Bir insanı sessizlikle cezalandırmak sevmekmidir yoksa bir taktikmi?

yasemin_klc06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
22
8
1
Erkek arkadaşım'la tartıştık son zamanlarda aramızda ilgisizlik, vardı bende bu şekilde umursamaz davranmaya devam edersen yokum söyledim beni görmezden geliyorsan bende gelirim bu şekilde sınır koydum.sonra akşam beni görüntülü aradı bende bilerek cvb vermedim sonraki gün beni aradı biraz soğuk yaptım.sonradan aramıza mesafe koydu 3 gündür beni aramadı sormadı en son ben aradım hal hatır sordum çok umursamazca davrandı şuan konuşmuyoruz kendimi çok kötü hissediyorum sizce Ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım'la tartıştık son zamanlarda aramızda ilgisizlik, vardı bende bu şekilde umursamaz davranmaya devam edersen yokum söyledim beni görmezden geliyorsan bende gelirim bu şekilde sınır koydum.sonra akşam beni görüntülü aradı bende bilerek cvb vermedim sonraki gün beni aradı biraz soğuk yaptım.sonradan aramıza mesafe koydu 3 gündür beni aramadı sormadı en son ben aradım hal hatır sordum çok umursamazca davrandı şuan konuşmuyoruz kendimi çok kötü hissediyorum sizce Ne yapmalıyım?
AdChoices
ADVERTISING

Umursamaz davranırsan ben yokum demişsiniz çok da güzel demişsiniz.Dediğinizi uygulayın ve bir şey yapmayın

Yani bir insan sevgilisini 3 gündür aramıyorsa o kişiyi zaten sevmiyordur. Kusura bakmayın ilgisi başkasına kaymış ya da kayıyor

Yani benim ne yaptığımla, nasıl olduğumla 3 gün boyunca ilgilenmeyen erkekle işim olmaz. İnsan kırılabilir, sinirlenebilir ama sevdiğinden bir gün habersiz kalmak istemez, aşkım cicim demez ama nasılsın sorar. Sevgisi yok size karşı maalesef.

Başlığa itafen: Kesinlikle sevmek değildir. Taktikse de taktik yapan indanla hayat geçmez. Her türlü pas.

Erkek sevdiği kadını görmeden duramaz, sesini duymadan huzurla uyuyamaz

erkeği kadını yok, eğer sürekli uzaklaşıp geri geliyorsa psikolojik olarak kişilik bozukluğu örüntüleri var/sağlıksız veya hayatında 2. biri var.
yok genelde umursamaz davranıyorsa bitmesi gereken bir ilişki çünkü seninle bir ilişki yaşamak istemiyor, ayrılırsan sen de aslında istememiş olduğunu görürsün çünkü ortada gerçek manasıyla bir ilişki zaten hiç olmamış aslında.

Zaten umursamıyormus trip atmissiniz hepten bitirmiş.Keske dik duruş sergileyip aramasaydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…