- 5 Nisan 2025
- 22
- 8
- 1
- Konu Sahibi yasemin_klc06
-
Sence nedir?Bir erkek soğuk ve ilgisizse sessizliğin sebebi nedir sizce
Bende sana soruyorumSence nedir? Seninle değil başkasıyla ilgileniyor olabilir artık.
Bir erkek soğuk ve ilgisizse sessizliğin sebebi nedir sizce
Büyük ihtimalle ilgisi başkasına kaymıştır soru sahibi
Artık ilgi alanında değilsindir.
Erkekler düz varlıklar altında sebep arama. Seni cezalandırmıyor. Seninle basbayağı ilgilenmiyor işte.
Umursamaz davranırsan ben yokum demişsiniz çok da güzel demişsiniz.Dediğinizi uygulayın ve bir şey yapmayınErkek arkadaşım'la tartıştık son zamanlarda aramızda ilgisizlik, vardı bende bu şekilde umursamaz davranmaya devam edersen yokum söyledim beni görmezden geliyorsan bende gelirim bu şekilde sınır koydum.sonra akşam beni görüntülü aradı bende bilerek cvb vermedim sonraki gün beni aradı biraz soğuk yaptım.sonradan aramıza mesafe koydu 3 gündür beni aramadı sormadı en son ben aradım hal hatır sordum çok umursamazca davrandı şuan konuşmuyoruz kendimi çok kötü hissediyorum sizce Ne yapmalıyım?
Yani bir insan sevgilisini 3 gündür aramıyorsa o kişiyi zaten sevmiyordur. Kusura bakmayın ilgisi başkasına kaymış ya da kayıyorErkek arkadaşım'la tartıştık son zamanlarda aramızda ilgisizlik, vardı bende bu şekilde umursamaz davranmaya devam edersen yokum söyledim beni görmezden geliyorsan bende gelirim bu şekilde sınır koydum.sonra akşam beni görüntülü aradı bende bilerek cvb vermedim sonraki gün beni aradı biraz soğuk yaptım.sonradan aramıza mesafe koydu 3 gündür beni aramadı sormadı en son ben aradım hal hatır sordum çok umursamazca davrandı şuan konuşmuyoruz kendimi çok kötü hissediyorum sizce Ne yapmalıyım?
Karşısına daha iyi bir altarnatif çıkmıştır. Zaten sana olan ilgisi de azalmış. Hazır kavga da etmişken yolunu yapıyodurBir erkek soğuk ve ilgisizse sessizliğin sebebi nedir sizce
Başlığa itafen: Kesinlikle sevmek değildir. Taktikse de taktik yapan indanla hayat geçmez. Her türlü pas.Erkek arkadaşım'la tartıştık son zamanlarda aramızda ilgisizlik, vardı bende bu şekilde umursamaz davranmaya devam edersen yokum söyledim beni görmezden geliyorsan bende gelirim bu şekilde sınır koydum.sonra akşam beni görüntülü aradı bende bilerek cvb vermedim sonraki gün beni aradı biraz soğuk yaptım.sonradan aramıza mesafe koydu 3 gündür beni aramadı sormadı en son ben aradım hal hatır sordum çok umursamazca davrandı şuan konuşmuyoruz kendimi çok kötü hissediyorum sizce Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?