kere yaptı olmadı açılmadı bir daha dedi ama zamanı dolmadı 6 ay geçmesi gerekiyormuş
Ah canım ablam benim,inşallah inşallah rabbim sana güç versin,kuvvet versin sabır versin ki sende en kısa zamanda iyileş daha iyi hisset. Dualarımda olacaksın.Aminnnnn. Kızlarım a da belli etmemek için nasıl çabalıyorum. Ayağa kalkamıyorum bazen ama evlat işte bakacak ta kimsemiz yok mecbur kalkıyorum oyun oynamaya. Evcilik oynuyoruz ben misafir oluyorum çünkü o zaman ayağa kalkmak zorunda olmadan oturduğum yerde oynuyorum.
Üzüldüm. Hastalıkların tedavileri birbirinin önünü kesiyor anladığım kadarıyla. Ama ben açıkçası doktorlara güvenmiyorum yerinizde olsam şehrimdeki doktorların çoğuna maddi gücüm yettiğince giderdim. Muhakkak bir çaresi vardır. Bir de alternatif tıbbı araştırmanızı öneririm. Babaannemin ömrünü yiyen iltihaplı eklem romatizması bir çayla son buldu. Doktoru, çaya devam et ama bu Önerim aramızda kalsın demiş. İsmini bilmediğiniz için paylaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?